Si njerez qe jemi, sado qe mundohemi ta fshehim, kur ndahemi nga dikush, ndjejme dhimbje, edhe pse ndoshta nuk e shfaqim. Mirepo vet ia dime hallin vetvetes. Tashi, konkretisht nuk kisha folur sepse edhe pyetja eshte nje cik jo konkrete, per mua.
Si njerez qe jemi, sado qe mundohemi ta fshehim, kur ndahemi nga dikush, ndjejme dhimbje, edhe pse ndoshta nuk e shfaqim. Mirepo vet ia dime hallin vetvetes. Tashi, konkretisht nuk kisha folur sepse edhe pyetja eshte nje cik jo konkrete, per mua.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga Zombie
Nje shishe raki dhe me pas nje dush me uje te ftohte te sjellin ne vete, gjithsesi e lehte ta thuash po pak e bejne, une e kam provu njehere dhe kam thene sdo pi me raki, po prap se le dreqin:P
Dito.
Un nji te dashme kam pas,kam,dhe ishalla ate do kem per gjithnji.Dmth nuk jam nda asiher, prandaj qe nuk di se cfare do baja nese do ndahesha nga ajo.Por jam i sigurte qe nese ndodhte per nja nji muj zor se do me bante njeri me fol.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
kurre te le e dashura ske c'ben tjeter vec se ti uroj NJE JETE SA ME TE LUMTUR ME ATE QE JA DO ZEMRA![]()
Postuar mė parė nga Zombie
Filloj dhe Qaj . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Lidhem me tjetrin...ihuuu, sa ka vajt rradhaaaaaa mi none.![]()
Shaka eh se s'guxo njeri me me lene mua, kane frike se i tredh pa jo se jam une aq e mire.![]()
NJe nderhyrje por besoj se mbrenda temes: Per te pasur pak inspirim citoj vajzen qe ka shkruar, Nese ti mendon se cdo kush dashuron turpin e dikujt te them se ke keqkuptuar djemt qe kan dashur te bisedojn.Postuar mė parė nga Drita_Love
Deshiron te bisedosh me ore por sbesoj se ju permbahesh rregullave qe kerkon sepse femrat cdo here kerkojn martesen qe ne biseden e pare ateher me thuani ku e keni ju dashurin shpirterore ?
Une mendoj se ata qe do te duan do te te duan si je ashtu pa asnje ndryshim por ti nese deshiron te ndryshosh dicka tek djemt eshte krjetesisht tjeter .
Postuar mė parė nga Drita_Love
Drita Love , nje pyetje per ty ..
Cfare jane Muskulat ? Ka mundesi ta di dhe une
E nejse une prape them se Do Qaj !!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mos qaj se me plasi zemraPostuar mė parė nga PINK
Fluturo....
eee, u prish mikrofoni.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga PINK
![]()
Eh PINK e cila nuk do te qante sikur te ndahej nga ai qe e don.Por kur mendoj ne kohen e Eves cfar do te bente e gjora po te ndahej nga Adami, ne kraheror te cilit do ti thante lotet dhe do te gjente prehje, them mire jemi ne.. jetojme ne bote ku ka miliona te tjere![]()
Krijoni Kontakt