Sot fillojne pushimet dimerore. Si do t'i kaloni?
Duke pare telivizor ( Digitalb; Sat +; Top Channel etj..
Duke dale me shoket
Ne internet
Ne lojra kompjuterike
Ne telefon me shoket
Ne nje vend te larget jashte qytetit ose shtetit
Sot fillojne pushimet dimerore. Si do t'i kaloni?
Voten e dhashe duke dal me shoket dhe pse deri ne oren 12 jam ne shpi pasaj party non stop
Do dal me shoqrin dhe do i morim pub e disko mar
Shpresoj tja kaloni dhe ju aq mire sa une![]()
Pasi edhe tek ne kane filluar pushimet, do te doja te jem larg qytetit, larg perditshmerise.Shpresoj qe do te me realizohet deshira![]()
Unë do të jem në pushim nga puna në shkollë, por do të jam në punën primare që e bëj, prandaj nuk mund të planifikoj largime në kohë të gjatë nga shtëpia, por dy ditët e lira do ti kaloj në vizita të cilat ka kohë që nuk kam mund ti bëj.
Në mbrëmje edhe mund të ketë ndojë dalje në katërsh (së bashku me fëmijët)… njeri familjar më (nuk ka disko, nuk ka kafiteri, hahahahah, por ka fëmijë dhe shtëpi ( për mua kjo është gjithëçka))
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
larg prej ku jam tani por me plot dashuri![]()
tu fol anglisht shumicen e kohes![]()
TBD
Une do te rri ne vendin tim per pushime .Do te rri ne internet dhe te dal me shok.
pushimet do i kaloja shum larg vendit tim) per te cilin me vret mendja vetem per te!...jo si jam e vetme, por sikur me rrethon nganihere e tere (vetmia) e kesaj largesie qe asgje nuk me ben pershtypje, nga ky vend!?- asgje nuk me krahasohet me vendin tim, me te *Bukuren Kosoven*! ku dhe zemra me eshte e ndar,(nga te marr)? kurse dhe nje pjes e tjeter eshte, qe me ngrohin dhe me qendronin (pran) kjo pjes qe gjindet ne mesin e (dy jeteve)!! edhe pse nuk ndihet e shkeputur nga endrra e saj,ne perqendrimin e duhur te endrres se perkushtuar, drejt Kosoves se Dashur...!
me lejoni, Forumist Administrator/e te stafit te ketj Forumi Shqiptar! si dhe Bashkatdhetar ku do, te ua Uroi Festat 2005-2006 Gezuar!*per te Gjith...nga Hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
une do te bej pak nga te gjitha por ne Tirane do ti kaloj
Krijoni Kontakt