Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Tema: Kur bie keQ

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576

Kur bie keQ

cfare boni/ do bonit kur pelqeni dike aq shume.... po ama aq shume qe ske si me e tregu...?

Si do vepronit kur e kishit perballe ?
    Do e jepnit veten qe ti linit ati te kuptoje qe ti vdes per te ?
    do interesoshe per te ?
    Do tia jepnit nr e cel kur ai ua kerkon per here te pare apo do prisnit per heren tjeter ?
    Do dilnit me te apo do prisnit per nje ftese te dyte qe ti linit ati te kuptoje qe ty sta ndje shume ?
    Po sikur ai te mendoje qe ti se pelqen ... por ne fakt ti vdes?

e di u bona lomsh ne juve ...lol... po skom ca te boj se na nezojitet icik ndihme ?

kshu kshu plz noj pergjigje tamom
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    sweet girl, cdo goc e ka kaluar nje situat te tille. sje as e para as e fundit zemra. Degjo, cunat tendojn te ven pas gocave qe s'ua varin..do thuash pse?..sepse njeriu ka qejf te provoj ate qe e mundon. Cunat nuk te kundershtojn. (se di, skam pare ndonje cun ti refuzoj propozimit te ndonje femre) :P..nese ai e merr vesh qe ti e pelqen, do te te japi nje shanc, por jane keto lidhjet jo afat -gjate. Sepse bashkohesh pa u njofur ..kshu kshu..per mendimin tim, sillu thjesht si shoqe, tregohu e sinqert ..ne rradh te pare dhe me e rendsishmja eshte TE jesh vetvetja..sepse ti ne vetvete e di qe e do, duhet te presesh deri sa ta kuptosh Nese dhe ai te do..me mire nje e vertet e hidhur sesa nje genjeshter e embel themi ne..
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    ellacaramela nuk osht se e kisha per vete jo... e kisha ne pergjithsi :P lol :P

ne fakt ti e ke then tamom fare... me cdo fjal jom dakort , po problemi osht se kom frike se po te mos ia var shume ai kujton qe se kom qef ene nuk me vjen mbrapa mo...lol....pasi nuk osht qe jemi shoke te vjeter ene e njohim mire njoni tjetrin, ne sapo kemi zen njecik shoqeri prandaj.

Tashi si duhet te sillesh me dike qe te mos i japesh shkas qe ti e pelqen, po edhe te mos e largosh shume...?
    lol

caramele thnx per postimin yvo...mwazz

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    muahh back zemer. Ja pra meqe ska njeri tjeter online, po pergjigjem une dhe per kete pyetje :P...dikur mendohej qe kishte shoqeri te paster mes nje cuni dhe nje goce. Sot ska..ta them sinqerisht, sot egziston vetem shoqeria me interes..shoqeria e paster midis dy sekseve te kunderta eshte vetem kur te dy se pelqejn njeri tjetrin , vetem thjesht u puqen mendimet , dhe ngelen thjesht shok Qe mos ta largosh ate, sduhet tja shprehesh cfare mendon per te, nese ai smendon per ty ne te njejten menyr. Shoqeria kthehet ne dashuri, dashuria s'kthehet ne shoqeri. E them kete sepse, nese ti do ta besh ate me shume se shok, dhe ai te do thjesht per shoqe..ti do largohesh vet nga ai, sepse smund ti rezistosh ndjenjave te tua, dhe e vetmja menyr eshte te rrish larg.
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Do e puthja der ne humbje,,do e prisja der ne renje...
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    cfare boni/ do bonit kur pelqeni dike aq shume.... po ama aq shume qe ske si me e tregu...?
    Nuk ke nevoje te sillesh ne menyra te ndryshme apo ekstravagante qe ti biesh ne sy,mendoj qe do dukesh qesharake

Si do vepronit kur e kishit perballe ?
    Ehhhh momet paksa i veshtire,ndodhe qe mundesh te harrosh kush je mund ta humbesh orjentimin,por mos harro kurr mos dile nga vetvetja.

Do e jepnit veten qe ti linit ati te kuptoje qe ti vdes per te ?
    Jooooo.Kurre.
    do interesoshe per te ?
    Patjeter!
    Do tia jepnit nr e cel kur ai ua kerkon per here te pare apo do prisnit per heren tjeter ?
    Jo,patjeter qe do prisja heren tjeter apo tjeter,,,,,,,keshtu do kesh kohe edhe ti por edhe ai qe te mesoni me shume njeri per tjetrin.

Do dilnit me te apo do prisnit per nje ftese te dyte qe ti linit ati te kuptoje qe ty sta ndje shume ?
    Normale qe nuk do dilja me te per heren e pare.

Po sikur ai te mendoje qe ti se pelqen ... por ne fakt ti vdes?
    S'ke pse ngutesh,se nuk eshte e vertet qe ti vdese per te,akoma pa e njohure mire.Ke menduar ndonjeher po sikur ai te mendoje qe ti je nje femer e lire ?!!Kjo do ishte me keqe.

e di u bona lomsh ne juve ...lol... po skom ca te boj se na nezojitet icik ndihme ?

kshu kshu plz noj pergjigje tamom
    Loool,sweety qe u bere lemshe u bere.....por dhe une gjithashtuuu

p.s.mpuqqqqq sweet shumeeeee
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 27-01-2006 mė 17:22

Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    muahh back zemer. Ja pra meqe ska njeri tjeter online, po pergjigjem une dhe per kete pyetje :P...dikur mendohej qe kishte shoqeri te paster mes nje cuni dhe nje goce. Sot ska..ta them sinqerisht, sot egziston vetem shoqeria me interes..shoqeria e paster midis dy sekseve te kunderta eshte vetem kur te dy se pelqejn njeri tjetrin , vetem thjesht u puqen mendimet , dhe ngelen thjesht shok Qe mos ta largosh ate, sduhet tja shprehesh cfare mendon per te, nese ai smendon per ty ne te njejten menyr. Shoqeria kthehet ne dashuri, dashuria s'kthehet ne shoqeri. E them kete sepse, nese ti do ta besh ate me shume se shok, dhe ai te do thjesht per shoqe..ti do largohesh vet nga ai, sepse smund ti rezistosh ndjenjave te tua, dhe e vetmja menyr eshte te rrish larg.
    caramela ehhhhhhhhhh

ne fakt un ate se njof mire... dmth ene shok tamom se kom, ska shume qe e kom njoft prandaj. Po kto kohet e fundit ai vete me ngacmon...lol... dmth si tip flirti kshu kapish ti.... ene mu mka hy keq nzemer... e shof shpesh ene tani me rri nmendje tere diten e dites...po sdu me i dhen ati shume sy qe un e pelqej ... sepse e di qe nqs nje cun mer vesh qe nje goce e pelqen i humb interesi per te...

lomsh jom bo per zotin... po he se do mkaloje :P

CrosiN Da Dead LiNe...Y

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Uroj te dale per mire te fejoheni sa me shpejt.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    U te des un per kete mistlecen e vogel qe paska ron ne hall te madh ... crush eee

Nigjo tashi cik motren e mave tija ..lol se kam ca eksperjenc jo per gja se pak a shum kam kaluar nje situate te tille ne rinine e hershme

Cfaredo qe te besh rusho nje gje duhet ta besh patjeter , mos bej sikur se pelqen tere kohes se nje dite ai do ta besoje me vertete qe ti se pelqen dhe do largohet .. prandaj ka nje kufi dhe kjo mos te thenit e gjerave .. e di qe e pelqen shume sa qe kur e e sheh sdi cte besh dhe mbase ben budalliqe ..por sidoqofte do vije i moment qe do gjendeni perballe e do ta thote ai e ti atehere mos vazhdo me refuzime mojjj por tregohu e sinqerte , e lirshme e mos kij ic trup .. se pastaj me vone mund te bahesh pishman ..(si njona;p ) ..lol
    Kaq kisha un yvo : )
    puc puc

Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn

Cfaredo qe te besh rusho nje gje duhet ta besh patjeter , mos bej sikur se pelqen tere kohes se nje dite ai do ta besoje me vertete qe ti se pelqen dhe do largohet ..
    E bukur kjo evelyn. Me pelqeu ti e ke goditur sepse eshte si kjo "hearts are often broken from words left unspoken

ps: ne rradh te pare duhet tja mesosh tipin njeriut, se te gjithe i shofin gjerat me prespekiva te ndryshme.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •