Me mire nje dite si Luan apo nje jete si Dele...?
Me mire nje dite si Luan apo nje jete si Dele...?
Lux Aeterna....!
Nje dite si luan ofron shume me pak se sa nje jete si dele...Postuar mė parė nga mystery-guy
a heart can be tormented but never broken....
vetem kur e shikon ne sasine e diteve..apo joPostuar mė parė nga ciuciu
Une do zgjidhja te behesha luaneshe per nje dite...pastaj le te me vriste ndonje plumb qorr e ndonje gjuhetari te pacipe per te me balsamosur...besoj se do ta kisha akoma hijen e lirise ne sy...
When in Doubt, Act Stupid!
Me jep me shume detaje per jeten e deles dhe te luanit dhe athere mund te te jap pergjigje.Postuar mė parė nga mystery-guy
Easy, just exchange accountin me ate tonen dhe e hoqe merakun! Vec se ke per tu dissapoint lolPostuar mė parė nga nausika
Kurse ky robi i temes shume finok me duket. Na ka lene duke u mendu gjithe naten dhe po bejme te gjithe si Heronjte e Neferit, ama akoma nuk na ka percaktuar nese njesia kohore e 'nje dite' luan eshte e barabarte me 'nje dite' dele! Ke parasysh, ky luani ktij mund te jete tip Zoti qe 'nje' dite (si ato te krijimit te Gjithesise) e ka perafersisht nja 1 mili-bili-tirrifili vjet![]()
Shume e thelle kjo teme...humnere fare!
delja tepakten jep qumbesht, djath, kos etc kurse luani ben zhurem per hic gje.
nje jete dele them une
ps. deus pershendetje!
mystery guy ajo eshte "nje dite si luan apo nje jete si miush" edhe eshte i cik nryshe. Kshuqe qe un me mire nje dite si luan e di qe sme bezdis kush sesa nje jete si mi ( mouse ) qe je tere jeten ne ikje edhe duke ju mcefur gjithsise.
Nje dite si luan; po ky luani e ha ate delen, kenaqet dhe ja ku mori fund dhe jeta e deles.
Cfare teme serioze...![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Bera kerkim fjalen "dele" ne forumin shqiptar dhe me doli fjala me e perdorur. U bene vite qe nuk e praktikoj shqipen, mos ka ndodhur gje dhe nuk e di une ? Mos valle kjo fjale zevendeson fjalen andejna-kendejna, bamberr-bumberr, e kshu, qe futet kaq shpesh ne perdorim ?
Sigurisht qe tema eshte eshte shume e bukur, u mahnita fare. Sidomos shpjegimi nga hapesi i temes. Une e quaj bile "sondazh i madh filozofik". Me kishte mbetur vetem kjo teme dhe gama ime e filozofise u plotesua. Me ne fund...
Atehere po mundohem ta shpjegoj me mire shprehjen, meqe disave duhet tu mesosh A ,B dhe C para se tu mesosh shkronjat e tjera:
"Me mire nje dite me lavdi dhe nder apo nje jete e tere te rendomte".
Eshte pak a shume si te marresh shembullin e Akilit.
Shpresoj se tani e keni kuptuar thelbin e temes.
Lux Aeterna....!
Krijoni Kontakt