Ta kishim tė mrekullueshėm punėn ashtu si e kemi gjuhėn!!..
Pavarėsi e plotė
Pavarėsi e kushtėzuar
Autonomi
Tjeter.....
Ta kishim tė mrekullueshėm punėn ashtu si e kemi gjuhėn!!..
me perpjekje arrihet gjithcka
TI QE E PASKE GJUHEN E SHKURTER E PASKE EDHE PUNEN E SHKURTER
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Postuar mė parė nga Sabriu
.. Presupozojme se jam ne te njejtin mendim me ju. Me thoni ju lutem, nese ne nje te ardhme Europa vendos ti ktheje Kosoven Serbise, ne do mund te bejme gje??? Sigurisht qe do flasim, por sdo ndryshojme gje. Keshtu qe, besoj se entuziazmi dhe optimizmi i duhet shqiptareve kudo qe jane te ecin perpara. Une jam shqiptare, mjaft patriote do thoja, dhe do uroja ti shihja shqiptaret e bashkuar nen catine e Europes. Nese secili prej nesh e ka mendjen te punoje mire, te zhvillohet, te fuqizohet dhe te mesoje te shikoje pertej kornizave te ballkanit, besoj se Europa do na e degjoje fjalen ne nje te ardhme.
pėr koder kiss,
Mirė ke cek:ejani shqipe (shpezėt) se shpeza thėrret shpezėt,pastaj:nė sofrėn bujare(shpezet ushqehen edhe me krimba),
por ke harruar te shtoshe inate shqiptare ,por jo( shpezesh)
Sipas teje del se:shqiptret te cilet i zavendeson me shpez duhet te bejne me teper perpjekje (te ushqehen me krimba ) qe te arrihet tek caku.
Si duket mire i ke bere llogarite,keshtu bile ti duhet thene vetes andaj vazhdo te besh keso perpjekjesh se keshtu sipas teje po dashka vepruar ,folur e menduar""AFERIM!!...
per Tiffany,
Ju keni thekesuar:
Nese secili prej nesh e ka mendjen te punoje mire, te zhvillohet, te fuqizohet dhe te mesoje te shikoje pertej kornizave te ballkanit, besoj se Europa do na e degjoje fjalen ne nje te ardhmesuar:
Ketu jam me ty,por kjo< nese> kame pershtypjen se eshte e pavdekshme dhe se nuk do arrihet asnjihere,kurse shkopi magjik na mungon,shtrohet pyetjaka pastaj?Me mendime se do ushqehesh ,lukthi nuk ngopet.
Shprehja NESE, do mbetet per shume shekuj ter kryesor per shqiptaret kudo qe jane.
aman tja japin pavaresine se na cmenen te rrime rehat te gjithe
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
O Sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mos Je Gj E Serb Ti Se Nga Ato Qe Ke Shkruar Nu Kuptoj Asgje
Me Duket Te Paska Humbur Lufta
Po ti qe erdhe shpeze je po mundet per te shkruar shkrim pule paske
Edhe pse jam i bindur qe nuk eshte serb por shqiptar puro sikur gjithe ne tjeret, edhe mua shpesh po me ben te dyshoj me shkrimet e tij, sic e tha njera ketu, ekstremiste-skeptike.Postuar mė parė nga koder kiss
Nuk eshte se nuk ka vend per skepticizem por ama eshte nje gje qe duket dhe nga avioni se Kosova nuk ka as shansat teorike te ngelet prape nen Serbi, pra nje zgjidhje e tille eshte fshire me gome te traktorit, dhe e vetmja gje qe diskutohet tani nga te gjithe eshte vetem forma e pavaresise. Pra, do jete pavaresi e plote apo e kushtezuar dhe nese eshte kjo e fundit, kushtet te cilat do kete.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 25-03-2006 mė 16:37
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
me falni, por sinqerisht nuk e kuptova komentin tuaj.Postuar mė parė nga Sabriu
Krijoni Kontakt