Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 104
    i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Dhe pse tema ka ca kufizime ne gjini. Pra kur meshkujt i le e dashura, une thashe te "fus turinjte" pakez ne temen "tuaj". Dhe arsyeja qe ky postimi i mesiperm i Arcimedes. Se pari shume gje e rralle qe dikush te pranoj vertete dicka. Vertete per tu admiruar sinqeriteti yt Arcimedes. Sikur cereku ketu (apo dhe ne jete) te kishin ate sinqeritet ndaj vetes ne radhe te pare (jo per keto tema, por ne pergjithesi flas), ehhhhh sa mire do te ishte gjithcka.

Une them se ndarjet ne pergjithesi, nuk jane per asnje njeri fund i botes. Qofte ajo dhe (ne pikepamjet e tua) dashuria e jetes tende, apo njeriu me te cilin t'i beson se do kalosh gjithe jeten tende, apo i vetmi person qe te ka bere te ndihesh as "special". Besoj se cdo plage mbyllet, cdo pike loti vjen nje moment dhe behet buzeqeshje, sepse koha ben vertete qe gjerat te ndryshojme...qe te "rritemi" dhe te shohim shume gjera ndryshe, ....plaget te shnderrohen nga hulli tek te cilat dallohen dhimbjet, lotet, merzija, ne gervishje te lehta, te cilat dalin ne pah vetem ne momente dobesie.

Prandaj dhe une besoj qe per cdo njeri, vjen nje dite ku "perballet" me te shkuaren dhe kupton se ajo ishte thjesht nje ngjarje e cila e beri me te rritur, pervoja qe i duhet cdokujt te behet ndryshe. Kjo nuk ka te beje thjesht me idene qe te lene, po dhe kur le, dhe kupton qe i ben keq dikujt....ndoshta padashje...ndoshta sepse ka qene zgjidhja e vetme, per ti bere mire atij dhe vetes.

nga une.
    Faleminderit.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Dhe pse tema ka ca kufizime ne gjini. Pra kur meshkujt i le e dashura, une thashe te "fus turinjte" pakez ne temen "tuaj". Dhe arsyeja qe ky postimi i mesiperm i Arcimedes. Se pari shume gje e rralle qe dikush te pranoj vertete dicka. Vertete per tu admiruar sinqeriteti yt Arcimedes. Sikur cereku ketu (apo dhe ne jete) te kishin ate sinqeritet ndaj vetes ne radhe te pare (jo per keto tema, por ne pergjithesi flas), ehhhhh sa mire do te ishte gjithcka.

Une them se ndarjet ne pergjithesi, nuk jane per asnje njeri fund i botes. Qofte ajo dhe (ne pikepamjet e tua) dashuria e jetes tende, apo njeriu me te cilin t'i beson se do kalosh gjithe jeten tende, apo i vetmi person qe te ka bere te ndihesh as "special". Besoj se cdo plage mbyllet, cdo pike loti vjen nje moment dhe behet buzeqeshje, sepse koha ben vertete qe gjerat te ndryshojme...qe te "rritemi" dhe te shohim shume gjera ndryshe, ....plaget te shnderrohen nga hulli tek te cilat dallohen dhimbjet, lotet, merzija, ne gervishje te lehta, te cilat dalin ne pah vetem ne momente dobesie.

Prandaj dhe une besoj qe per cdo njeri, vjen nje dite ku "perballet" me te shkuaren dhe kupton se ajo ishte thjesht nje ngjarje e cila e beri me te rritur, pervoja qe i duhet cdokujt te behet ndryshe. Kjo nuk ka te beje thjesht me idene qe te lene, po dhe kur le, dhe kupton qe i ben keq dikujt....ndoshta padashje...ndoshta sepse ka qene zgjidhja e vetme, per ti bere mire atij dhe vetes.

nga une.
    Mire Grifshe, mire...lol

shume te sinqerta edhe keto meditimet e tua.

.....

dhe ne mendonim se Grifshat shkaktojne vetem plage. j/k
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Arcimedes, ashtu ėshtė jeta: Cdo gjė qė nuk na mbyt, vetem na bėn me te fortė!

ZOMBIE,
    Pra, ne qofte se ka shkuar "With the Wind" gėzohu sepse ata tė cilet na dojnė nuk ikin kurre. Pasi dashuria e vertet nuk vdes kurre, atehere me mire shko tutje dhe kerkoje dashurine e vertetė, ajo qė ta sheron cdo plagė, ajo e cila ėshte vete mbrenda teje dhe te udhėzon! Mos kerko dashurine njerėzore se pari sepse ajo vetem te mashtron! Kėrkoje dashurinė shpirterore, dhe kur te duket sikur urat janė rrexuar dhe nuk din si te kalosh ne anen tjeter, hapi krahet e tu dhe ata do te cojne aty ku deshiron ti!
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Nuk e shof fortesi, mbytjen e ndjenjave ose stervitjen per ti mposhtur ato.

Kur humb dicka, dashuria ne kte rast, humb me te dhe nje pjese jete nga ne. Nuk mund te vendosim te ndertojme nje mur mbrojtes sepse kjo gje ndodhi, thjesht duhet pranuar dhe ecur perpara duke e pranuar realitetin edhe pse i hidhur.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga Drita_Love
    Arcimedes, ashtu ėshtė jeta: Cdo gjė qė nuk na mbyt, vetem na bėn me te fortė!

ZOMBIE,
    Pra, ne qofte se ka shkuar "With the Wind" gėzohu sepse ata tė cilet na dojnė nuk ikin kurre. Pasi dashuria e vertet nuk vdes kurre, atehere me mire shko tutje dhe kerkoje dashurine e vertetė, ajo qė ta sheron cdo plagė, ajo e cila ėshte vete mbrenda teje dhe te udhėzon! Mos kerko dashurine njerėzore se pari sepse ajo vetem te mashtron! Kėrkoje dashurinė shpirterore, dhe kur te duket sikur urat janė rrexuar dhe nuk din si te kalosh ne anen tjeter, hapi krahet e tu dhe ata do te cojne aty ku deshiron ti!

dashurine njerėzore
    dashurinė shpirterore

Me fal Drita_Love a mund te me shpjegosh ndryshim e ketyre dy dashurish? Nuk eshte provokim, thjesht jam kurioz te di cfare ndryshimi kan!

me resp. romeoOOO

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Te dashur forumiste. Nuk ia uroj askundi, po mund te ndodhe...

Cfare beni kur ju le e dashura, dhe kuptoni qe NUK KA ME ASNJE SHPRESE?
    SHkurt shpejt dhe sakt :

GJEJ NJE TJETER

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Me fal Drita_Love a mund te me shpjegosh ndryshim e ketyre dy dashurish? Nuk eshte provokim, thjesht jam kurioz te di cfare ndryshimi kan!

me resp. romeoOOO
    FAKTIKISHT ROMEO, ME TREGO KU ĖSHTE DASHURIA E VERTET NE MES MASHKULLIT DHE FEMRES SOT?
    KU ĖSHTĖ NE KĖTE BOTE MATERIALISTE KU NJERIU VETEM E DASHURON TRUPIN E DIKUJT? PERSONALISHT, NUK KAM TAKUAR ASNJĖ MASHKULL JASHTE PUNES TIME I CILI KA DESHIRE TĖ BISEDON ME MUA ME ORĖ, TE BISEDOJMĖ, TA ZBULOJMĖ BOTEN SE BASHKU (HAHAHAH). TĖ GJITHĖ JANĖ TE INTERESUAR SA E BUKUR JAMĖ, SI JAMĖ E VESHUR, CFARĖ MUSKLA KAM!
    WOW! SA BUKUR, KJO DASHURIA NJERĖZORE KA ARRITUR LARGĖ!!!!!!

E PRA, ME SE MIRI TA KERKOSH DASHURINE MBRENDA VETVETES, A PO KUPTON, ATE DASHURINĖ ME TE LARTĖ KU NUK KA NEVOJE NJERIU PER ASI FARE TIPASH QĖ NGAJNĖ PAS TRUPIT TEND ME MAKINA FERRARI, BMW E KU TA DIJ UNĖ!

HAHAHA, SIKUR NUK KA PROBLEME TJERA NE JETĖ!
    VETEM VETURA DHE MUSKULAT E ZGJEDHIN PROBLEMIN!
    HAHHAH, KJO ĖSHTE DASHURIA E QENIES NJERĖZORE SOT!
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

un per veten time do kerkoja per tjeter pak ka aty jasht qe duan pak love ore cuna jemi 1 me 18 vajza mos cani kok shum

tani s aper dashuri te humbur cte besh i ka jeta
    Partizoni

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Kur te le i dashuri / e dashura .. apo cfaredolloj ndarjeje ne fillim eshte ca e veshtire sepse supozohet qe ke kaluar kohe me te , keni harxhuar kohe duke menduar per te , energji , emocjone etjjj ...
    thjesht duhet gjetur nje menyre qe tja plotesosh keto boshlliqe mendies, zemres apo trupit.
    Truri i njeriut eshte programuar qe te regjistroje sentimentet me te forta .. pastaj pjesen tjeter e kemi vetem ne memorjen e "gjalle" ku rrin ne pjesen me te madhe te rasteve disa sekonda.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Zombi - jam shum dakort me ate thenjen qe ndarja te ben me te forte (ne long run) se mbase tani per tani nuk e kupton ate. Po ashtu mund te them qe i vetmi kurim eshte KOHA - kshq tregohu i duruar.
    Mundoju te meresh me hobe te ndryshme, mbaje veten te zene (mentalisht) mbaj afer shoqerine por ama mos perdor dike tjeter (qe te besh edhe 1 person tjeter te vuaj).
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •