Ri-shikoje edhe nje here tabelen dodono se gabimisht ke vu Hollanden 4 pike para nesh!
Ri-shikoje edhe nje here tabelen dodono se gabimisht ke vu Hollanden 4 pike para nesh!
Meqe ra fjala...e vetmja gje qe uroj (qe mos ta marr inat Hollanden) eshte...te mos na rrasi me shume se 3 gola, se po filloi me 6 a 7 sic e ka zakon gjithmone kundra ekipeve qe marrin me qera vetem per diten e ndeshjes kepuce futbolli firmato, pune kake do jete...apo nuk e kam te garantume qe do jem ne stadium ate dite!
Do ta lejme ta shofim neshjen ne Amsterdam apo jo?
Kush ka mendje me ardh, beni ze, blejme biletat dhe ...PARA LAQI!![]()
Une do kthehem ne Europe kete vere, keshtu qe, do jem me kombetaren ne stadium, ne te gjitha ndeshjet eliminatore.
Hollanden, ne Shqiperi do ta rrahim e per ne Hollande, shpresojme qe ta marrim naj barazim.
Tung
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Postuar më parë nga dodoni
or ty ta boft zoti hallall
te te pys i cik, trashegimtar i nostradamusit je laco?
me mor ne 23 pike er daj jena brazili jo shqiperia, por gjithsesi, kete ta shfom i her se mos na buzeqesh fati
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
NOSTRADAMUSI. Kur bera postet e tjera s'me punonte globi magjik. Tani u rregullua.
Ja ta rregulloj ca tabelen une :Postuar më parë nga dodoni
Shqiperia-------26 (Shqiperia del e para me golaverazh dhe ndeshjet direkte)
Hollanda--------26 (Hollanda arrin kualifikimin ne ndeshjen e parafundit)
Bullgaria--------19 (Humbjet me Shqiperine i kushtojne Euro-n Stoickovit*)
Rumania--------14 (Ekip ne rindertim ben lojra te dobta, s'ka asnje lojtar te sakte)
Billorusia--------13 (Ekip me te rinj, shume luftarak ne fushen e tyre)
Luksemburgu---- 8 (Luksemburgu mund Hollanden SUPRIZA** e grupit)
Sllovenia---------6 (Sllovenia loje shume zhgenjyese, po ama c'pret nga nje ekip ne rindertim)
*-Stoickovi jep doreheqjen si trajner i Bullgarise
**-Supriza e grupit per faktin se kombetares tone deri tani ja kane patur fajin arbitrat; pastaj ne e munden kampionen e Evropes. Ne nje fare menyre ne jemi KAMPIONET E EVROPES.
T'i leme shakate
FORCA SHQIPERIA!!!!!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Isomer937 : 31-01-2006 më 15:05
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
U tha, u bë, s'ka muhabet ketu, jemi ne Euro 2008.
Yeahhhhhhhhhhhhhhhh Yeaahhhhhhhhhhhh
PS:
Urime endrra![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ja si e parashikoj une:
Optimist:
Bjellorusise: 3 pike ne shtepi, barazim ne Minsk. total 4 pike
Luksemburg: 6 pike Total 4+6=10
Holande: 1 pike ne shtepi, 0 pike ne Amsterdam, total 10+1=11
Bullgari: 3 pike ne shtepi, 0 pike ne Sofje, total 11+3=14
Rumani: 1 pike ne shtepi, 0 pike ne Bukuresht, total 14+1=15
Slloveni: 3 pike ne shtepi, 1 pike ne Lubljane, total 15+1=16
16 eshte maksimumi i pikeve qe mund te marre Shqiperia.
Nese Shqiperia le pas Bjellorusine dhe Luksemburgun une do isha mese i kenaqur.
Nese Shqiperia le pas Bjellorusine, Luksemburgun dhe nje skuader tjeter (Sllovenia), do te ishte sukses i jashtezakonshem, pasi asnjehere Shqiperia s'ka lene tre skuadra prapa. Nuk besoj se do ndodhe.
Parashikim realist: Shqiperia del e parafundit dhe s'ben me shume se 10 pike.
Ignore List: Den Bossi
E rendesishme eshte te kuptojme se kundershtari yne nuk jane ekipet e grupit ,por VETVETJA.
Gafat e meparshme nuk duhet te perseriten me !Eshte mire te vazhdoje prape Brigeli, sepse te pakten e njohim dhe do mundohet te mos perserise gabimet e meparshme.
Ç'punë ka shikimi i ndeshjeve me shkrimin realistik timin.Postuar më parë nga panchovilla
Sa për t'ju përgjigjur pyetjes të them se kam parë (jo vetëm nga tv si ty) më shumë se ty...
Ato të tjerat nuk ti çitova pasi shkruan shumë përçart e me mungesa në formulim (për të mos thënë budallalliqe) prandaj shoqërisht të sygjeroj : Shko pi ndonjë poç dhallë të vish në terezi,të shikosh ku është sporti europian e ku jemi ne.....
Një të dytë (në daç pranoje në daç jo) Mos ëndërro më pras në sumë se bën dëm shëndetit (thuhet andej nga anët time)
Shoqërisht Miki :-)
Mirë e kishte Skuthi,shko hedh ndonjë gjë sipër e pastaj hajde flasim për futboll. lolPostuar më parë nga Lunesta
Jo për ndonjë gjë po nuk mund të diskutosh mes gjithëktyre meshkujve,pa breçka ...(lol)se nuk përqendrohemi dot,jo për gjë.. lol
Meqë mu drejtove ja dhe mendimi im rreth kësaj ndeshje gjë përmende.Postuar më parë nga Lunesta
Atë ndeshje e fitoi shpirti i shqiptarit e fitorja ishte e dedikuar tërësisht emigrantëve shqiptarë ne greqi ( dhe $$$$ të Nanos,por që nuk na pëlqen ti përmendim).Problemi qëndron se një klub mund të sjellë rezultate falë investimeve e "bonusve",por një ekip Kombëtar Jo.Ekipi Kombëtar bazohet në edukatën sportive të shtetit përkatës,zhvillimit të sportit në mënyrë konstante e me punë serioze,e për më tepër në obligimin moral të çdo lojtari.....
Nuk shkohet ne evenimente të tilla duke lozur një pjesë e të dytën mezi tërheqin këmbët.....duhet të jenë luanë plot 90 minuta.Gjë që përtacët tanë nuk e bëjnë dot,jo se nuk munden por nuk duan... :-(
Me të mira
.........................
Ky post nuk meritonte së bashku me të tjerët prandaj dhe ta citova veçanërishtPostuar më parë nga dodoni
![]()
Gjithmonë më pëlqen optimizmi yt,biles në shumë raste është për tu admiruar.Por kësaj rradhe ke kaluar çdo limit.Si ore në vend të dytë ?lool
Hej allau na rujtlol
Ps.Në të dytë të dali i ke të gjitha biletat nga mua.Po nuk u bë gjë sa të terheqim këmbët zvarrë ne,ta dish që do i le amanet çunit që biletat t'ja japi çunit tënd(ose vajës) lol,se brezi jonë ska për të parë gjë.... (të qesh a të qaj) lol po qesh më mirë :-)))))))
.........................
Krijoni Kontakt