Perpiqem te ngushellohem me i ron shkurt![]()
Perpiqem te ngushellohem me i ron shkurt![]()
Kur them QAJ ... kjo nuk do te thote qe ulem aty dhe qaj e qaj pa pushim dhe qarravitem per fatin tim te keq . Nuk e di po kur ke dhimbje shpirterore , te vetmet Lote jane ato qe te japin pakez sherim , lerim ... dhe pasi jam leruar of course I move onnnnn ... fluturoj Storm . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Anglo-amerikanet, edhe pse jane tipat qe me shume tradhetojne (kjo statistike e imja, mos e merni for granted) kane edhe ca te forta ne lidhje me dathurine.
Thojne,
No man or woman is worth your tears, and the one who is, won't make you cry.
E ka qajt, kushdo qe ka shkrujt kete.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Do ndegjoja ELITA 5->Faleminderit qe me le,looooooooooolPostuar mė parė nga Zombie
Se di![]()
Normale qe do perballesha me situaten do merzitesha se nuk eshte gje e vogel te humesh personin e dashur,por normale qe as vetevrasje nuk do beja.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 27-01-2006 mė 11:00
Bota ka plot meshkuj,nese do me linte s'do hezitoja shume ta zevendesoja.Mgjth,eshte rehat te flas pa e provuar ndonjehere...Po me ndodhi do jeni te paret ta dini se si do veprojaPostuar mė parė nga Zombie
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Pse s'thua ti qe ju andej paskeni nje mungese te konsiderueshme meshkujsh serioze? Ju femrat te pakten jeni serioze?Postuar mė parė nga Drita_Love
Shyqyr qe te pelqejne o goce keshtu nga pamja e shyqyr qe je dhe ti dakort me komplimentet e tyre.![]()
P.s. Muskla=muskuj?![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Mos jeni dukE u tallur tani ju njerez?Postuar mė parė nga PINK
Seriozisht, cfarë rendesie ka kjo?
Thelbi ishte që ne boten tonë materialiste sot,
shumica e njerezve i dashurojnë gjerat materiale!
Mjafton ta shikojme boten e sotme, rrethinen tonë dhe
situaten nderkombetare për te kuptuar që NJERËZIMI KURRE NUK KA QEN MË I FIKSUAR ME GJERAT MATERIALE SE SOT!
PRA, JU LUTEM, MOS DILNI NGA TEMA POR VETEM PERPARA!![]()
Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!
Postuar mė parė nga Drita_Love
Drita pak shaka , si mengjes qe eshte ketej .
Mos e merr per ofendim . Une te kuptoj shume mire cfare do te thuash. Ne ditet e sotme meshkujve i intereson me shume dashuria materiale.
Ato dashurojne vetem nje ane te medaljes ate te siperfaqesores dhe fizike , eshte gje shume e rralle ose e pamundur fare qe nje mashkull ta ktheje ate " medalje " dhe te dashuroje anen me pozitive , bukurine shpirterore . Eshte pak sad , por ky eshte realiteti ne ditet e sotshme .
Ne fillim te shikojme me syrin e .... e dini vete pastaj me syrin e zemres . lol
ps; Meshkujt mos me ofendohen too , po flas ne pergjithesi .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 27-01-2006 mė 12:06
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
O drita mos e merr seriozisht, se asnje nuk e kishte per te te merzitur ty. Ishte nje tentative per te buzeqeshur pak nga te gjithe ne. Ishte me shume sa keqkuptime lindin nga nje fjale, jo me nga nje shkrim.Postuar mė parė nga Drita_Love
Te gjithe besoj se e kapen idene, qe e kishe qe meshkujt shohin mbi te gjitha pamjen e jashtme.Realiteti i hidhur aty, ketu...gjithandej.... POR vjen nje moment besoj une, qe ajo pamja nuk ekziston me (nese behet fjale per me shume se nje lidhje sa per te kaluar kohen) sepse pikerisht qe askush ketu (si femrat, si meshkujt) nuk duan nje njeri per ta vene ke vitrina e gotave per ta mbajtur per zbukurim, apo mbi televizor per ti dhene zbukurim ambjentit, por duan dike qe te kalojne jeten (ca kohe te pakten.
). Pastaj nje njeri thjesht i bukur, eshte zilia e te tjereve kundrejt teje, por tersi me i madh qe mund ti bjeri dikujt.. se bisedat mbi kohen, rrobat e reja, moda, komshija, me shume se kater here nuk mund te perseriten.*smile*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deri tashi nuk me ka nodh kjo fatkeqsi, nqf me ndodh ne te ardhmen do i hudh syt ke noi tjeter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _tironc__king_ : 27-01-2006 mė 12:39
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Krijoni Kontakt