goce e bukur, pare mesatare, familje e mire , karakter i bute, shpirtgjere![]()
Cun/goce i/e bukur (8/10), pare hic, familje koti, karakter akulli, mendjemadhe
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare shume, familje e mire, karakter i forte, mendjemadh/e
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem
Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Cun/goce shume e bukur (9/10), shume pare, familje mesatare, no career, si e ka koken smerret vesh.
goce e bukur, pare mesatare, familje e mire , karakter i bute, shpirtgjere![]()
Goce, te kete pare shume, familje e shkelqyer, superkarrieriste, karakter i forte. Kete opsionin zgjodha une ne sondazhin e bere.
Tani ato paret shume nuk me interesojne, por ca ti bej qe ishin te opsioni qe me pelqeu me shume mua, ndersa te tjerat ashtu e dua te jete sic eshte dhe opsioni.
Imperator
Albanian Perandory
Pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere . (Me mua ,jo me komshiun)
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare shume, familje e mire, karakter i forte, mendjemadh/e
Kete opsion zgjodha une sepse me pelqejne shume 2 karakteristikat e fundit.
Sa per pare kam vete
p.s Mendjemadh me te tjeret se me mua nuk i ecen![]()
Daniela m'i jep mua paret se t'i jap une ato te tjerat qe ke zgjedhurPostuar mė parė nga _DANIELA_
![]()
Visage sa modeste mi Goce.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Vallai me ato qe kam thene goxha modeste jam treguar. Pyet dhe Danielen po deshe te t'a verifikojePostuar mė parė nga El__Diablo
Ja dhe pergjigjen qe kam dhene para kush e di sa muajsh lol
Postuar mė parė nga Visage
Synimi i vajzes ne jete eshte karriera.Jam munduar ti ndryshoj mendjen po hic.Postuar mė parė nga Visage
Vdes per icik post kjo![]()
Sa materialiste bota sot. Vec per pare flitet kudo, si ne Shqiperi edhe jashte Shqiperise. Po mesoni mor njerez ne shkolle, behuni te zote, duhet te jesh dhe i/e zgjuar e atehere i keni si paret edhe femren ose mashkullin si ta doni.
Imperator
Albanian Perandory
Imperator ti po bie ne kundershtim me pergjigjen tende pak me siper,
Ke zgjedhur qe goca te kete shume pare, megjithese ato paret nuk te interesojne "shume". Pastaj, superkarrieriste perse e zgjodhe femren ti, sa per figure te bukur apo sepse ata qe jane superkarrieriste kane dhe super para dhe post.Postuar mė parė nga Imperator
Sikur nuk shkojne te dyja keto.Postuar mė parė nga Imperator
Krijoni Kontakt