WeLcoMeeeeeeeeee![]()
WeLcoMeeeeeeeeee![]()
Feel the pump √
Mire se ke kaluar keteja...se paske nxefur dhe DeeJay-in dhe ka postuar dopjo.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
welcome ene sa me bukur ja kalofsh
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Pershendetje dhe urime
Besi mire se erdhe![]()
Suksese ne gjdo hape te jetes,mua ne pelqen shume ushtria,kur isha e vogel enderr e kisha te studjoja ne akademin ushtarake,looool.
falemnderit dhe njehere per pershendetjet. Si nuk na doli njeri knej nga West Virginia mer yahoo..haha.
- MIlaniste nji pershendetje speciale per ty se qeke e dores tone.
- Ema,dhe un me ate deshiren e femirise i hyna rruges "dreqit", po fatkeqesisht shume pak gjera jane ashtu sic duken nga "jashte"Megjithate akademia eshte rruge qe dhe mund t'ia vleje. Me thuaj nese mund te te ndihmoj me ndonje keshille.
- DJ Gabrielle, rrofsh per pershendetjen dopio lal, hera e pare qe pershendetem keshtu.
-Michi: never again volunteer yourself, nuk ka menyre me te mire me e shpreh ket.
Duhet me shku me postu ke nai teme forumi tashi se lash nom.
NeverAgainVolunteerYourself
Beso mi thuj i ciao mobidikut po ma pe anej.
Besoooooooooooooooooooo
MIRE SE ERDHE ..................................... nga Shabani.
Dhe ki kujdes e dreq se lufta nuk eshte per kalamaq.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Beso mirse erdhe lal. Po ti me the mua qe jemi afer. Ti qenke ne west virginia nja 12 ore te mira me makin larg nga qyteti im, Apo e kishe fjalen me avion ti? lol..ja kalofsh mire rusho![]()
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
haha Ella, afer me shtete thashe una. pastaj 12 ore me makine jane me milje fshati jo qyteti. Ky shteti ktu s'ka autostrada fareMiresetegjeta meqe ra llafi
NeverAgainVolunteerYourself
Do na bosh nai zhiro me ato varkat amerikone mer Beso?
Mire se erdhe ne ja kalofsh mire tani qe u prezantove!
Krijoni Kontakt