Sapo iku viti i 6-te.
Sa shpejt fluturon koha.. Ne Shqiperi shkoj shpesh.. sa here na jepet mundesia dmth. :P
Sapo iku viti i 6-te.
Sa shpejt fluturon koha.. Ne Shqiperi shkoj shpesh.. sa here na jepet mundesia dmth. :P
Un te falenderoj edhe ty foleja, sepse un e kuptoj qe ju mundoheni per te miren time. Faleminderit shume. Un do te shkoj ne Shqiperi; kjo eshte e sigurte.Postuar mė parė nga Foleja_
Kalofshi mire.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Edhe dicka te vogel deshiroj qe te shkruaj.
Un nuk kam me familje ne Shqiperi, sepse familja e ime nuk banon me ne Shqiperi. Me familjen time un kam kontakte shume te mira. Dje fola me nenen ne telefon dhe dje fola ne internet me gocen e tezes qe banon ne Amerike (USA).
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Prape u postua kjo e imja? Po i heq ato qe i shkruajta njehhere. ..........................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 27-01-2006 mė 15:16
E bukur me eshte dukur dy here qe kam qene, madje me e bukur sesa e enderroja. Mbase c'do gje te duket e bukur kur kalon kohen me pjestare te familjes. Se kupton si kalojne ditet aq shpejt dhe te vjen koha per te ikur.Postuar mė parė nga Arcimedes
Udhetim te mbare Arcimedes, kurdoqofte te shkosh.
Une bej 8 vjet kete vit.
opps lol u postua dy here pergjigja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 27-01-2006 mė 15:08
Une 9 vjet e ca .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
12 Vjet....
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Ky eshte viti i 5 jasht, po kam qene rregullisht dy here ne vit ne Shqiperi kshuqe si ndjej aq shume vitet..Vetem di qe ato tre muaj qe me bie te kaloj gjate gjith vitit ne Shqiperi jane aq te mbushur sa barazohen me 9 te tjeret ktej . Kjo bashke me shijen qe ruaj per nje kohe te gjate kur vij nga pushimet, me bejn te mendoj, se po jetoj paralelisht dy jete![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
6 vjet i mbusha...per 7 ne tetor! long long time...
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Krijoni Kontakt