Nga nervozimi i tepert, edhe pse e muhabetshme behem shume turpshme, dhe ne ca gjera reagoj shum cuditshem. Kjo ndodh me shum kur te pelqen shuhm personi. Ne raste normale, jam vetja ime, sado njecik nervozimi.
Nga nervozimi i tepert, edhe pse e muhabetshme behem shume turpshme, dhe ne ca gjera reagoj shum cuditshem. Kjo ndodh me shum kur te pelqen shuhm personi. Ne raste normale, jam vetja ime, sado njecik nervozimi.
Just Be Free!!
Kam shume vetbesim kur dal per here te pare me dike me shume se per te dyten here haha,mundohem ne maximum te jem vetvetja,nuk futen ne tema qe nuk i njof,nese me pelqen si flet normal beje bisede shume me lire,nuk i flas per jeten private asnjeher,flas per dicka krejt tjeter qe nuk ka te beje me jeten time,beje shume pyetje
Nese nuk me pelqen nuk e le te futet tek tema e dashuris fare,flas per cdo gje vetem per dashuri nuk flas heheh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vajza_pr : 07-05-2006 mė 12:52
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Postuar mė parė nga Zombie
zombie e ke par tek portokallia qe i thot ai : Refik rri i qete beheu vetvetja !
edhe ti lali, mo ki frik se ajo ste ha, biles aq me mire kur e tako per her te pare e se njeh mire se ke per cfare te flasesh![]()
Te sillesh spontan, pa pergatije te meparshme, mos te mendosh se ca do besh ne ate takim, duhet qe cdo gje te jet e momentit sepse eshte me e bukur ashu, fundja nuk ke cfar te fshehesh, prandaj sillu si ai person qe je ne REAL mos u sill si nje person i dyte, sepse do e zhgenjesh shum partnerin kur ta marre vesh se ca lloji malli je.
Ne te shkuaren forumi paska pasur tema vertete interesante
Vertete nuk e di, ma do mendja do isha shume nervoze![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Mua per vete me dridhen gjunjte edhe me djersisin duart.Nuk flas dot edhe vetem shikoj.Pi vetem kafe ne takimin e pare sikur te jem ne varrim.
Doni me sqarime te tjera????![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ne takim me dike qe nuk e njoh?
-Vetullngrysur sikur me ka ngrene buken e gojes. E shoh ne kokerdhok te syrit. Po te jemi ne ndonje restorant, mbaj nje pirun ne dore, dhe e rrotulloj ne tavoline, po syte s'ia ndaj. Ai trembet! Iken me vrap, une shkrihem
Ne takim me dike qe e njoh?
-Kenaqem, jam vetja, e sigurisht kalojme momente te shkelqyera.
Me persona qe nuk njoh,
nuk flas, jam antipatik fare, te jap pershtypje si i turpshem dhe shume rob koti.
Kur jam me shoqerine time qe dua, mbaj nje tavoline te tere me muhabet e te qeshura.
Pastaj, nese flasim per takime dmth une me nje goce, boh, nuk e kam provuar ndonjehere.
Krijoni Kontakt