Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 92
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    valla siklet esht or cuna e qika..
    lum kush nuk eshte i ndrojtur.. se nje baalon.. kur thot behari.. me dashnore ben..
    mjer te ndrojturit..
    atyre vec doriani u vjen ne takim..

gjynaf..

po me koh e prova kalon dhe kjo faze..
    guxim dhe yxhym djema..

Brari, kush e dinte qe paske kaq shume sekrete ti ne kete fushe

Ne nje takim te pare thjesht jam vetvetja. Fakti qe une vendosa te dal me kete njeri dhe po harxhoj kohen time dhe te tijen, nuk kam arsye pse te mos jem vetvetja apo te bej interesanten sepse si ai dhe une kemi gjera me me vlere qe mund ta harxhojme kohen. Pastaj te them te drejten nuk kam qene ndonjehere ne ndonje blind date, keshtu qe nuk mund te them dot si do te isha ne nje situate te tille kur nuk di pothuajse asgje per kete person. Ne nje rast te tille do beja shume degjuesen dhe I would go with the flow. Shoqeria me ka thene qe per dike qe nuk me njeh mund t'i jap pershtypjen e nje njeriu shume te ftohte, por ne fakt jam shume ndryshe. Eh kush e merr vesh, me mire s'dalim hic e jemi ne rregull

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin

Ne nje takim te pare thjesht jam vetvetja. Fakti qe une vendosa te dal me kete njeri dhe po harxhoj kohen time dhe te tijen, nuk kam arsye pse te mos jem vetvetja apo te bej interesanten sepse si ai dhe une kemi gjera me me vlere qe mund ta harxhojme kohen. Pastaj te them te drejten nuk kam qene ndonjehere ne ndonje blind date, keshtu qe nuk mund te them dot si do te isha ne nje situate te tille kur nuk di pothuajse asgje per kete person. Ne nje rast te tille do beja shume degjuesen dhe I would go with the flow. Shoqeria me ka thene qe per dike qe nuk me njeh mund t'i jap pershtypjen e nje njeriu shume te ftohte, por ne fakt jam shume ndryshe. Eh kush e merr vesh, me mire s'dalim hic e jemi ne rregull
    Jo mos e bej kete gabim qe te besh degjuesen pasi keta tipa nuk jane te preferueshem fare. Flit kundershto mirato flirto. Jep ide per temat qe do diksutoni. Bej shume batuta. Po ta them kete se jam vete mashkull dhe po te silleshe keshtu padyshim do beje per vete cdo mashkull. Edhe gjuha e trupit ka te beje, te buzeqeshesh te luash me floket shpesh dhe me e mira qe gjate bisedes ta prekje tek dora lehte per nje moment teksa po debatoni. Qe te besh per vete nje mashkull kur je e ndrojtur duhet te jesh shume e bukur. Kukull pra.

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Sillem krejt natyrshem dmth bej si te me vi
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Natyrshem dhe ji vetvetja asgje me shume !!
    skerdigodo@hotmail.com

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Para takimit sillem si pordha neper kllina lol ( eshte shprehje e vjeter ) pra nuk me ze vendi vend . Gjate takimit mundohem te mos flas shume , se po hapa gojen nuk e mbyll me pastaj , dhe nuk me vjen me nje shans i dyte
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Para takimit sillem si pordha neper kllina lol ( eshte shprehje e vjeter ) pra nuk me ze vendi vend . Gjate takimit mundohem te mos flas shume , se po hapa gojen nuk e mbyll me pastaj , dhe nuk me vjen me nje shans i dyte
    Me kete temperament (Sillem si pordha neper kllina) ke per te pasur shume shance LooOooL
    skerdigodo@hotmail.com

Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Jo mos e bej kete gabim qe te besh degjuesen pasi keta tipa nuk jane te preferueshem fare. Flit kundershto mirato flirto. Jep ide per temat qe do diksutoni. Bej shume batuta. Po ta them kete se jam vete mashkull dhe po te silleshe keshtu padyshim do beje per vete cdo mashkull. Edhe gjuha e trupit ka te beje, te buzeqeshesh te luash me floket shpesh dhe me e mira qe gjate bisedes ta prekje tek dora lehte per nje moment teksa po debatoni. Qe te besh per vete nje mashkull kur je e ndrojtur duhet te jesh shume e bukur. Kukull pra.
    hahahahahhahahaha sa kam qeshur

Prodigious keto te gjitha jane keshilla shume te mira nga ana jote po puna eshte qe kur dal me nje dhe bej degjuesen eshte se dua te shoh sa mbush ai sepse s'po vete per te bere ate per vete Une jam me mentalitetin qe po pata mundesi te shkoj sikur jam ngrit nga gjumi, edhe ne pizhama, mire do ishte Keto prekje e flirtime qe thua ti, NDOSHTA mund te merren ne konsiderim aty ne takimin e 15 dhe keto takime jane te shume larg nga njera-tjetra, e jo brenda nje dite apo nje jave. lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sigurohem te kem lare dhembet se nuk i dihet kurre.
    Kur personi qe kam perballe futet ne nje teme te ciles nuk ia kam ngene... i bej ndonje kthese shokuese muhabetit edhe filloj shpreh admirimin tim per larmishmerine e bretkocave. (zhabave) LMFAO
    Evitoj ta kem ne ane per arsye qe kane te bejne me psikologjine njerezore.
    Genjej gjithe kohes dhe sa me shume te keme mundesi sepse dihet qe genjeshtra eshte gjithmone me e bukur se sa realiteti.
    Per ata qe paten mundimin te lexojne deri ketu te lejne emrin shenim ti jap rep me shumice.
    OUT

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Te lexova une
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Genjeshtra del se dhe realiteti eshte me i mire ne fund kur del rezultati.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  2. Si silleni kur pėrballeni me probleme shoqėrore
    Nga BaBa nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 05:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •