Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113

Sa kohe i duhet femres dhe mashkullit?

Pershendetje forumista. Kam nje pyetje. Sa kohe mund te rri nje femer ose nje mashkull pa patur lidhje dashurie me dike?..thone qe femrat pasi ndahen duan shume kohe ta kalojn dhimbjen e dashuris se humbur, per te gjetur nje dashuri te re, kurse meshkujt e zevendesojn dashurin me dashuri sa me shpejt qe te jet e mundur..kete e kam me te degjuar. Po ju si mendoni?
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    thone qe femrat pasi ndahen duan shume kohe ta kalojn dhimbjen e dashuris se humbur, per te gjetur nje dashuri te re, kurse meshkujt e zevendesojn dashurin me dashuri sa me shpejt qe te jet e mundur..kete e kam me te degjuar. Po ju si mendoni?
    Sot eshte e kunderta e kesaj ...nga shkaku se, femra primare e ka martesen e pastaj dashurin ndersa meshkujt dashurin e me pastaj martesen

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Goca bon pytje, ju mereni me kronometra eee?
    :P

Ella, mbi te gjitha ka te beje nga personi ne person. Nuk eshte matematike, ose ndonje shkence egzakte pergjigja se sa kohe duhet te kaloje. Mua mund te mos me interesoje fare, dikujt tjeter i ngelet peng gjithe jeten e kshu me radhe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Pershendetje forumista. Kam nje pyetje. Sa kohe mund te rri nje femer ose nje mashkull pa patur lidhje dashurie me dike?..thone qe femrat pasi ndahen duan shume kohe ta kalojn dhimbjen e dashuris se humbur, per te gjetur nje dashuri te re, kurse meshkujt e zevendesojn dashurin me dashuri sa me shpejt qe te jet e mundur..kete e kam me te degjuar. Po ju si mendoni?
    Une jam i bindur per nje gje: Ne se paku 80% te rasteve femra zgjedh mashkullin dhe jo anasjelltas (te pakten ne shoqerine e civilizuar ku femrat mund te zgjedhin).

Nese femra ka zgjedhur, kuptohet qe ajo ben shume me teper per mbarevajtjen e relacionit. Gjithashtu ajo vuan shume me teper prishjen e relacionit, sepse po shkaterrohet ajo qe ajo ndertoi e mbajti me aq durim e kujdes.

Prandaj duan me shume kohe sesa meshkujt. U duhet te zgjedhin prape e te rifillojne cdo gje nga e para. Duhet te marrin fryme per pak kohe.
    Ignore List: Den Bossi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466

Femra kurre se harron nje lidhje ne koken e saj. E rrotullon, e rimendon, e analizon por kurre se harron. Kurse mashkulli kur dicka mbaron me vertet shtyp ate butonin e fshirjes dhe thote next!!!! (ne shumicen e rasteve)

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Varet nga raporti edhe llloji i lidhjes qe ke pas me personin, mund te kete qene lidhje koti e bazuar mbi interes edhe pastaj nuk zgjat shum me gjet lidhje tjeter.

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    kjo varet nga karakteri i femres dhe i mashkullit
    po te jete femra e pavararur ajo mund ta kaloje dhimbjen ne pak kohe
    ndersa mashkulli e kalon sepse nuk mendohet shume per te kaluaren dhe arsyet e dhimbjes
    kape kape kapetani....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Oj cuco e the dhe vete qe e ke me te degjume dhe bane mire qe e the.Nuk ka ndonje rregull natyror qe femrat mbasi u ndakan rrine shume kohe pa u lidhe me diken tjeter.Po ashtu dhe per meshkujt nuk mundesh me thane qe direkt sa ndahen zajn tjetren.

Varet se si jane robt.Me ba pergjithsime i bi me thane nja dy tre llafe pamvaresisht se qiqrra ne hell jane dhe keto.

Te dashurumit sinqerisht e vujn ndamjen me plot kuptimn e fjales.Qofshin djem,qofshin vajza.Ndersa horrat parazite qe e kane pas sa me kalu kohen, nuk merakosen shume e dalin per gjueti prap.

Keto horrat,parazitet(djem,vajza),lidhen ma shpejt mbas ndarjes sepse nuk munden me i rezistu epshllikut e mizerjes shpirtnore e kshu me rradhe thyjne e kycin drynje zemrash.

Ndersa te dashurumit sinqerisht dun kohe me e mbledh veten mbas ndarjes le ma te mendojne me u lidh me dike tjeter..

Ti thu qe femrat nuk lidhen me dike tjeter se e vujn ma shume ndarjen.Ka nji fare te vertete por vetem per ato qe kan ra mbrenda se per tjerat as qe bahet fjal.Thote nji fjal e urte :
    Femra asht si majmuni qe nuk e leshon nji dege pa pas kap nji dege tjeter
    Dmth nuk e leshon nji burre pa pas kap nji tjeter
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anėtarėsuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154

Pershedetje

Per menimin tim te dyja palet vujn nqs ka pas dashuri tamom. Femrat ne pergjithsi nuk e shprehin kur kan qef dicka meshkujt zakonisht i hudhin i cik syt po sdo te thot qe meshkujt e harrojn direkte edhe gjejn te dashur shpejt. Menimi im
    Mr_Tironci

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Sipas menimit tim them se te dyt nga pake vuajne ! Por nqs nuk bashkohen me harrohen shume shpejte :P:P

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kush eshte per ty tipi i femres apo i mashkullit ideal ?
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 16-01-2024, 05:15
  2. A ekziston miqėsia mes femrės dhe mashkullit?
    Nga marlboro1 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 03:51
  3. Gruaja nė Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22
  5. Prirjet qe Kundershtojne Rolet e Mashkullit dhe te Femres
    Nga Arb nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-04-2004, 00:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •