Close

Rezultati i Sondazhit: Cili do tė jetė statusi pėrfundimtar i Kosovės?

Votues
274. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Pavarėsi e plotė

168 61.31%
  • Pavarėsi e kushtėzuar

82 29.93%
  • Autonomi

10 3.65%
  • Tjeter.....

14 5.11%
Faqja 7 prej 59 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 590
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Nė Kosovė nė njė tė ardhme tė shkurtėr ,as qeni nuk do ta njeh tė zotin e vet.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Statusi Perfundimtare Ishte Mire Te Ishim Te Bashkuar Por Kjo Varet Nga Personat Qe E Duan Kete Status(kjo Eshte Per Tanin 26 Se Cfare Mendimi Kisha Une Dhe Cfare Deshire Kam Une Oj Dardani)

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006
    Statusi Perfundimtare Ishte Mire Te Ishim Te Bashkuar Por Kjo Varet Nga Personat Qe E Duan Kete Status(kjo Eshte Per Tanin 26 Se Cfare Mendimi Kisha Une Dhe Cfare Deshire Kam Une Oj Dardani)
    Tani 26 eshte realist dhe kerkoi mendimin e forumisteve te tjere persa i perket kesaj teme dhe per te pare se sa reale jane shqiptaret..Me sa shoh shume shqiptare jane jashte realitetit....Kjo gje me shqeteson dhe eshte per te ardhur keq, tregon se si popull jemi te papjekur nga ana politike (dhe diplomatike) si dhe te paafte per te percepituar realitetin ashtu sic duhet....
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Diligjent Maska e iPAMPOSHTUR
    Anėtarėsuar
    07-03-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    22
    Pse na e mohojne te tjeret endrren tone mijevjecare ne nuk duhet te ja mohojme vetvetes. Shqipria Etnike dhe realizimi i saj duhet te jete ne mendjen dhe zemren e gjdo Shqiptarit. Le te dihet, se Bashkimi Kombetar nuk eshte imagjinat por realitet,,,pra eshte edhe opsion per Kosoven. Ministri Jashtem i Shqipris foli per kte ne menyr indirekte: Nqs Kosova pergjysmohet, Shqipria s'njeh me kufij me Kosoven ose me Maqedonin, me nje fjal se formohet Shqipria Etnike...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iPAMPOSHTUR : 16-03-2006 mė 16:42
    Goce,

Sa gur ka mali dhe sa uje ka deti, ma le njeher se su be qameti.

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Mendoj se minimumi duhet te jet pavaresia e kushtezuar,po ashtu mendoj se nuk ka aspak gjasa qe Kosova te ngelet si pjese e Serbise,sepse nuk ekziston asnje menyre apo mjet demokratik qe te realizohet kjo kunder deshires se popullit (shqiptareve) te Kosoves. Kur e them kete i kam parasysh te gjitha ato qe i kaluam nen rexhimin totalitar,ushtarako policor serb.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buki19 : 16-03-2006 mė 17:31

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Citim Postuar mė parė nga Sabriu
    Nė Kosovė nė njė tė ardhme tė shkurtėr ,as qeni nuk do ta njeh tė zotin e vet.
    Perse Sabriu mendon keshtu....?

Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Sepse kėshtu flasin realitetet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    Sabri nuk e di por duhet te jesh me i qarte dhe ku bazohesh per ate qe thua perse parashikon nje te ardhme te erret per Kosoven???

Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Lexoi postimet e mia nė kėtė forum

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar mė parė nga iPAMPOSHTUR
    Pse na e mohojne te tjeret endrren tone mijevjecare ne nuk duhet te ja mohojme vetvetes. Shqipria Etnike dhe realizimi i saj duhet te jete ne mendjen dhe zemren e gjdo Shqiptarit. Le te dihet, se Bashkimi Kombetar nuk eshte imagjinat por realitet,,,pra eshte edhe opsion per Kosoven. Ministri Jashtem i Shqipris foli per kte ne menyr indirekte: Nqs Kosova pergjysmohet, Shqipria s'njeh me kufij me Kosoven ose me Maqedonin, me nje fjal se formohet Shqipria Etnike...
    Bashkimi i Shqiperise Etnike duhet te jete aspirate e cdo shqiptari, me kete gje jam plotesisht dakort si une edhe c'do shqiptar, por tema ne fjale nuk eshte bashkimi i Kosoves me Shqiperine por cili do te jete statusi i saj pas perfundimit te bisedimeve qe kane filluar ne Vjene...Kete teme e hapa "rreth ketyre bisedimeve" dhe do deshiroja qe te komentohet rreth ketyre e jo te komentojme ate qe do deshironte c'do shqiptar...Nese Kosova fiton pavaresine ndyshojne dhe rrethanat rreth Ceshtjes shqiptare....
    Besoj se Kosova do fitoje "Pavaresi te kufizuar" me kusht kryesor kujdesin per pakicat serbe si dhe mos-bashkimin me Shqiperine...Besoj gjithashtu se nese Kosova fiton pavaresine edhe pse me kufizime kjo do te thote shkeputja perfundimtare e saj nga Serbia si dhe fundi i nje roberie prej 93 vjetesh qe prej vitit 1913 kur kete pjese te trojeve shqiptare Fuqite e Medha ia dhuruan Serbise...Tani jane po keto Fuqi qe po ia shkepusin Serbise kete krahine shqiptare..
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Faqja 7 prej 59 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  3. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndėrkombėtar me Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •