E mbreta ku eshte ? Vota ime i shkon asaj![]()
Poeti
Fiori
Whisper
era1
Indriti
Anisela
Agim Doci
Niagara
teddy
Uriani
Manulaki
Maratonomak
Julius
Te tjere
macia blu
Delirium
Nitroshi
kulla
E mbreta
Dreri
xhulia
e kalter
E mbreta ku eshte ? Vota ime i shkon asaj![]()
Besoj se shkrimtari me i mire i forumit eshte anonimi. Ndihet por nuk dihet se si. Nje rrezatim enigmatik pershkon disa hapesira, shfaqet aty ketu. Ka nje lloj mjeshterie mister. Emri eshte konvencion i dyfishte. Sa keq me anonimitete!
Mua deri tani me kane pelqyer shkrimet e disave ketu, por do vecoja Fiorin edhe pse cik si ralle shkruan.
Tashi, voten time e ka nje per stilin e te shkruajtmes dhe dy, ndjenjat qe ajo ia ofron shkrimit qe po e krijon. Ndjen edhe seriozitet edhe relaksim ne shkrimet e saj, e kjo ralle haset.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sa me bejn te qesh ca qe ja kane mshtjell bojes jo me furce po me kove,kanace
Mendoj se nje i tille sondazh s'mund te jete shum objektiv..pastaj eshte shum e veshtire ti ndash poetet, letraret e forumit.
Personalisht voten ja dhashe Drerit po me pelqejn shume e dhe poezite e Agim Docit, e kaltra, Shiu, Whisper, Xhulia, Orion_Dyrrahut,Niagara e te tjere me rradhe.
Urime e suksese te metejshme qe te gjithve pa perjashtim!!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
pa permendur shume nga ata qe i kane permendur te tjeret me perpara dhe duke hequr disa qe sic ka thene Marsela, kacurrela...i kane fut vetem per pompe dore, do te permendja 2 emra qe shkruajne po aq mire megjithese rralle.
Henry & Larsus...
+ Leila( qe tani ka rralluar)
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 26-01-2006 më 19:28
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
ASKUSH, here tjeter qe ti besh nder letersise,dhe pastaj vetes tende,lexo,lexo,lexo.
A e ke idene se shume emra nga ata qe ke vene ne liste,po qeshin edhe vete kur na i paske bere shkrimtare,apo poete.
Ne nje sofer munt te ulen poetet dhe bejtexhinjte,apo cdo lloj vargjethures,po neper sondazhe nuk qendrojne dot bashke.....................
Une per vete u jam borxhli,Maces Blu,Agimit,Drerit,gjigandit Whisper,Era1,Melakonlise,Elnes,Yjorit,Nitit,Kulles ,Niagara, Fiorit,Helena 78,Xhulias
E di sa e varfer eshte lista jote,pa emrin e Dikeafajtore,pa emrin e Dites,Sokol Nikes,Shiut,Henrit,Loti i Shpirtit,te deti_bajri,Che Guevaras.Po si nuk mbaka ajo dreq liste edhe Ylli Stefanllari DD e forumit tone.
Nejse une emra as nuk marr mundimin te votoj.
Kalaja e kenaqsise sime nuk ka gure,ka vargje nga emrat e mesiperm.
Per te adhuruar te rinjte,por te mos harrojme te vjetrit......................
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=9266
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 26-01-2006 më 20:05
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Nuk di ke te zgjedhesh .. Secili ka meritat e veta ...
Personalisht krijimet e Henri , me duken shume te vecanta ...gjithashtu Whisper shkruan goxha bukur ...
Nga Meshkujt , Julius.. Dhe Indriti ka shkrime interesante .
Vleresimin nuk e jap me vote, por me simpatine time kundrejt shkrimeve teper te bukura te anetareve tane, te cilet nuk dua ti diferencoj nga njeri tjetri, por ashtu sic shkruan edhe kolombi si mund te harrohen emrat e vjeter te ketij forumi dhe te dale nje liste aty e cila per hir te realitetit nuk permban gjithe dashamiresit e letersise, mbase gabim drejteshkrimor i krijuesit te ketij sondazhi?
Shkruani shkruani lereni shpirtin te flase, sepse kur shkruan keni hequr peshen me te rende qe keni mbajtur ndonjehere, dhe pesha e shpirtit eshte shtypese nese nuk e shpreh.
Dito.
E para e punes kerkoj ndjese qe kam emrin ne sondazh. Nqs do te zgjidhja nje prej shkrimtareve te forumit do te ishte nga ata te vjetrit. Ai qe me ka lene me shume mbresa nga shkrimet e tij eshte Sokoli. Gjithnje e kam ndjere se shkruan vetem kur ka per te thene dicka dhe ate qe shkruan e shkruan bukur.
Ezekiel 25-17.
kjo teme eshte sa interesante aq dhe pak e sikletshme per te votuar sepse ketu te gjithe ata emrat qe jane ne liste shkruajne bukur ne stilin e vet. Une jam e re ne forum dhe sinqerisht ishte emocionuese kur pashe emrin tim ne liste perkrah atyre qe jane te vjeter ketu, shkrimet e te cileve mua me frymezojne...
keshtu per te mos i permendur te gjithe do te vecoja:
nitROshin, Whisper, Teddyn, Poetin, E kalter.. Macia_blu... Era 1 qe eshte befasuese...gjithashtu *Dea* qe eshte e re ne forum, shkruan rralle por ka nje bote te pasur...
te gjithe jane te vecante ne llojin e tyre... dhe i pershendes te gjithe dhe i uroj suksese..
jam e gezuar qe jam ne mesin tuaj...
Niagara
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Krijoni Kontakt