Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 160
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2005
    Postime
    24
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    ..............mirdita te gjitheve perseri..................pershendetje te gjith klosovarve...
    ...........per ket tem se kush e qliroi kosoven mundemi te flasemi shum, por ja do ta shkruaj vetem nji fjali filozofike qe ka domethenje te madhe...Kosoven e qliroi durimi i vet kosovarve...

mire u ndigjofeshemi....hasta pronto.( nji pershendetje per alkatrazin, jam une Linda_Spanje, mbasi per her te par hyra ne ket forum para dy jave dhe mi nderruan tri tema keshtu u kundershtova me plot deshir, met vertet me befasuan nuk e di se si munden te veprojn keshtu,gje qesharake, asgje tjeter. por mir hyra sot prap vetem deshta qe te pershendes,....kalofeshi mir te gjithe....).
    kosoven e cliroj cima e leci .qesharake [hajgare pak ] kosoven e ka cliruar populli i saj .pershendetje .

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar më parë nga Sabriu
    Mendoi se Kosova as nuk ka qenë,as nuk është e as nuk do të jetë e çliruar,andaj kot tentohet të vehen merita të pabazuara her tek njëra e her tek paja tjetër.Edhe pak kohë ka mbetur dhe do të shofim se të gjitha partitë politike do të mbeten të turpëruara,por megjithatë prap pa turp secila nga ato do të shtyhet me bryla se kush do të shkoi si deputet në parlamentin e Serbisë.Juve ju duken gjepura këto që shkruaj si dikur më 2001 disa shkrime se enklavat kan për qëllim ndarjen etnike të kosovës ,atëhere shum njerëz qeshnin dhe bënin shaka e disa të tjer më thonin se jam qmendur.
    Ka edhe shumqka të thuhet pot fjala fjalën nuk e mund,andaj koha dhe vetëm koha do të flas të vërtetën.
    ------------------------------------------------
    Neve shqiptarëve në të gjitha trojet etnike një ditë do të na vijnë met,por ato men nuk do ti hajnë as qet e ujku do na i haj dhet.
    Kam vene re se je teper skeptik dhe pesimist persa i perket Ceshtjes se Kosoves..Edhe une kam rezervat e mia persa i perket Statusit te Kosoves por asnjehere nuk kam menduar per rikthim te Kosoves nen Serbi...
    Kosova cdo dite i largohet Serbise dhe i afrohet Pavaresise...Ajo qe u nevojitet kosovareve eshte Uniteti midis tyre...
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Amerikant e clirun kush tjeter?

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

krokodil mos ja fut kot

mos ja fut k ot je tu recitu vjersha po me duket

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    po ti qorr apo bo vet? e clirun aroplant e amerikes e jo qerret e babit tat.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    jo or ti shiko kur te shkruash edhe une ta tregoj se kush e çliroi fol si kur folet se per te sha kollaj shahet ne kompjuter ti çun benu pakes sai kulturuar se shoh qe qenke nga Danimarka e di se ka kultur po ti nuk paske açfare kulture shkruaj pakes me mire se ketu eshte per te shkruar dhe jo per te sha çun

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Kosovën e çliruan ata të cilët e detyruan Sërbien të nënshkruajë kapitullimin.
    Më 10 qershor të vitit 1999 udhëheqësit e ushtrisë dhe policisë serbe nënshkruan KAPITULLIMIN!
    A ju kujtohet,para kujt nënshkroi dhe kapitulloi Serbia?
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Mendoi se Kosova as nuk ka qenë,as nuk është e as nuk do të jetë e çliruar,andaj kot tentohet të vehen merita të pabazuara her tek njëra e her tek paja tjetër.Edhe pak kohë ka mbetur dhe do të shofim se të gjitha partitë politike do të mbeten të turpëruara,por megjithatë prap pa turp secila nga ato do të shtyhet me bryla se kush do të shkoi si deputet në parlamentin e Serbisë.Juve ju duken gjepura këto që shkruaj si dikur më 2001 disa shkrime se enklavat kan për qëllim ndarjen etnike të kosovës ,atëhere shum njerëz qeshnin dhe bënin shaka e disa të tjer më thonin se jam qmendur.
    Ka edhe shumqka të thuhet pot fjala fjalën nuk e mund,andaj koha dhe vetëm koha do të flas të vërtetën.
    ------------------------------------------------
    Neve shqiptarëve në të gjitha trojet etnike një ditë do të na vijnë met,por ato men nuk do ti hajnë as qet e ujku do na i haj dhet.

Iku dhe nje dite Maska e F_LASKU
    Anëtarësuar
    16-07-2005
    Postime
    182
    Sabri,me thene te drejten nuk te kuptoj pse je kaq pesimist ne lidhje me clirimin e kosoves?Kosova deri ketu ku ka ardhur(prane pavarsise)nuk ka ardh ne asnje menyre tjeter pervecse me vullnetin e mire dhe optimizmin e atyre qe paten guximin ti dilnin para dhe ti thonin stop padrejtesive.Per mua personalisht UCK ka pas rol shume domethenes qe Kosova te behej qender e vemendjes dhe pastaj te nderhynte Nato qe beri te kapitulloje serbine.Ky optimizem dhe vullnet i mire duhet jete me i madh tani qe me te vertete ka shume per te shpresuar.

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Shteti dhe shtetet asnjëhere nuk janë krijuar me romantizme e folklorizme politike,shqetësimet e mia janë të shumta,ja vetëm njëra nga ato..psh:
    Pse deri më tani nuk ka nga lidershipi i Kosovës një kërkesë në Asamblenë e Përgjithëshme të OKB,së,për mbajtjen e një referendumi gjithpërfshirës kur dihet se referendumet e mbajtura më parë nuk e kan kredibilitetin ndërkombëtar dhe do jenë nul.Një kërkesë të ngjajshme ka të drejtë ta parashtroi qdo vend në emër të Kosovës e që është anëtare e asamblesë së përgjithëshme të OKB,së,këtu kam parasysh Shqipërinë,Amerikën etj.
    Mendoi se mosndjekja e rrugës ndërkombëtare do të na kushtoi shumë kur të vijë fundi.Andaj unë personalisht jam skeptik se Kosova në këtë mënyrë të ndjekjes së rrugës ndërkombëtare( rrugën e gabuar),do ta fitoi pavarësinë.Ka edhe shum faktor tjer por shkon gjat e nuk dua të bëhem i mërzitshëm.
    Personalisht mendoi se edhe pak kohë ka mbetur ku në Kosovë nuk do ta njeh as qeni të zotin e vet.
    ----------------------------------
    Kemi hyrë në tynelin e pakthim sepse kemi fjetur shum kur të tjerët nuk kan fjetur as natën.

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishës në gazetën " Express"
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •