Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Cun/goce i/e bukur (8/10), pare hic, familje koti, karakter akulli, mendjemadhe
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare shume, familje e mire, karakter i forte, mendjemadh/e
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare mesatare, familje e mire, karakter i bute, shpirtgjere
Cun/goce i/e ~bukur (7/10), pare hic, familje koti, karakter i mrekullueshem
Cun/goce me bukuri mesatare (6/10), shume pare, familje e shkelqyer, superkarrieriste, i/ edashuruar
Cun/goce shume e bukur (9/10), shume pare, familje mesatare, no career, si e ka koken smerret vesh.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
![]()
cun/gove i/e bukur(7/10).pare mesatare,familje e mirë,karakter i butë shpirtgjër
Kët kisha dashur une,shpresoj qe ta gjej hhahah....
Lume si ty.Postuar mė parė nga cubanezi
Une do te doja te ishte e lehte te behen keshtu zgjedhjet,por ncuk ne realitet nuk eshte aq e lehte![]()
Versjoni im :
Cun me pare mesatare , bukuri mesatare , familje mesatare , pune mesatare por me rendesishmja .. Shume i zgjuar : ) ... kjo ka renci vetem te gjitha tjerat i bej hallall para kesaj ..
Mashkull i nderlikuar shume interesant..
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Deri tani numri 1 dhe numri 6 (dy te bukrit/bukuroshet) kane marre 0% nga 20 votues. Po filloj te kuptoj shume gjera.
Ama edhe ju vetem sa votoni se pastaj kur ju dalin ata te bukurit perpara ju dridhen nje cike kembet (dhe zeri) :-).
Ignore List: Den Bossi
zombie
aty ke tema ke thene per shoqen/ shokun e jetes
keshtu qe shikohet mire e mire ne te gjtiha aspektet sepse sepse nuk eshte edhe aq primare bukuria kur do kalosh nje jete te tere perpara
Provoje njehere kete test por jo per shoqen e jetes por per nje aventure ose nje llidhje jo shume te gjate![]()
edhe shif qe ato ekstremet do kete pjesen me te madhe te votave
RESPEKT
Swat, une jam i sigurte qe ti je i sinqerte. Megjithate, si zomb qe jam, jam nje cike mosbesues. Dhe si rrjedhim me kujtohet ajo perralla e dhelpres me rrushin.
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt