Edhe unë them se do dalim t'parëtlol
Edhe unë them se do dalim t'parëtlol
.........................
Nuk e di a e keni shkrujt me perpara ne postime, Shqiperia luan ndeshjen e pare ne Biellorusi....
Parashikimi im
1.Hollanda
2.Rumania
3.Shqiperia
4.Sllovenia
5.Bullgaria
6.Bjellorusia
7.Luksemburg
Sikur ta kishin lene Shqiperine te zgjedhe vete grupin, nuk besoj se do kishte gjet grup me te lehte. Nese nuk kualifikohet per Euro 2008, hiqjani vizen edhe per nja 20 vjet te tjera.
shqiperia luan ndeshjen e pare ne bjelorusi
pret rumanine
dhe shkon ne holande
brenda nje muaji
kshuqe
te dashur bashkepatriote
ne i lajm duart qe ne fillim
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Postuar më parë nga Juvi
Fillim i veshtire, por Shqiperia cdo eliminatore i ka fillu mire por nga mesi i eliminatorve ka qen shume dobet...shpresojm qe tna eci dicka dhe eshte me mir qe i kemi keto ndeshje qe ne fillim sepse mund te arrijm dicka.
Une them qe pas tre ndeshjeve e para mund te kemi 1 pike. Ja marrim Bjelorusise me pak fat.
Pse o plak 9 pike nga tre ndeshjet e para pak te duket ty?Postuar më parë nga Juvi
![]()
BRIGADA E KUQE PERJETE
Po nuk barazuam ndeshjen e pare do jemi ne vend te fundit, ndoshta te parafundit ne varesi te sa gola i ngul Hollanda-Luksemburgut. Te shikojme dhe forcen kunder "cobenjve" qe shume ketu i kane cilesuar si skuader e dobet.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Fat i keq per kuqezinjt .....
Ja dhe kalendari i plote i kuqezinjve :
2 Shtator 2006 : Bjellorusi - Shqiperi
6 Shtator 2006 : Shqiperi - Rumani
11 Tetor 2006 : Holande - Shqiperi
24 Mars 2007 : Shqiperi - Slloveni
28 Mars 2007 : Bullgari - Shqiperi
2 Korrik 2007 : Shqiperi - Luksemburg
6 Korrik 2007 : Luksemburg - Shqiperi
12 Shtator 2007 : Shqiperi - Holande
13 Tetor 2007 : Slloveni - Shqiperi
17 Tetor 2007 : Shqiperi - Bullgari
17 Nentor 2007: Shqiperi - Bjellorusi
21 Nentor 2007 : Rumani - Shqiperi
Mendoj se ndeshja e pare do jete kyce per kombetaren tone , Bjellorusise ja kam shume friken , ekip shume i mire fizikisht dhe me shpirt luftarak loje , kujtojme qe me pare ky ekip ka mposhtur hollanden e madhe , i ka majt barazim italjonve , u dha leksjon skocesve mrena ne skoci etj etj , edhe pse kane nje 10 vjecare pavarsi , shkolla e ish-bashkimit ka lene gjurmet e veta !!
Ndeshja e dyte Romania mund te jete kthesa e madhe e Shqiperise nqf se marrim rezultat pozitiv ne Bjellorusi .
Ndeshja e 3te dhe e fundit per 2006 do te jete Hollanda ne Amsterdam , nqf se marrim 1 pike jemi te nerum , rrespektum deri ne detaje
Me pas ne 2007 vijojne dhe 8 ndeshje te tjera , ku perseri nqf se do ti mbajme shpresat gjalle ndeshjen e fundit e kemi shume te veshtire , Ne Bukuresht me Rumanine , ato mund te jene ne gare per vete kshu qe veshtire te dilet me pike , gjithsesi vetem te jetojme me Endrrat e nje rezultati pozitiv si ajo e Tirones se dikurshme qe gjunezoi 2 here Dinamon e madhe te asaj kohe 1-2 dhe 1-0 ne QS
Shpresat jane shume te pakta , por optimist duhet te jemi , tek e fundit eshte e kote ta qujame veten tifoza nqf se nuk do perkrahnim kombetaren tone . Skemi cfare te humbim , thjesht nje aventure si gjithe te tjerat ku mund te dalim perseri te shgenjyer , shpresoj dhe uroj te jem gabim !!
Forca Shqipria
Krijoni Kontakt