superkarieriste.......mmmm.eshte me spec kjo gje.......
Cun/goce i/e bukur (8/10), pare hic, familje koti, karakter akulli, mendjemadhe
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare shume, familje e mire, karakter i forte, mendjemadh/e
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem
Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Cun/goce shume e bukur (9/10), shume pare, familje mesatare, no career, si e ka koken smerret vesh.
superkarieriste.......mmmm.eshte me spec kjo gje.......
Wild and crazy can't be lazy
Postuar mė parė nga jessi89
skam po sa interesaxhije qenke mi
po ec me prov iher po zbane e lejm per gjys yllo
PErshendetje .)
.......jam ca interesaxhie une ,duket.........thuj ishalla te bie ndoni lloto se keq e ke......ejjjjjjjj se bej shaka.......naten se me flihet mu....
Wild and crazy can't be lazy
E di qe ban shaka mi dreq naten ja kalofshe mirePostuar mė parė nga jessi89
dhe me mend ne koke
![]()
kaq pak kerkon ti?Postuar mė parė nga IL__SANTO
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Postuar mė parė nga xhuliana
Me fal qe po fus hundet kotpse cduhet te kerkoje me teper nje mashkull ?
E kam thene nje here ne nje sondazh tjeter, megjithate po e perseris..
E gjate,1.10-1.20 m...ana ekonomike apo karriera nuk kane aspak rendesi...aq me pak paraqitja...vetem koken,do te doja ta kishte te madhe e te sheshte nga siper...munesisht edhe veshet ti kishte pak te mbedhenj![]()
Shpejt e shpejt e lexova diku nuk kuptova por zgjodha opcionin e 3-te.
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
pyeta se ne pergjithsi ( keshtu me eshte dukur mua) meshkujt kerkojne shume!!Postuar mė parė nga Angjelini
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Xhuliana pershendetje.Ti po komenton se me cfare mjaftohen te tjeret por per veten tende cfare kerkon?!?!?!?!?!
Per vete e dua si kjo Charilze Theron po edhe si Shakira sidomos te video La Tortura se kam problem e pranoj.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt