Infinity ku jeton ti?
Thashe te provoj njehere rrugen e re kombetare lol do zoti mos jete rruge pa kthim, si thu do vish per xhiro
p.s realisht nje ore rruge kam po pak si e shumte nga e zakonshmja, edhe vesin e keq qe kaloj pertej speed limit doesn't help, plus fundi muajit....kujdes goca ;p
Chicago? Po pse nuk thua ti. E kuja bi je ti?
Kam nje shoqe qe studjon ne Dominican Univ. ne Chicago![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 26-05-2010 mė 00:44
S'kam ca t'i bej atyre gjobave te vogla per parkimin, se s'ia vlen te miresh. Por ato gjobate medhaja, sidomos kur behet fjale per heqe pikesh, ia coj avokatit dhe m'i heq ai. Ndersa ne Shqiperi leket ke dora!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
qesh ti qesh....une marre masat ti ha gjoben ;p Jam shembullore
edhe dy ore rruge vjatje ardhje ne interstate lol
Qe ne San Antonio riverwalk kur vajte ne Tx? E kam me shume deshire te shkoj, someday.
ps. ate pasqyren qe shoh neper fb photos te Chicago-s, ca eshte se s'po dij pse e ka me aq deshire populli that landmark?
Femrat sidomos vdesin per cik foto tek ajo paaqyr atje se nga lart kur meren fotot te tregojn me te dobed :P
HAHA te gjithaaa femra kam pare tek ajo pasqyre...na e merziten, kur ti bie rasti te shkoj vete s'do me duket si dicka e vecante nese bej foto lol.
E di ku me vajti mendja....infinity kam nje kerkese per St.Patricks na ben nje foto atijt lumit qe e ngjyrosin me jeshile, e sille ne fsh plzzzzzz?
Krijoni Kontakt