Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Burri dhe e gruaja ishin ulur ne tavoline. Nje nje moment burri thote: -Waw .... po lexoj ca lajmerime ne gazete, dhe u shiskan ca goma te reja per shume pak leke. Gruaja, e uluret: -Ca lexon lajmerime per goma, kur nuk ke makine? Burri shef shtremet te shoqen dhe i thote: -Se mos te kam thene gje ndonjehere une kur blen sytjena te reja ti

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Dy te panjohur takohen diku e nisin bisedojne. Pas pak, njeri prej tyre pyet: “Si thua, cfare bejne grate tona kur nuk jemi ne shtepi?” Dhe tjetri i pergjigjet: “Ose punojne me shtiza (thurin) ose jane me dashnorin.” Ai qe beri pyetjen kercen menjehere e thote: “Ika ika, se gruaja ime nuk di te thure.”

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Behej nje koference ndrekomtare per seksin dhe shqiptaret ishin ftuar per here te pare, Tema konfernces ozicionet ne bote kinezi thote ne njohim 5 pozizione dhe i shpejgon, japonezi 6 dhe i shpejgon.ne te njejten kohe shqiptari nuk pushonte se bertituri: ne dime 99, 99 ,99 me rradhe italiani francezi etj...duke shpejguar pozicionet gjermani thote "ne njohim vetem nje pozicionruaja poshte dhe burri larte nete njejten kohe degjohet e bertitura e shqiptarit 100, 100, .....

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nje dite papa ishte ngritur vone nga gjumi.Ne ate kohe ai duhet te skonte patjeter ne meshe dhe ishte shume vone. Ai i tha shoferit te limuzines te ti jepte gaz. Limuzina filloi te ecte me 150 km ne ore. Papa i tha shoferit qe te ecte me shpejt. Limuzina filloi te ecte me 200 km ne ore. Papa bertiti 'akoma me shpejte'. Shoferi i tha qe kjo shpejtesi nuk lejohej, por papa e terhoqi shoferin nga sedilja e pasme dhe i dha vete limuzines. AJo kaloi para nje polici. Ai u cudit dhe i tha shefit ne radio qe kishte pare nje njeri me personalitet aq te larte saqe kishte marre papen per shofer.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Degjohet zeri i bjondines nga banjoja "94,95,96,97,98,99 ndihmeeeeeee njeqindkembeshi"

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nje zezak takon rastesisht nje zane. zana e pelqeu dhe i tha une do te plotesoj menjeher dy deshira mi thuaj menjeher. zezaku i tha: dua te jem i bardhe dhe dua te jem mes kembeve te femrave! ......... dhe Zana e beri lines!

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    ishin vendosur te gjithe kafshet e pyllit ne rradhe per te blere ushqime nga me i forti (luani,ariuetj.) tek me i dobti.aty vjen dhe lepuri me vrap dhe shkon ne fillim te rradhes , e kap luani dhe e shkelmon dhe lepuri shkon ne fund , vrapon persi lepuri dhe shkon perseri ne fillim ,dhe luani perseri e shkelmon ,perseri lepuri vrapon per ne filim dhe luani e kap dhe i thote po pse ti je me i forte se une , po jo ia kthen lepuri po do te me lesh qe te hap dyqanin.apo jo

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nje mengjes si gjithe te tjeret polici shkon ne pune , e shef nje kalimtar e i thote: - "O shef ke ngaterru kepucet, e ke marre nje tjeter e nje tjeter". Polici hedh syte nga kembet e ve re se ka nje te zeze e nje te kuqe, mendohet pak e thote: - "Pertoj dreqin te kthehem ne shtepi, se e kam larg, gjithsesi edhe po u ktheva , prape nje te zeze e nje te kuqe do gjej".

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Qarkullonte autobusi plot me shqipetare, kur papritmas i tha njeri shoferit: Ore leshoje ate air codition (klimatizimin), ndersa nje tjeter nderhy dhe tha : mjaft ore me keto kenge te huaja, leshoje nje shqip tani...

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    U martua nje djale ne Tirane.Ne mengjes ngrihet nusja heret dhe fillon te beje muhabet me vjerren. Une i thote vjerra kam ca vese prandaj po ti tregoj qe mos te kemi sherre. N.q.s ne mengjes e kam shamine te lidhur ne te djathte a.t.h. mos me fol se jam me nerva.Po mire i thote nusja por edhe une e kam nje ves.Ne mengjes kur ngrihem dua nje teke raki, epo mire i thote vjerra se raki kemi sa te duash.Po piva nje dua te dyten ,e po piva te dyten dua te treten ,e po piva te treten nuk me duhet fare se nga e ke lidhur shamine.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vica- Barcoleta mė tė reja fresh fresh
    Nga Visari_ nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 21:18
  2. Shkruani Barcoleta Per Anetaret e "Forumit Shqiptar"
    Nga new girl nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 27-02-2009, 12:33
  3. Dr.No - Barcoleta
    Nga Dr.No nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 12:56
  4. BARCOLETA PIKANTE
    Nga i shkatheti nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-04-2003, 09:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •