Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 105

Tema: Gjobat!

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Prej 2000 e deri me tani i paguaj mesatarisht 10 gjoba ne vit.

10 gjoba x 10 vjet = 100 gjoba

100 gjoba x 30 euro (mesatarisht) = 3.000 euro....minimumi

Ky eshte kontrbut per shtet e jo mahi...

Sikur te kontribuonin te gjithe sikur une...

2.000.000 banor x 3.000 euro = 6 miliard euro

Cka po i duhet nafta Kosoves kur i kemi gjobat

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Per fat te mire kam qe ne 2007 qe ekam marre patenten dhe skam marre asnje gjobe deri sot,madje sme kane ndaluar asnjehere,deri sot. Por kam frike se kur te shkoj ne shqiperi kam per ti marre atje.(i shkreti babi mire qe do paguaj gjobat nese marr po do i heq dhe piket e patentes)
    Mir e ke 3vjet itali=1vit Shqiperi dhe mos besh gabim te shikosh tabelat,ndiq instiktin che la Forza sia con te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Sa me fat qe qenke. Vajta ne court javen e kaluar dhe nga minimumi $375 qe ishte per speeding in a construction zone, ma keputi $400 zoteria dhe court supervision se limiti ishte 45 dhe une isha me 77. As ju drodh qerpiku fare kur e tha.
    Ishte nje eksperienc e bukur te them te drejten vajtja ne ate court. Ishte ne nje fshat te vogel ku te gjith njofin njeri tjetrin dhe ishin shume shume friendly. Shume ushqim te mire kishin gjithashtu dhe te lire Court room ishte e vockel dhe na therrisnin nje nga nje te vinim ne nje dhome me te vockel ku uleshim dhe flisnim me gjykatesin dhe policin qe na kishte kapur. Sa u futa brenda "jam studente under my dad's insurance if that makes a difference" i thash "oh ku vete ne shkolle?" "te shkolla X" i them un. Filloj cik muhabet per skuadren e baseball-it te shkolles time dhe un bera si tifoze e madhe (i hate baseball) Nejse kur thot ne fund qe nuk e ulte dot me shume se $81 I was about to hug him!!! Leket e tjera qe tepruan vajta shopping ne nje dyqan te vogel perball from court-it bleva ca gjera dekorative per shtepine :-) Do vete prap tek ai vend sepse ishte shume bukur. Ndo nje here kto gjobat qe mer kur je duke udhetuar dhe te detyrojn te vesh prap atje per ti paguar jan eksperienca te bukura.

Me vjen keq qe te beren te paguash aq shume Dhe un 30mls me shume isha, por ishte ne rruge fshati. Varet ku te kapin. Atje ku me kishin kapur mua kishin kapur shumicen e atyre qe ishin ate dite atje. Ka gjet menyre te mire fshati per te bere leke.

Pak $$$ te ka vene gjobe. Ju qe i jepni mje shpejtesi makines, u duhet dhene paralajmerim per t'jua hequr pantenten fare per ca kohe. S'ju drodh qerpiku thote. Phhaaa c'me ngriti nervat! Po pse mi shoqe , pse me shpejtesi ti, ta marr vesh une?
    Me fal per tonin , por jam e revoltuar.
    Po mos u merzit o corazone se qerpik eshte ai i shkreti. Ndo nje here dridhet ndo nje here rri pa u dredhur. po qo re

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ishte nje eksperienc e bukur te them te drejten vajtja ne ate court.
    Mqs e tregove ti eksperiencen tende, ja ta tregoj dhe une te timen se u bera xheloze tani dhe jo per gje por kjo eksperienca ime eshte dhe cik me e shtrenjte. Ajo e jotja eshte cheap.

Shkova ne nje court te vogel dhe une qe kishte vetem nje dhome. Aty te zihej fryma, aq shume njerez ishin. E kisha per ne 8:30am dhe mbarova pune ne 11:30am. Nejse, mbasi mbaroi pune me te tjeret xhaxhi tha: "Keta persona qe do therras te vijne ketu perpara." U beme rreth 20 veta aty dhe te gjithe ishin per speeding in a construction zone. E dini ju tha se sa eshte minimumi i gjobes per kete dhe kete tha nuk e ve une? Filloi te na tregonte pse ishte aq i larte dhe aksidentet qe kane ndodhur e blah blah blah. Nejse u beme si te radha e qumeshtit. Ai thjesht shikonte ticket-en dhe pyeste prokurorin se ca kishte secili ne rekord dhe ja kepuste si te donte. As donte t'ja dinte miku se ca ishte situata apo nqs doje te thoshe gje ti. Per zotin as nuk e kisha idene qe ligji per keto construction zone qenka dhe per naten kur nuk ka punetor aty qe po punojne. E keshtu, $400 tha dhe court supervision, po i beri ato turinjte sikur po me bente nder. lol Tani jam bere si e tromaksur se nje me dy dhe shikoj shpejtesine se po e hengra dhe nje ticket tjeter gjate kesaj kohe, i mora te keqen patentes. Me e bukura ishte se nje shoqja ime dhe bf i saj jane te dy police dhe kur i pyeta se ca te thosha ne court, keta surrat palacot thane: "How about you ask the judge in a very polite non-b.tchy way and not followed by the Albanian death look for court supervision and pray that he gives it to you, otherwise you're screwed." lol Duhet te shkoj te ankohem te ajo tema tjeter me duket qe s'e kam shoqerine te mire. Maskarenjte...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Mqs e tregove ti eksperiencen tende, ja ta tregoj dhe une te timen se u bera xheloze tani dhe jo per gje por kjo eksperienca ime eshte dhe cik me e shtrenjte. Ajo e jotja eshte cheap.

Shkova ne nje court te vogel dhe une qe kishte vetem nje dhome. Aty te zihej fryma, aq shume njerez ishin. E kisha per ne 8:30am dhe mbarova pune ne 11:30am. Nejse, mbasi mbaroi pune me te tjeret xhaxhi tha: "Keta persona qe do therras te vijne ketu perpara." U beme rreth 20 veta aty dhe te gjithe ishin per speeding in a construction zone. E dini ju tha se sa eshte minimumi i gjobes per kete dhe kete tha nuk e ve une? Filloi te na tregonte pse ishte aq i larte dhe aksidentet qe kane ndodhur e blah blah blah. Nejse u beme si te radha e qumeshtit. Ai thjesht shikonte ticket-en dhe pyeste prokurorin se ca kishte secili ne rekord dhe ja kepuste si te donte. As donte t'ja dinte miku se ca ishte situata apo nqs doje te thoshe gje ti. Per zotin as nuk e kisha idene qe ligji per keto construction zone qenka dhe per naten kur nuk ka punetor aty qe po punojne. E keshtu, $400 tha dhe court supervision, po i beri ato turinjte sikur po me bente nder. lol Tani jam bere si e tromaksur se nje me dy dhe shikoj shpejtesine se po e hengra dhe nje ticket tjeter gjate kesaj kohe, i mora te keqen patentes. Me e bukura ishte se nje shoqja ime dhe bf i saj jane te dy police dhe kur i pyeta se ca te thosha ne court, keta surrat palacot thane: "How about you ask the judge in a very polite non-b.tchy way and not followed by the Albanian death look for court supervision and pray that he gives it to you, otherwise you're screwed." lol Duhet te shkoj te ankohem te ajo tema tjeter me duket qe s'e kam shoqerine te mire. Maskarenjte...
    ahhh 400 dollar te te ikin nga duart ne ate menyre...i would be freaking pissed ...me kujton kur po nisja makinen dhe pash nje sign qe thosthe 10,000 neqoftse godet nje construction worker...the bastards are expensive
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ahhh 400 dollar te te ikin nga duart ne ate menyre...i would be freaking pissed...me kujton kur po nisja makinen dhe pash nje sign qe thosthe 10,000 neqoftse godet nje construction worker...the bastards are expensive
    Moj po t'ja kisha keputur ndonjerit, hajde de, i paguaja $400. (joking se i ngrihen kacabunjte M_C dhe ec ta mbash me ate pastaj. )

P.S. Si e ke yllin e vogel?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Une sa here speed, me flet "Richard" aka GPS. Ule shpejtesine honey, se je over speed limit. Fap e ul. Sot, si per dreq me ngriti zerin me ton- Keep left I said. Me cuditi, si u ngrit volumi i zerit ashtu ? Une e kisha vene kshu me sweet voice. Cudi. Lajthisin dhe GPS-at. lol

Edhe asihere sme ndalin cops. Shembullore, shembullore.

p.s. shume e eger ti Cora, imagjino t'ishe police me verte.
    ahahhaha 3 dite me perpara berem nja 27 ore rruge...kur erdhi rradha ime te nisja makin, gps nuk i ndaja syte kur kaloja speed limit...e kuqja qe dilte me numrin me tromakste dhe menjehere ulja speeding...burri me thoshte "si nis makinen ti do marrim nje jave sa te arrijm ne shpi"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Moj po t'ja kisha keputur ndonjerit, hajde de, i paguaja $400. (joking se i ngrihen kacabunjte M_C dhe ec ta mbash me ate pastaj. )

P.S. Si e ke yllin e vogel?
    hahahaha lol, shyqyr zotit thuaj qe ste doli njeri rruges

eshte mire, por me torturon gjate gjithe dites, eshte bere llafazane e madhe

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    eshte mire, por me torturon gjate gjithe dites, eshte bere llafazane e madhe
    I ka ngjare te jatit pa diskutim.
    Give her a kiss from me dhe une po iki se mbas 118 multiple choice questions in 3 hrs, po me bejne syte xhoko. Gjume te embel hon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ashtu thot dhe familia lmao

118 ajaja, i ke online? good luck dhe gjume te embel gjitheashtu

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajme ekonomike
    Nga Era1 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 375
    Postimi i Fundit: 09-05-2008, 15:03
  2. Kuvendi miraton ligjin e gjobave ndaj biznesit
    Nga AlbaneZ nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 20-03-2008, 09:39
  3. Mendoni se ligji per gjobat do te percaje koalicionin qeverises?
    Nga no name nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 17:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •