Mire se erdhe dhe shpresoj te kenaqesh ne ket forum kaq te bukur
Mire se erdhe dhe shpresoj te kenaqesh ne ket forum kaq te bukur
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
mirese na erdhe viola
kalofsh mire
Mire se na vjen dhe kalo ,ire ne forum bashka me ne Fat kudo
Viola mireseerdhe me forum, pershendetje Tirones. Ia kalofsh mire. Suksese me shkencat politike
NeverAgainVolunteerYourself
Viola. Emer melodioz.
Po t'i them dy gjera shpejt e shpejt.
S'me pelqen tek ty, menyra si ke shkruajtur(shume gabime ortografike), qe s'di c'te thuash, qe jeton jashte, qe je nga Tirana, qe studion shkenca politike.
Me pelqen tek ty, emri, ngjyra e emrit, gjinia e emrit, mosha e emrit, por mbi te gjitha(dhe une e cmoj shume nje veti te tille ne karakter) eshte, qe ti e di qe ke shume gabime prandaj kerkon gjithmon te falur.
MIRE SE ERDHE..................... VIOLA
I duhej forumit tone edhe nje vajze me emer te tille. Sido qofte une mendoj se duhet te jeshe nje mike e mire. Viola tek une ke gjetur nje mik.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Poeti, Sole s'Oriente,chemical (faleminderit dhe per piket),Juventini,cubanezi (dhe pse une nuk jam Juventini), Juventus,s wat69, Besi_11,FTN_2004,peshkaqeni33 shume te faleminderit qe me uruat mire se ardhjen.
Peshkaqeni33 vertete kam bere shume gabime ortografike dhe kjo vjen sepse une nuk para kaloj shume kohe perpara kompjuterit. Do perpiqem qe kur te shkruaj te shmang keto gabime, qe shqetesokan dike, por ama do kaloj me shume kohe ne tastjere.Uroj mos te kete shume gabime ne kete shkrim te tanishem.
Te faleminderit dhe ty dhe anetareve te tjere. :.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah Viola, Viola.
Si gjithmon ju gocat te mprehta, por te lehta. Me fal nese te kam fyer por qellimi ishte i mbare. E verteta eshte qe mezi te gjeta, dhe cudia eshte qe s'po rezistoj dot, por nje gje s'po kuptoj me cilen nga te dyja kam te beje, a good girl or bad girl.
Do preferoja te paren, po ti cila je........?
Me respekt "33peshkaqenet"
Oh me fal "peshkaqeni33" ma prishe mendjen
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
mir se erdhe viola.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt