Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Pershendetje,

Une nuk e di sa kohe i duhet mashkullit por mund te them se femres i duhet shume kohe. Ne femrat i analizojme gjerat shume dhe vazhdojme dhe vrasim mendjen qe pse ndodhi, si ndodhi etc. Nga natyra meshkujt nuk analizojne kaq shume prandaj ndoshta edhe duket sikur harrojne me shpejt. Megjithate po te kete qene dashuri e sinqerte nga te dyja palet veshtire eshte dhe i duhet nje kohe e gjate te harrojne per te dyja palet.

Lots of love,

Sunshine
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Pershendetje forumista. Kam nje pyetje. Sa kohe mund te rri nje femer ose nje mashkull pa patur lidhje dashurie me dike?..thone qe femrat pasi ndahen duan shume kohe ta kalojn dhimbjen e dashuris se humbur, per te gjetur nje dashuri te re, kurse meshkujt e zevendesojn dashurin me dashuri sa me shpejt qe te jet e mundur..kete e kam me te degjuar. Po ju si mendoni?
    sic ka thene dhe W Allen, rekordet jane per ty thyer!
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Nga sa kam pare pao degjuar une deri tani nuk ka te beje fare me seksin apo gjinine por me ndjenjat e investuara ne ate lidhje dhe me perfundimin e saj.
    Ne shumicen e rasteve eshte ai qe eshte lene ai qe vuan me shume. ( por dhe ky nuk eshte rregull)
    Nuk ka te beje me partnerin gjithmone. Ne shumicen e rasteve ka te beje me ndjenjen e te qenit i hedhur poshte ( i braktisur ). Pra eshte me shume nje vuajtje egoiste pasi gjithcka rrotullohet drejt vetes tende.
    Mua nuk me do njeri. Asnje nuk me pelqen. Asnje nuk me do. Asnje nuk me kupton. Pse? Pse mua? Pse ?

Nje tufe budalliqesh dhe pyetjesh egoiste te nje njeriu qe ne shumicen e rasteve beson se ka qene me teper se i shenjte vete dhe nuk ka as nje therime faj ne deshtimin e kesaj lidhjeje.
    Prandaj o ELLA nuk ka ndonje ndryshim te mashkullit apo femres ne kete aspekt.
    Thjesht...
    Ka mundesi qe mashkulli te filloje te kerceje dege me dege me shpejt se sa nje femer dhe te beje sikur ka kaluar gjithcka, por nuk eshte aspak e vertete. Ajo qe meshkujt i ben ne fushen e ndjenjave inferior ndaj femrave ( dhe keshtu eshte me te vertete ) eshte fakti qe ne nuk mun te pranojme nje humbje aq lehte sa vajzat. Ne e urrejme te harrohemi, pasi gjate gjithe kohes qe kemi qene me ate vajze kemi dashur ti mbushim mendjen vetes se jemi gjithcka per te ( gje qe mbase kemi qene me te vertete) dhe kthimi ne asgje eshte me teper se plagoses dhe i dhimbshem per ne djemte qe kur ishim te vegjel donim te ishim te gjithe mbreter, presidenta, Heronj e ku di une.
    Kurse vajzat jane ndryshe. Ato qajne, shkruajne, hane akullore, degjojne muzike romantike, shohin filma romantike perpiqen te sqarojne mendimet e tyre. Perpiqen te levizin para. ( dhe ky nuk eshte rregull por thjesht shembull)

Ne kemi levizur para ne pergjithesi qe ne momentin e ndarjes. Ne dalim me shoke, pijme, gjuajme femra te tjera dhe kur e shofim veten pas vitesh prape me te njejten ndjenje apo hidherim ne koke habitemi pse nuk e kemi harruarr akoma ate lidhje. ( dhe ky nuk eshte rregull)

Nje shkrimtar emri i te cilit mua nuk me kujtohet ka thene se Vajzat bien ne dashuri shume here dhe gjithmone me te njejtin intensitet por ne drejtime te ndryshme, ndersa burrat dashurojne vetem njehere por ne shumicen e rasteve ata nuk e kuptojne se kur ose vetem kur e kane humbur.
    Duke u nisur nga kjo fjali une them se djemeve ju dashka me shume kohe... nje jete e tere.

Citim Postuar mė parė nga jestersworld
    Nje shkrimtar emri i te cilit mua nuk me kujtohet ka thene se Vajzat bien ne dashuri shume here dhe gjithmone me te njejtin intensitet por ne drejtime te ndryshme, ndersa burrat dashurojne vetem njehere por ne shumicen e rasteve ata nuk e kuptojne se kur ose vetem kur e kane humbur.
    Duke u nisur nga kjo fjali une them se djemeve ju dashka me shume kohe... nje jete e tere.

Kete e kam degjuar dhe une jesterworld dhe jam shume dakort me shkrimin tend . Vetem se pjesa kur besohet se mashkulli dashuron vetem nje here fort e femra dashuron c'do here, perseri them se duhet te shihet karakteri i personit dhe jo seksi.
    Femrat vertete analizojne me shume, dhe flasin me shume me shoqet, por mashkulli kam pershtypjen se nqs dicka vertet i ka pelqyer, e vuan shume, edhe pse mundohet mos ta tregoje hapur.
    Te dy kane propabilitet te duan shume, ashtu sic mund te duan dhe pak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 29-01-2006 mė 14:31
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Femra kurre se harron nje lidhje ne koken e saj. E rrotullon, e rimendon, e analizon por kurre se harron. Kurse mashkulli kur dicka mbaron me vertet shtyp ate butonin e fshirjes dhe thote next!!!! (ne shumicen e rasteve)
    I pakapshem, besoj se je mashkull, prandaj mos fol kot ne emer te femrave. Nuk jam aspak dakord me ty. Cdo njeri si femra dhe mashkulli, duhet t'i lere pak kohe vetes pas nje ndarje. Sepse nuk eshte diēka qe merret shkarazi, kur ka ndarje do te thote se diēka nuk shkonte, ose shume gjera nuk shkonin, dhe njeriu ka nevoje t'i analizoje ato qe te mos beje me te njejtat gabime. Ka nevoje te gjeje veten, kenaqesine per te qene vetem me veten, pastaj dashuria do vije, ajo e verteta se historia e shkuar ishte genjeshter.

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    mendoj se jane te barabarta per te dy sexset si per meshkujt e ku per femrat
    ku me pak ferma e ku me pak mashkulli
    Gjithcka varet thjesht nga tipi i njeriut e jo nga gjinia.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Varet nga personi. Ka njerez qe duan te gjejn dike tjeter right-away dhe te shpenzojn koh me ate person. S'do te thot qe e harruan their ex, vetem s'e e preokupojn kohen e tyre me nje tjeter. Ka te tjere qe i duhen disa vjet.

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Nuk ka formula ne keto gjera.
    As statistika te sakta.
    Kjo gje nuk varet nga te qenit Mashkull apo Femer.
    Varet nga lidhja qe ke kaluar,nga ndenjat,pasioni,dhembja..mungesa e personit qe jeni ndare.
    Varet sa e/i dashuruar ke qene.Disa lidhje harohen shpejte,disa jetojne me ty forever.
    Ka momente qe kur humb dike qe e do shume,mendon se nuk do lidhesh kurre me me njeri.Po me pas dikush tjeter behet po aq i rendesishem,ndoshta me pak,ndoshta me shume.

Varet.....

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Goca bon pytje, ju mereni me kronometra eee?
    :P

Ella, mbi te gjitha ka te beje nga personi ne person. Nuk eshte matematike, ose ndonje shkence egzakte pergjigja se sa kohe duhet te kaloje. Mua mund te mos me interesoje fare, dikujt tjeter i ngelet peng gjithe jeten e kshu me radhe.
    o zot do vdes sa bukur flet lool
    mu sme pelqen kur i fusni tgjith me i thes kshuqe nuk kom ca te them per temen

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Tani me c'lexova me lart, te gjithe me te degjuar e keni ? Asnje se ka provuar ?

Nejse nga shkrimet me lart ai ~D~ ja vlente . Dy veta njelloj nuk jane ne kete bote, so mos prisni keshtu apo ashtu .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kush eshte per ty tipi i femres apo i mashkullit ideal ?
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 16-01-2024, 05:15
  2. A ekziston miqėsia mes femrės dhe mashkullit?
    Nga marlboro1 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 03:51
  3. Gruaja nė Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22
  5. Prirjet qe Kundershtojne Rolet e Mashkullit dhe te Femres
    Nga Arb nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-04-2004, 00:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •