Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    ** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Thumbs down Nuk mendoj ashtu.......

Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Femra kurre se harron nje lidhje ne koken e saj. E rrotullon, e rimendon, e analizon por kurre se harron. Kurse mashkulli kur dicka mbaron me vertet shtyp ate butonin e fshirjes dhe thote next!!!! (ne shumicen e rasteve)

Mund te thuash se mashkulli eshte tip me i fort dhe me Indiferent ne raste te tilla me i ftohte gjithashtu por KURRSESI e theksoj ket: KURRSESI nuk e shtyp ate button qe ke shpik Hon, gjithmone do e kujtoj me nostalgji apo me dhimbje (varet gjithmon dhe se sa e ka dash dhe arsyeja pse eshte ndare ) Kohen me dike qe ska te drejte apo mundesi ta kete me.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 25-02-2006 mė 18:48

x Maska e Juvi
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    une besoj se kjo gjendje varion nga nje person ne tjeter, ashtu sic mund te kete meshkuj qe vuajne shume, mund te kete dhe femra qe se cajne koken hic (meqe me lart mashkulli kishte dale si i pamposhtur)
    Nuk besoj se ka nje kufi ndares per kete ceshtje. Gjithcka vuan-gezon sipas gjendjes emotive qe e karakterizon personin ne fjale.
    Megjithate, duke qene se nga natyra jane me te forte emotivisht, meshkujt mendoj se i perballojne me lehte ndarjet dhe lidhjet e reja
    Por kjo, si pjesa derrmuese e situatave ne kete bote, eshte relative

shnet e pare
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Pershendetje forumista. Kam nje pyetje. Sa kohe mund te rri nje femer ose nje mashkull pa patur lidhje dashurie me dike?..thone qe femrat pasi ndahen duan shume kohe ta kalojn dhimbjen e dashuris se humbur, per te gjetur nje dashuri te re, kurse meshkujt e zevendesojn dashurin me dashuri sa me shpejt qe te jet e mundur..kete e kam me te degjuar. Po ju si mendoni?

Mendim totalisht i gabuar, eshte pikerisht aspekti ndienje i cili nuk mund te testohet sepse ndienja eshte totalisht absurde dhe krejt e paparashikueshme. Pra Femra dhe Mashkulli nuk kane asnje ndryshim force, kurajoje, dinjiteti, nevoje. sepse per te dy eshte imediate instikti seksual.

Dito.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

....

Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Pershendetje forumista. Kam nje pyetje. Sa kohe mund te rri nje femer ose nje mashkull pa patur lidhje dashurie me dike?..thone qe femrat pasi ndahen duan shume kohe ta kalojn dhimbjen e dashuris se humbur, per te gjetur nje dashuri te re, kurse meshkujt e zevendesojn dashurin me dashuri sa me shpejt qe te jet e mundur..kete e kam me te degjuar. Po ju si mendoni?

Per dashuri te vertete eshte fjala??

Po qe se eshte per nje te tille vuajtja ndahet : 50/50 ! Te dy palet duan dhe vuajne njesoj per humbjen ! Mos kujtoni se ne meshkujt nuk vuajme ! Nqs ne nuk duam te biem ne sy qe ne me te vertete vuajme duhet ti themi flm karakterit me te brishte qe kemi .. jo se nuk vuajme ! Vuajn edhe vuajne shume meshkujt ! Si dhe vajzat vuajne nuk e perjashtojme dot por ato jane me te hapura dhe e bejne me te hapur vuajtjen e tyre se meshkujt ...! Ky eshte ndryshimi i vetem ! Pra jane 2 menyra vuajtjeje krejt te ndryshme me nje thelb te perbashket : Ai Vuan = Ajo Vuan ..!
    Meshkujt duan sa me shume argetim e gjera te tilla ... nje mardhenie sexuale e perjashtoj nga fjala " argetim " sepse personalisht te kisha nje mardhenie sexuale pak dite pasi jam ndare me te dashuren do me dukej vetja pff se di mund te perdor edhe llafin " i Piset " ( se kam pershtypjen qe ne momentin qe nje cift ndahet shume njerez hedhin syte dhe fajet nga cuni duke thene : ai u tall anej e knej se vet natyra e meshkujve eshte e atille qe spara do te bjere ne sy qe me te vertet e dashuron ose jo nje goce dhe dashje padashje njerezit ja hedhin fajin djemve, dhe me kete rast dhe i etiketojne . PRa ky cun mir qe u nda dhe nuk e ka te veshtire qe te lidhet ose te merret me femra te tjera po goca e shkret ca do bej...! Kto jan koha qepes per mendimin im ! ) Por ajo qe duhet eshte mbeshtetja e shoqerise... nje fjale e ngrohte e nje personi qe ti ke shum besim e gjera te tilla ! Mbase te kujtosh momentet me te bukura qe ke kaluar me ate vajze dhe si perfundim te mendosh qe : Ato gjera te bukura qe kam kaluar me te nuk do ti harroj kurre dhe asaj ja di per nder qe me beri ti jetoj ! Pa marre persiper fajet e gjerat negative pasi mund te jet nje gje qe mund te mos kthehet me dhe vetem ndeshkon veten tende !
    Kam pershtypjen se edhe vajzat te njejtat gjera mund te duan ! PEr kete mund te flasi me mire nje femer..!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ndoshta Mund Te Gjejne Edhe Direkt Si Dihet ! Une Per Vete Po U Ndava Gjej i Tjeter Ose Rri Si Te me Vije Varet a Gjej Po Jo Se Kam Probleme Kur Ndahem As Merzitem Asigjo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    ....................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pasiqe : 27-02-2006 mė 12:17
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Mendim totalisht i gabuar, eshte pikerisht aspekti ndienje i cili nuk mund te testohet sepse ndienja eshte totalisht absurde dhe krejt e paparashikueshme. Pra Femra dhe Mashkulli nuk kane asnje ndryshim force, kurajoje, dinjiteti, nevoje. sepse per te dy eshte imediate instikti seksual.

Dito.

sipas tejte, seksi (deshira seksuale) nuk njeh pengesa lololol

Abedin, mbaj shenim!
    TBD

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    Abedin, mbaj shenim!
    ardha, bera, ika

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    shume interesante por nuk munde te qendrojne shum te 2 gjinite arsye ka shume me i shkruajt arsyet nuk ka faqe po shkurt dhe sakte eshte si ajo bima qe kerkon uje dhe nxehtesi

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Kush eshte per ty tipi i femres apo i mashkullit ideal ?
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 16-01-2024, 05:15
  2. A ekziston miqėsia mes femrės dhe mashkullit?
    Nga marlboro1 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 03:51
  3. Gruaja nė Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22
  5. Prirjet qe Kundershtojne Rolet e Mashkullit dhe te Femres
    Nga Arb nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-04-2004, 00:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •