C'fare Mendoni Per Dashurine..
A E Ben Dashuria Njeriun Te Vuaj?? Ka Dashuri Te Sinqerte Midis Te Dashuruareve..
C'fare Mendoni Per Dashurine..
A E Ben Dashuria Njeriun Te Vuaj?? Ka Dashuri Te Sinqerte Midis Te Dashuruareve..
Ēdo Gje Mbaron Aty Ku Ka Filluar
Dashuria te ben te vuash.
Nuk e di nese ka dashuri te sinqerte ne mes te dashuruarve. Varet nga njerezit.
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
dashuria te streson.. dhe nese ka dashuri te paster dhe te sinqerte midis dy personave me siguri qendron diku afer me dinosauret dhe me makinen e kohes lol
sigurisht qe dashuria e ben te vuaj njeriun... por vuajtja e dashurise eshte e embel...une mendoj se po...ka dashuri te sinqerte mes dy te dashuruarve dhe shume biles.
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
Nese nuk ka vuajtje ather nuk eshte dashuri.Postuar mė parė nga La_Vita_e_Bella
Po te ishin gjitha dashurit e sinqerta nuk do kishte vuajtje por fatkeqesisht nuk jan. JO te gjitha se ka dhe nga ato qe jan shum te sinqert dhe dashurojne me zemer.
Sic e ka thene edhe Arbresha nese nuk ka vuajtje nuk quhet dashuri po thjesht ajde te kalojme kohen.
Ty mesa duket te ka lene shenja te hidhura![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ishte dikur një këngë, teksti i së cilës shkonte kështu: dashuri mori virane, si më tere më bëre krande...
Ka vuajtje shkaku i dashurisë që çke me te, por nëse përfundon me fat, atëherë harrohen të gjitha vuajtjet.
Dashuri të sinqert mendoj dhe besoj se ka.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Dashuria eshte teper e veshtir per tu jetuar.
me sa shof tek firma jote, se do fare pergjigjen ton se e paske nxier vet konkluzioninA E Ben Dashuria Njeriun Te Vuaj?? Ka Dashuri Te Sinqerte Midis Te Dashuruareve..
megjithate hmmm varet nga njeriu.
Per zotin e keni lodhe kte DASHURIN,ca mendoni e ca mendoni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...
Krijoni Kontakt