Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 157
    E njerez uluni dhe diskutoni me kembe ne toke , ku jemi ne ku eshte bota
    Ky ketu siper u a ka shkruajtur te zi ne te bardhe , nje pale gjyslyk dhe heee mblidhni mendjen
    Me kete form te kombetares une i trembem dhe Luksemburgut
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Topi eshte rrumbullak, nuk ishte Greqia qe fitoi europianin? I mbani mend skuadrat qe rrafi?

Nuk mund te behen shume parashikime, mund te behet perjashtim ktu per Hollanden por jo per te tjerat. Nuk mund te nisim nje kualifikator me idene qe do te humbim, eshte absurde. E di mire qe niveli i skuadres tone eshte ai qe eshte po edhe te demoralizohemi keshtu ska lezet. Un mendoj qe te shpresojme ndeshje pas ndeshje duke mbushur Qemal Stafen te pakten kur te luaj ekipi yn kombtar. Jam mese i bindur qe ndeshjen me Greqine e fitoi publiku jo lojtaret!

Shqipria ne Europian!

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar më parë nga Zombie
    Ja si e parashikoj une:

Optimist:

Bjellorusise: 3 pike ne shtepi, barazim ne Minsk. total 4 pike
    Luksemburg: 6 pike Total 4+6=10
    Holande: 1 pike ne shtepi, 0 pike ne Amsterdam, total 10+1=11
    Bullgari: 3 pike ne shtepi, 0 pike ne Sofje, total 11+3=14
    Rumani: 1 pike ne shtepi, 0 pike ne Bukuresht, total 14+1=15
    Slloveni: 3 pike ne shtepi, 1 pike ne Lubljane, total 15+1=16

16 eshte maksimumi i pikeve qe mund te marre Shqiperia.

Nese Shqiperia le pas Bjellorusine dhe Luksemburgun une do isha mese i kenaqur.

Nese Shqiperia le pas Bjellorusine, Luksemburgun dhe nje skuader tjeter (Sllovenia), do te ishte sukses i jashtezakonshem, pasi asnjehere Shqiperia s'ka lene tre skuadra prapa. Nuk besoj se do ndodhe.

Parashikim realist: Shqiperia del e parafundit dhe s'ben me shume se 10 pike.

Beje dhe njehere mbledhjen se e ke bere gabim.

O dodon, nuk ka ndeshje kualifikuese kombetarja ne vere se eshte kampionati boteror. Ndaj mos shko kot ne Evrope.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Lunesta
    Beje dhe njehere mbledhjen se e ke bere gabim.

O dodon, nuk ka ndeshje kualifikuese kombetarja ne vere se eshte kampionati boteror. Ndaj mos shko kot ne Evrope.
    Me te vertete?

Une do kthehem me pune ne Europe dhe do jem atje per te gjitha ndeshjet eliminatore bile edhe per vet kampionatin europian. Une e di zemer kur jane ndeshjet sepse jam me tifozat kuqezi e edhe me dardanet e prishtines. Kampionati boteror nuk me intereson fare perderisa nuk jemi ne aty, kemi vetem Behramin me Zvicren (keshtu qe, vetem Behramin do e shikoj ne boteror).

Ndeshjet e kombetares sone do i shikoj te gjitha live ne stadium (brenda e jashte), jo vetem ne eliminatore por edhe ne kampionat europian ne Austri e Zvicer.

Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 31-01-2006 më 22:16
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Ki kujdes atje ne Hollande se jane tifozet shume gjaknxehte.

Mbaje mend fjalen time, Shqiperia 11 pike merr. Po morri me shume ke nje date falas.

2014, atehere po.

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Me te vertete?

Une do kthehem me pune ne Europe dhe do jem atje per te gjitha ndeshjet eliminatore bile edhe per vet kampionatin europian. Une e di zemer kur jane ndeshjet sepse jam me tifozat kuqezi e edhe me dardanet e prishtines. Kampionati boteror nuk me intereson fare perderisa nuk jemi ne aty, kemi vetem Behramin me Zvicren (keshtu qe, vetem Behramin do e shikoj ne boteror).

Ndeshjet e kombetares sone do i shikoj te gjitha live ne stadium (brenda e jashte), jo vetem ne eliminatore por edhe ne kampionat europian ne Austri e Zvicer.

Tung
    Hallall te qofte! Une per vete sa kam pasur mundesi te shikoj ndeshje te kombetares ne stadiuam kam shikuar(Dmth sa kam qene andej). Plus kujtimi me i mire i imi eshte se nje ndeshje te kombetares e kam pare me gazetaret bashk dhe i kam bere ca foto me Strakoshen, Bushin, Cipin, etj. Kurse Hasi(patrioti nga Kosova) ma pati dhene nje bluze. Futbollistet e kombetares jo qe kane arritur shume por kane vlere te madhe sepse perfaqesojne te gjithe shqiptaret. Edhe nese nuk kualifikohen ne boteror apo evropian i mbeshtesim sepse me ndonje fitore na japin krenari.
    Kurse nga ana tjeter ketu ne forum ka njerez qe vetem goja m,ut i han. Dmth tjeter eshte te jesh realist e tjeter eshte te jesh me shpirt te humbur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 01-02-2006 më 01:14
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Lunesta
    Ki kujdes atje ne Hollande se jane tifozet shume gjaknxehte.

Mbaje mend fjalen time, Shqiperia 11 pike merr. Po morri me shume ke nje date falas.

2014, atehere po.
    Le te jene gjaknxehte sa te duan ata se do rrihen keq. Nje date e fitova une por per kualifikim ca do fitoje une zemer?

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    pak e veshtire me bullgaret aty.

megjithate suksese kombetares ton!

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Hallall te qofte! Une per vete sa kam pasur mundesi te shikoj ndeshje te kombetares ne stadiuam kam shikuar(Dmth sa kam qene andej). Plus kujtimi me i mire i imi eshte se nje ndeshje te kombetares e kam pare me gazetaret bashk dhe i kam bere ca foto me Strakoshen, Bushin, Cipin, etj. Kurse Hasi(patrioti nga Kosova) ma pati dhene nje bluze. Futbollistet e kombetares jo qe kane arritur shume por kane vlere te madhe sepse perfaqesojne te gjithe shqiptaret. Edhe nese nuk kualifikohen ne boteror apo evropian i mbeshtesim sepse me ndonje fitore na japin krenari.
    Kurse nga ana tjeter ketu ne forum ka njerez qe vetem goja m,ut i han. Dmth tjeter eshte te jesh realist e tjeter eshte te jesh me shpirt te humbur.
    Ka disa njerez qe jane pesimiste nga natyra dhe i shohin gjerat me mosbesim, ju mungon besimi. Por ca ti bejme tani.

Ne kemi perparuar shume ne futboll dhe ky eshte fakt i pamohueshem, Erion Bogdani u zgjodh lojtari me i mire i javes ne Europe, kete jave.

Bullgaret i rrahu Kroacia ne Sofie, 3 me 1. Nuk jane problem ata fare.

Tung

Rrofte Shqiperia Etnike

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Ka disa njerez qe jane pesimiste nga natyra dhe i shohin gjerat me mosbesim, ju mungon besimi. Por ca ti bejme tani.
    Po shoh shume akuza ndaj "pesimisteve" ketu. A e keni pyetur veten or miq se nga na lind ky pesimizem? Shume tifoze nga Kosova qe kan filluar rrishtazi ta ndjekin kombetaren jane euforike se bashku me disa nga Shqiperia qe nuk u eshte thyer zemra per nje kohe te gjate.

Une jam 29 vjec dhe e kam ndjekur kombetaren qe ne mesvitet e 80-es. Ishte ndoshta kulmi yne atehere kur rrahem Belgjiken ne Tirane 2-0 dhe kishim shanset me te pastra per tu kualifikuar. Kur te gjithe shpresonim per kualifikim vjen nje bicim "Boniek" nga Polonia dhe me nje gol na fundosi gjithe shpresat.

Me pas do vinin lojerat ndaj Gjermanise kur rrifeshim gjithmone 2-1. Ne benim supergola Gjermani na fuste gola qyl. Mbaj mend 2 gola vecanerisht ketu nje te Zmijanit nga nje godtije e lire rreth 25 metra ne Tirane dhe golin e Bledar Koles ne Leverkusen nga 30 metra ndaj Kahnit te famshem ne 2001. Per ate ndeshje udhetova nga NY ne Leverkusen bashke me vllain. Njehere u rrahem 4-3 ku humben edhe nje penallti.

Mos te harrojme epersine ne pjesen a pare ndaj Suedise ne Tirane me nje gol te mrekullueshem te Ylli Shehut ose ate ndaj Spanjes me nje Eurogol te Cim Muces. Perfundimi ishte gjithmone HUMBJE 2-1. Ishte legjende shprehja "ne vetem fuqi per pjesen e pare kemi". Ne Norvegji para disa vitesh ishim ne avantazh 2-0 deri ne minuten e 82' dhe ndeshja pergundoi 2-2. Po ashtu ne Ukraine ku hegrem gol ne minutat e fundit dhe morrem thjehst nje barazim. Kur Irlanda na rrahu me autogol te Aliajt ne 90' edicionin e kaluar u bera vrer per 3 dite e isha gati te qaja me oiiii.

Edhe kur rrahem ekipe te medha si Rusia e Greqia perseri i njejti avaz, nuk u kualifikuam. I vetmi ngushellim eshte qe nuk dalim me te fundit ne saje te shperberjes se BRSS-se qe na dhuroi rivale si Kazakistani e Gjeorgjia.

Prandaj o vllezer perpara se te na vini vulen si "pesimiste" duhet te kuptoni pse-ne. Une personalisht vij nga 20 zhgenjime me kete ekip qe megjithate e dua me shume se kurre. Na eshte bere lekura sholle. Mos u merzisni se dhe ju nje dite si ne do te beheni nqs ne vazhdojme te njejtin avaz.

Mos harroni "Nje pesimist eshte thjesht nje optimist i mirinformuar".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tulipani Zi : 01-02-2006 më 10:46
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •