Po te shohesh me kujdes aty tek nejrezit esh nje grua me dylbi ...lol gjithashtu distanca (dhe banaket) midis njerezve dhe pasqyrimit nuk perkon ...
Po te shohesh me kujdes aty tek nejrezit esh nje grua me dylbi ...lol gjithashtu distanca (dhe banaket) midis njerezve dhe pasqyrimit nuk perkon ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 26-01-2006 mė 00:00
Njerezit po shikojn te gjith nga e majta. Duket sikur po shikojn ndo nje opera si the ti evelyn ose dicka te till. kta para po na ngateroj pak. Njerezit mbrapa me keta te 3 duket sikur nuk kan as nje lidhje.
Ai qe e ka pikturuar do ket qene ndo nje i cmendur qe sja ka patur iden si pikturohet dhe ne rim lodhim koken ktu! :D
Julie thnx
Ai mund te kete qene i cmendur por me i zoti se te gjithe ne ketu ;)
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Muhabeti eshte se ky eshte impresionist, ate qellim ka qe te lodhi robt!" ;)
Gjeni i cmendur do thoja une ..lol eshte munduar te na japi iluzione te ndryshme nepermjet artit te piktures :)
Tashti un se kam idene si kane qene baret ne kohet te tije ..por me teper i gjithe ambjenti ngjan si nje ambjent Balloje ...
Naten Julie se na le pa gjume ..lol
hahahah me pelqe se je cun kurioz.Postuar mė parė nga romeoOOO
Evelyn, naten me hyp frymezimi mua, ca te bej...Postuar mė parė nga Evelyn
naten e gjume te embel. Deri neser pres pergjigje te tjera.
Une kam nje mendim, por do ta them ne fund.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
sa kemb ka elefanti?
kto qe shef 2 pamje ne nje foto jan sh cool si kjo posht psh :P
sa ftyra njerzish ka?
Behet fjale per francen e viteve 1880, vajza punon ne nje ambient borgjez, (vete ka prejardhje te klases punetore, eshte me se normale per vajzen te ndihet inferiore ne kte ambient). Nderkohe qe punon, me nje melankoli qe artisti ka shtuar ne fytyren e vajzes, e vetmja shprese qe vajza ka eshte se nje dite nje do te fitoj vemendjen e zemren e nje gentlemani-, i cili do ta bej ate te shoqen e tij, (ndaj edhe perfeksioni deri ne detalin e fundit ne veshjen e prezantimin e vajzes, ka nje arsye). Reprezantimi i dyfishte nuk eshte as pasqyre, as femer tjeter, por sherben per te simbolizuar se vajza i ka kthyer kurrizin vetes... eshte ajo vete... ndryshimi tregon kohen, jeten e vajzes, vitet kane kaluar e ajo eshte plakur, ne kerkim te nje endre... e cila jo vetem qe eshte akoma aty, por as nuk ka ndryshuar... mustaqet ne cep te piktures. :D But than again, i'm probably wrong all together!
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Krijoni Kontakt