Te dashur forumiste goca dhe cuna. I meposhtmi eshte nje sondazh per cfare do zgjidhnit ju nga te meposhtmet per shok/shoqe jete.
Jane 6 zgjedhje. Studiojini mire e merrni nje prej tyre. Faleminderit.
Cun/goce i/e bukur (8/10), pare hic, familje koti, karakter akulli, mendjemadhe
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare shume, familje e mire, karakter i forte, mendjemadh/e
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem
Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Cun/goce shume e bukur (9/10), shume pare, familje mesatare, no career, si e ka koken smerret vesh.
Te dashur forumiste goca dhe cuna. I meposhtmi eshte nje sondazh per cfare do zgjidhnit ju nga te meposhtmet per shok/shoqe jete.
Jane 6 zgjedhje. Studiojini mire e merrni nje prej tyre. Faleminderit.
Ignore List: Den Bossi
Goce e bukur (10/10), pare plot, familje te ngritur, karakter te ngrohte, mendjemadhe per gjera qe duhet.
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Une nuk di ke te zgjedh.Jam ne medyshje midis.
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
dhe
dhe Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar.
Kjo per arsyen sepse ke e para fakti qe eshte karakter i bute, ben qe te mos i jete i afte (ndoshta) te perballet me jeten.Dhe ne nje lidhje duhet te gjesh mbeshtetje ke partneri.
Ndersa ke e dyta me shqeteson fakti i superkarrieres, sepse njeriu qe eshte karrierist, shet cdo gje (sipas meje) per te arritur ate cfare do. Po duke qene se te kjo e fundit, eshte dhe opsioni "i dashuruar" atehere besoj, se nese njeriu do, harron cdo gje tjeter.Parate per mua nuk jane plus, sepse njeriu qe i afte i ben te ardhurat. (jo i pasur, por gjendje normale).
Dmth ....zgjedh...zgjedh......kujt i bie dhjeta....
Cun me pamje mesatare (7/10), pare mesatare, familje e mire, shpirtgjere dhe i DASHURUAR. Ky eshte varjani remix.*smile*
ps. Te gjitha keto jane ideale, qe aha nuk pretendon njeri te plotesohen. *smile* . Voten time e mori varjanti "te qenit i bute dhe nga te gjitha te tjerat ne gjendje mesatare" *smile*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem
Ngadale a derebardhe, 10/10 jane te themi vetem nja tre-kater ne bote: Adriana Lima, Giselle Bundchen e ca simotrat e tyre. Le te jemi realiste.Postuar mė parė nga Adriano-10
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem. Kete zgjodha une. Ato mendjemadhet i hoqa qafe pernjehere se vetem eren nuk ua duroj dot. Persa i perket opcioneve te tjera dmth te koncepti i familjes, me mire te mos hysh thelle ne marredhenie me vjerrin e vjerren se shpeton nga angarite edhe adetet. Ajo qe me beri te mendohem pak ishte karrieristja e dashuruar. Tani kjo qenka edhe karrieriste dhe e dashuruar....mmmm. Me mire me karakter sesa me karriere. Ndersa opcioni i fundit me shume pare e ma koken qe smerret vesh. Ehuuuuuu koken e saj vetem parja do e marre vesh, une skam per ta marre ndonjehere.
Ezekiel 25-17.
Une zgjodha ate te parafundit, te gjitha te shkelqyera, sikur ti jepnit edhe ca pike me shume te bukuria do ishte fix fare
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
ket zgjodha una... jo per gjo po i ka te gjitha.... bukurine, paret, ene zemer mire.... uhhhhhhhhhhh te kishte ene icik karier keq sdo ishte po ska gjo...
nejse un te gjitha zgjedhjet te mira me duken
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Zombie ke bere disa kombinime qe si e si ti ngatrosh njerzit..ka kete po ska ate..ska ashtu :P..pse sthu nje njeri qe i ka cik nga te gjitha..dreqi ta haj, pse jetojm duke enderruar , le ta enderrojm jeten duke e jetuar
ps: une per vete do zgjidhja "Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere" ...ahhh sikur ti ket te gjetha keto, ci do leket..pasurin e ke para syve, letrat jane pa vler :P
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Jeta ashtu eshte, e ngaterrume caramella, not plain vanilla, duhet me u lodh i cike, dhe zombi u mundu ta komplikonte problemin.
Krijoni Kontakt