Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 104
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Cfare beni kur ju le e dashura/i dashuri ?

Te dashur forumiste. Nuk ia uroj askundi, po mund te ndodhe...

Cfare beni kur ju le e dashura/i dashuri, dhe kuptoni qe NUK KA ME ASNJE SHPRESE?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 26-01-2006 mė 20:27
    Ignore List: Den Bossi

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Citim Postuar mė parė nga Zombie

Cfare beni kur ju le e dashura, dhe kuptoni qe NUK KA ME ASNJE SHPRESE?
    Sikur te kishte se kujt ti thuash e dashur do kisha qeshur pas ndarjes se saj, nga une per shpresen as qe e kam menden te kem sepse kam filluar te mos shpresoj ne premtimet e tyre boshe ....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    merzitemi..cte bejme tjater..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    merzitemi..cte bejme tjater..
    Edhe ti Brar????...lool

Une mendoja se hidhje valle, se hapet rruga per nje te re...

djema,

cdo e keqe e ka nje te mire.

s'ka qene e thene, prandaj lehen robt...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Zombie

Cfare beni kur ju le e dashura, dhe kuptoni qe NUK KA ME ASNJE SHPRESE?
    kjo eshte pyetje e dyfishte qe nenkupton qe patjeter na ka lene e dashura...s'eshte e thene te kete ndodhur tek te gjithe...ca skane pasur te dashura, ca sjane lene asnjehere nga te dashurat....

fjala qe mungonte ishte NESE

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Me ka ndodhur kjo gje dikur. Mu deshen 3 vjet qe ta marr veten prape.

Me ne fund arrita te kuptoj qe isha une ai qe kisha bere gabim te madh, sepse ne momentin kur ajo mua me donte shume une ika dhe e lashe vetem ate vajze me ato floket e bukura kacurrela. Ishte dashuria ime e pare.

Shpirti im filloi te qetsohej ne mometin kur un fillova qe ti analizoj gjerat nje per nje. Isha teper i ri atehere dhe kujtoja se kisha te drejte per shume gjera, por e pashe se kisha qene i verbet. Ajo vajze mua me donte shume dhe ishte shume e dashuruar pas meje, mirepo un doja vetem trupin e saj dhe kujtoja se ajo nuk kishte mend fare.
    Mbasi nje darke patem nje diskutim te madh un ika dhe nuk u ktheva me kurre ke ajo. Pastaj cdo dite e re qe vinte mua edhe me shume me mungonte ajo vajze.

E kuptova qe kisha qene mjaft i dashuruar mbas saj, por me vonese. Tani kan kaluar 3 vjet pa te dhe jeta vazhdon. Un tani mbarova studimet dhe punoj. Gjate ketyre 3 vjetve kan qene dhe jane akoma vajza qe duan qe ti fillojn dicka me mua, mirpo un tani mendoj se mund te jetoj edhe pa vajze; qe nuk e kam me te domosdoshme si dikur. Ndarja mua me beri shume te forte. Tani shume gjera jane bere te qarta per mua.

Kjo ndarje me ndihmoi edhe per shume gjera te tjera, sepse me beri me te dashur, me te urte dhe me te pjekur se sa kam qene dikur.

Asnje ne bote nuk mundet ta qetsoi apo ta ndihmoi shpirtin tim, po se qetsova apo po se ndihmova un vete ne rradhe te pare. Tani un kam rene ne dashuri me jeten. E ndjej veten shume te lumtur, sepse me ne fund arrita te kuptoj qe un jam gjithkushi, por edhe askushi.

kalofshi mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 26-01-2006 mė 16:50
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Dikush,

E pranoj, formulova keq pyetjen. C't'i bej qe e kam humbur "NESE"n qeshkuri dhe kam ngelur me "KUR"e. M'u be lekura sholle, lol.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Zombie, suksese plako ne te ardhmen, ske ci ben... life is a beach sometimes

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Dhe pse tema ka ca kufizime ne gjini. Pra kur meshkujt i le e dashura, une thashe te "fus turinjte" pakez ne temen "tuaj". Dhe arsyeja qe ky postimi i mesiperm i Arcimedes. Se pari shume gje e rralle qe dikush te pranoj vertete dicka. Vertete per tu admiruar sinqeriteti yt Arcimedes. Sikur cereku ketu (apo dhe ne jete) te kishin ate sinqeritet ndaj vetes ne radhe te pare (jo per keto tema, por ne pergjithesi flas), ehhhhh sa mire do te ishte gjithcka.

Une them se ndarjet ne pergjithesi, nuk jane per asnje njeri fund i botes. Qofte ajo dhe (ne pikepamjet e tua) dashuria e jetes tende, apo njeriu me te cilin t'i beson se do kalosh gjithe jeten tende, apo i vetmi person qe te ka bere te ndihesh as "special". Besoj se cdo plage mbyllet, cdo pike loti vjen nje moment dhe behet buzeqeshje, sepse koha ben vertete qe gjerat te ndryshojme...qe te "rritemi" dhe te shohim shume gjera ndryshe, ....plaget te shnderrohen nga hulli tek te cilat dallohen dhimbjet, lotet, merzija, ne gervishje te lehta, te cilat dalin ne pah vetem ne momente dobesie.

Prandaj dhe une besoj qe per cdo njeri, vjen nje dite ku "perballet" me te shkuaren dhe kupton se ajo ishte thjesht nje ngjarje e cila e beri me te rritur, pervoja qe i duhet cdokujt te behet ndryshe. Kjo nuk ka te beje thjesht me idene qe te lene, po dhe kur le, dhe kupton qe i ben keq dikujt....ndoshta padashje...ndoshta sepse ka qene zgjidhja e vetme, per ti bere mire atij dhe vetes.

nga une.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Arcimedes
    Tani un kam rene ne dashuri me jeten. E ndjej veten shume te lumtur, sepse me ne fund arrita te kuptoj qe un jam gjithkushi, por edhe askushi.

Une po mendohem te behem diikushi.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •