Ndoshta te dyja.Postuar mė parė nga Evelyn
Forbes eshte reviste me renome, dhe besoj qe ato qe jane miliarder, i kane ne liste. Tashi, se cfare ne fakt eshte puna, nuk e di.
Ndoshta te dyja.Postuar mė parė nga Evelyn
Forbes eshte reviste me renome, dhe besoj qe ato qe jane miliarder, i kane ne liste. Tashi, se cfare ne fakt eshte puna, nuk e di.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une Kam Lexuar Para Ca Kohesh Qe Ka Nderhyre Per Te Gjetur Ate Vajzen E Vogel 4 Vjecare, Denise, Qe Eshte Zhdukur Para 1 Viti(me Duket), Ketu Ne Itali
Pacolli eshte nje mashtrues dhe matrapaz ordiner qe fshihet nen petkun e hijeshise dhe rregullit. Po ti hysh ta germosh ai perfundon ne burg.
Kurse ti duhet te perfundosh me ndonje bordello te AmsterdamitPostuar mė parė nga Lunesta
Nese ke per te thene ndonje fakt fol nese je largohu fytyre e felliqur.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
panchovilla, me duket se o nuk ke lexuar sa duhet per zoteriun ne fjale o thjeshte ke inat aq te madh sa qe mundesh gjithckahut t'i biesh me kembe vetem qe te krenohesh me dike qe qenka shqiptar e paska para.
Eshte ne fakt cik e vertete ajo qe thote Lunesta me larte, ka patur disa lajme qe permendin emrin e Bexhet Pacollit, ish-kryetarit rus Boris Jellcin, ish-premierit Viktor Chernomirdin si dhe 4 milion dollar. Poashtu ka dhe ca paqartesira tjera ne lidhje me kete personalitet. Shkurt thene, mua fare as qe me intereson, mirepo shume pak me pelqeu menyra se si i drejtohesh Lunestes.
ka me te pasur se pacolli..
psh ai bosi i naftes ne shqiperi.. Duraku.. thon eshte miljardar..
edvini gjithashtu eshte miljardar besoj..
Kurse Caci do jet mbi te gjithe.. e ndoshta vetem Ben Malo i financave ja kalon..
Ke te drejte o Stormo por une pa i bere gje ketij. Me shau me mp. Dhe ja une ja ktheva edhe ca ketu e ca me mp. Dmth e ij qe eshte gabim por edhe menyra si flet ketu me beri te pergjigjem ashtu.Postuar mė parė nga StormAngel
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Shkurte thene, shqiptar miliarder sipas revistes Forbes nuk ka.
Nga ana tjeter, duke ditur faktin se si lindin multimilioneret dhe miliarderet shqiptare, asgje e cuditshme fare mos gjinden ne Forbes.
nejse...
Postuar mė parė nga StormAngel
per sa shkruhet me siper eshte e vertete sepse u fol edhe ketu ne itali kur u martua me ana hoxhen apo oksa qe i thon ktu , pra ka dicka ne lidhje me disa marifete ekonomike dhe biznesi te Boris Jelsin dhe vajzen e tij .
Ca Keni ju ree nuk e dini se kush eshte shqiptari me i pasur ne bote ??
Uneee jam mer
Lol
hahahahahahahahahah :P;P![]()
Krijoni Kontakt