Me sa e di une shqiptari me i pasur eshte Bexhet Pacolli, kosovar qe jeton ne Zvicer.
Kjo eshte faqja e tij e internetit.
http://www.pacolli.com/biography.htm
Nese dikush din dicka mbi kete teme eshte i mirepritur te shkruaje.
Me sa e di une shqiptari me i pasur eshte Bexhet Pacolli, kosovar qe jeton ne Zvicer.
Kjo eshte faqja e tij e internetit.
http://www.pacolli.com/biography.htm
Nese dikush din dicka mbi kete teme eshte i mirepritur te shkruaje.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
E vretet eshte..
Shumicen e punve ne Rusi i ka ky
Ateher edhe e vertet eshte qe eshte me i pasuri..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une di pak per Bexhet Pacollin. Eshte fakt qe eshte shqiptari me i pasur, jeton ne Zvicer, dhe se eshte personi qe kreu rikonstruimin e Kremlinit, si dhe ka qene apo ende eshte i martuar me Ana Oxa (kjo e fundit ndoshta eshte edhe thashethem se nga njerezit e kam ndegjuar). Jeton ne Tisin, qe eshte nje nga vendet me turistike ketu ne Zvicer. Ka tre vajza me duket.
Tjera nuk di.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ka tre vajza me duket.
------
Une po ja lyp njeren se keshtu fukarra tere jeton nuk rrohet valla.![]()
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Edhe une kam degjuar ka qene i martuar(tani a eshte nuke dij) me Ana Oxa(Iliriana HoxhenPostuar mė parė nga StormAngel
). Por kam degjuar se eshte pronari(apo partner) i televizionit Alsat. A eshte kjo e vertete s'jam i sigurte.
Nuk e nqs gaboj por tek ajo "biografia" qe sapo lexova pervec faktit qe kishte lindur ne nje fshat te Kosoves 10 km larg Prishtines,nuk permend ne asnje vend tjeter Kombesine e tij shqiptare ...![]()
Ironia eshte fakti qe fjala Albania permendet vetem nje here ne teksin perkates,atje ku thuhet qe ka qene nje nga projektuesit e godines se Parlamentit Shqiptar nqs nuk gaboj...
Ps.Rreth temes Une jam me i pasuri(shpirterisht e kam fjalen lool)
.........................
Pa he na i thuaj...Postuar mė parė nga StormAngel
Ka tre vajza me duket.Tjera nuk di.![]()
I paske marre infot e duhuras'ka rendesi per me shume lol
![]()
.........................
Nuk ka ketu kurrcfare ironie? Emri i tij nuk mjafton ta kuptosh se eshte shqiptar?Postuar mė parė nga miki_ro
Ne US kam degjuar per ca qe jane me te pasurit por nuk besoj se i afrohet ketij me pasuri. Biles keta qe jane ketu nuk jam i sigurte me cfare pune kane fituar kaq shume. Dmth une nuk e njoh personin ne fjale por kjo ironia jote ne kete mesazh eshte pak e papranueshme. Pse t'ia kemi ziline tjetrit. Ka punuar dhe ka fituar. Eshte shume pune e thjeshte.
Po mire e ka ai anetari me IRONINE pasi ne e kerkojme shqiptarin me te pasur a ne webfaqjen e atij nuk permendet kombesia !!!
Krijoni Kontakt