Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 92
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    pergjigjja ka te beje me qellimet e mia per ate vajze. Nese une dua vetem nje nate me te apo dicka te tille atehere une jam shume kurioz per te . E bej te ndihet e vecante me vogelsira jo me gjera te medha. Mundohem ti gjej pak guston ti ledhatoj pak egoizmin e gjera te tilla. Varet natyrisht dhe nga lloji i vajzes dhe interesat e saj se ku do te le takim. Nje takim ne lokal apo restorant eshte ne shumicen e rasteve monoton, dhe aspak i vecante. Ne vere ka shume mundesi te tjera ne dimer eshte pak me e veshtire. Kjo vetem per nje qe una dua ta kem thjesht ne krevat. ( qellim ta kem ne krevat pra gjithsesi femer e vecante)
    Me nje qe me verte e kam qejf me te vertete qejf.........

Se them se me merrni stilin pasnej... hihihih LoL

Ps: Nuk ka asnje lloj strategjie, ka vetem vertetesi. Nese mendon se mund te besh nje femer me genjeshtra te dashurohet ne ty mendo se mbase ajo te do ty se ke fantazi te sajosh gjithe ato histori. LoL

PPS: Mos i thuaj kurre nje femre ajo eshte femra me e bukur ne bote. Thuaji te verteten, ajo eshte femra me e bukur ne bote per ty.

Kaq di una.

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Takimi i im i pare dikur me nje vajze perfundoi menjehere ne krevat. Un vetem se i tregova se ku banoj une dhe shkuam ashtu shpejt e shpejt.

Ajo vajza me donte shume, prandaj. Per ate vajze ishte dashuri e per mua ishte nje loje e bukur,interesante dhe plot me eksperimente.

Me ndodhi mua kjo gje, sepse un dikur besoja qe nuk mund te ndodhte kjo gje kurre kaq shpejt e me duket se Zoti donte qe te me mesonte dicka, prandaj e pata un kaq te thjeshte.

Tani kam pasur dhe kam akoma shume raste te tilla, por jeta dhe ndoshta Zoti me mesuan nje dicka mjaft te rendesishme: Shko me nje vajze ne krevat, por vetem kur ti e don ate vajze me gjithe shpirt. Pra vetem kur edhe un te jem i dashuruar vete mbas nje vajze, atehere ja lejoj vetes per me shkuar bashke me te ne krevat.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar Maska e panic
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Postime
    1

Smile

Kurr si dihet si do te reagoj djali/femra ne at takim
    nese jan te dyt te marrshem nuk flasin vetem nga pak edhe shikojn njeri tjetrin
    nese te dy jan shum te qelur atehere biseda sdin t ndalur
    kshtu qe keshilla per te gjith mos pritni partnerin/en qe te medoj se qenke monoton

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    hahahahahha sa rehat qe je ti mer cubanez sa rehat qe je

Sa per temen do perpiqesha te isha sa me natyral e sa me i thjeshte e per me teper per te thyer akullin do perpiqesha te beja ndonje shaka
    por nqs do me binte ndonje si tipi i ElaCaramella qe ka postuar ne fillim fare qe thote qe degjon shume e flet pak.... vallai te veshtire do ta kisha qe te thyeja akullin....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Normal, ashtu sic jam vete. N.q.s personi tjeter te besh qe te jesh rehat flas/muhabet jo wild fare. Ka ca tipa qe s'flasin fare, edhe thu....ooooooooooo zzzzzzzzzzooooooooooooooottttttttttt, c'desha un qe erdha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    59
    teme eforte vetem palidhje me fol se askush nuk e tregon te verteten me se pari une hahahahhaha vetem nje telefon e jemi ketu te dy bashke hahahahhahah

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    heheheh besoj se normal do isha kshu me llafe e themi paster
    kam dal njehere me nje vajz e cila dy ore mezi nxhori nje fjal nga goja
    vetem te qeshte dinte
    epo mir dija shaka dy ore po mbas dy oresh
    po gjithsesi nese flet me nje njeri ne celular per 5 minuta edhe le takim hmm
    do thoja ne takim do pyesje se ke shum gjera per te pyetur po ka te tjer qe ja bejn kam vrar 6 njerz njerit ja nxhora zoret kallashi tjterti
    hahaha shaka bej po edhe un jo ne takim jam djal i mir kurse ne telfon sme dalin fjalet mua se di pse kur flas ne celular jam si memec sdi cte them nga afer ma llafazan ska just kiding
    Partizoni

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Si sillem ? Si vetvetja, pa shume furca dhe fallcitete.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Nervoze natyrisht....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Serioz ...
    #VamosArgentina

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  2. Si silleni kur pėrballeni me probleme shoqėrore
    Nga BaBa nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 05:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •