s'po di si te zgjedh nga keto..... na c'orientuat fare? uaaaa![]()
![]()
Cun/goce i/e bukur (8/10), pare hic, familje koti, karakter akulli, mendjemadhe
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare shume, familje e mire, karakter i forte, mendjemadh/e
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem
Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Cun/goce shume e bukur (9/10), shume pare, familje mesatare, no career, si e ka koken smerret vesh.
s'po di si te zgjedh nga keto..... na c'orientuat fare? uaaaa![]()
![]()
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Kete zgjodha une . lolCun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
more lereni se c'duan te tjetet; c'kini per te dhene s'na e thate![]()
Summertime, and the livin' is easy...
opsionin e tret zgjodha uneMe i miri ai dukej .
B
Mjafton te me pershtatesh mua asgje me teper Pik.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Do doja nje femer qe ka nje shpirt te mrekullueshem, por di qe gjate jetes time ne menyre inkoshiente kam kerkuar te kem prane nje vajze mendjemadhe e karakter akulli. nuk e di se pse...
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
Ahhhhh sondazhi qenka larg asajt qe kerkoj une!
Keshtu nuk po beje ndonje zgjedhje!
Megjithate pika e trete e sondazhit afrohet deri diku!
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
O Zombie, nese flas per veten, une "shokun e jetes" (duke te cituar tyPostuar mė parė nga Zombie
) nuk do e zgjedh shume me te mire se veten, se pastaj nuk do e kem per veten, po per komshiet.
Se nese dy partneret jane shume te ndryshem, pastaj lindin xhelozira, sherre, tradhti. Me mire te ngjashem me veten...ose icik me te mire se vetja, dmth ai te jete mesatar nga ana fizike.;-) Pastaj nuk besoj ne ideale, ose te them SIKUR. Rrihet me kembe ne toke dhe vajtohet fati i keq, por real.
Pastaj ti Zombie numrit 1 dhe 6, i ke dhene vetem pamjen, dhe asgje tjeter. Une partnerin nuk e dua per ta vene mbi televizor per zbukurim. ;o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kjo eshte zgjidhja direkte ēka deshiron une ta japPostuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Kjo me pelqeu mu!![]()
Krijoni Kontakt