Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 157
    SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Ne koke i ke rene o Tulipan

Citim Postuar më parë nga Tulipani Zi

Me kujtohet nje shprehje "Nje pesimist eshte nje optimist i mirinformuar".
    Dhe si i thone llafit e ke permbledhur shume mire ne shkrimin me lart rezultati ka qene HUMBJE dhe moskualifikim. Dhe si i thone llafit kur humben nuk ka rendesi se humben 4-3; 2-1; 1-0 apo 7-0; 6-0, 5-0. I vetmi ndryshim eshte qe kur vete ndeshje 3-0 e mbyllen TV se e di qe nuk jemi nga ato lule qe kunderpergjigjen me 3 ose 4 gola.

Futbolli eshte sport ky fatkeqesisht per ne duhen 11 lojtare te mire. Nuk kualifikohesh me 2 ose 3 lojtare te mire se Evropa nuk eshte as Afrike as Azi ku pesha e skuadres ndryshon si dita me naten vetem se nje lojtar i kombetares lot ne Itali, Angli a Spanje.

Po qe se nuk behet nja 6-7 futbolliste te sakte se 11 shume shpejt te behen; rruga mbetet e perpjete.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga Isomer937
    Po qe se nuk behet nja 6-7 futbolliste te sakte se 11 shume shpejt te behen; rruga mbetet e perpjete.
    Personalisht shoh vetem 3 lojtare klasi tek Kombetarja tani per tani Skela, Cana dhe Bogdani. Nga keta te tre vetem Cana e Bogdani jane vertet yje qe jane te qendrueshem ne cdo ndeshje kurse Skela luan me hope. Fatmir Vata qe eshte maestro ne mesfushe per fat te keq nuk ben pjese ne ekip.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Me pas do vinin lojerat ndaj Gjermanise kur rrifeshim gjithmone 2-1. Ne benim supergola Gjermani na fuste gola qyl. Mbaj mend 2 gola vecanerisht ketu nje te Zmijanit nga nje godtije e lire rreth 25 metra ne Tirane dhe golin e Bledar Koles ne Leverkusen nga 30 metra ndaj Kahnit te famshem ne 2001. Per ate ndeshje udhetova nga NY ne Leverkusen bashke me vllain.
    Kete ndeshje edhe une e kam pare ne televizor dhe goli i dyte i Gjermanise(ne min. e 88) ka qene offside. Por ai gomari-aribter me fytryre njeriu(me duket se italian ishte) e quajti gol ate. Punen e offside e pati thene te nesermen edhe eurosport.com.
    Pastaj edhe ne ndeshjen me Greqine ne Greqi nuk eshte dhene penallti. E ka shume raste tjera per tu permendur.
    Nejse edhe une mendoj si Dodoni, nuk kam nevoje te bej tifozllek per asnje skuader tjeter pervec skuadres shqiptare. Dmth Itali, Gjermani, France e cfardo lloj skuadre tjeter le te kene sukses per vete 'kurse une si shqiptar te bej tifozllek per dikend tjeter?' nuk me duket shume e llogjikshme.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Kete ndeshje edhe une e kam pare ne televizor dhe goli i dyte i Gjermanise(ne min. e 88) ka qene offside.
    Sigurisht qe ishte off-side dhe jo nje po 3 lojtare Gjermane. Ajo ishte nje nga lojerat me te bukura te Kombetares ku Fatmir Vata tregoi klasin e tij si organizator. Aty na e vodhen barazimin.

Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Nejse edhe une mendoj si Dodoni, nuk kam nevoje te bej tifozllek per asnje skuader tjeter pervec skuadres shqiptare.
    Kjo nuk kishte lidhje fare me ke do bejme ne tifozllik sepse ne tifozllik per Kombetaren do bejme gjithmone. Thjesht desha te shpjegoja se nga na ka lindur ky pesimizem.

Ky ndoshta eshte nje nga grupet me te lehta qe na ka rene ne histori, megjithate mendoj se kemi 5% shanse per tu kualifikuar dhe 20% shanse per te dale te 3-tet ne grup.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Ky ndoshta eshte nje nga grupet me te lehta qe na ka rene ne histori, megjithate mendoj se kemi 5% shanse per tu kualifikuar dhe 20% shanse per te dale te 3-tet ne grup.
    E po mire te behemi realiste. Nese nuk kualifikohemi do ishte mire te dalim te 3 ne grup sepse kjo dmth vazo e trete per eleminatoret tjera.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Me Sllovenine dhe Bjellorusine kemi shance reale te marrim ndonje pike.Me Hollanden, Rumanine ,Bullgarine do te jete shume e veshtire.Rumania apo Bullgaria kane nga 4-5 lojtare te high-class per cdo rol ne skuader, qe luajne ne vendet respektive apo jashte.Vetem ndonje magji e Bogdanit apo nje supermagji sic ishte goli i Aliajt me Greqine mund te na shpetojne .

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Bullgaret i rrahu Kroacia ne Sofie, 3 me 1. Nuk jane problem ata fare.

Tung

Ca i quan kroatet ti dodono? Kot per kuriozitet, se menyra sesi e ke thene, i bie qe ti konsiderosh njelloj me Qipron (!) Kurse Bullgarine mos e nenvleresoni kaq shume. S'e kam idene shume sesi jane sivjet, por me c'degjoj nga keta dy punetoret e mi bullgare, tani qe ka ardhur Stoichkov si tranier, jane fuqizuar goxha. Plus qe bullgaret kane pas futboll te eger perhere. Kane ate Berbatov qe luan ne Gjermani, tull lojtar etj etj!

Qe te jemi brenda teme...mos te fluturojme si tullumbace, por te flasim realitetin me kembe ne toke. Ne futboll gjithcka eshte e arritshme dhe uroj me zemer qe Shqiperia te jete 'surpriza' e ketij kampionati, ama (momentalisht) me shume shanse ka Togo per te fitu boterorin, sesa ne per te shoqeru Hollanden! Prape se prape, gjithcka ndodh ne futboll...Shpresa vdes e fundit!

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

Ja lojtaret bullgare me te rrezikshem !

Valeri Bozhinov Itali

Dimiter Berbatov ,sulmues i Leverkusen

Martin Petrov mesfushor Atletiko Madrit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Si dhe traineri i tyre i vendosur Stoickov
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ky Do Jete Viti Yne

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •