Close
Faqja 23 prej 170 FillimFillim ... 1321222324253373123 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 1694
    .... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Sot po me dhimbsen me shume se kurre se po vrasin njeri-tjetrin (sic benim ne shqiptaret para 10 vjetesh!)!

PS: kush thote se percarjen e fut Izraeli tek Palestinezet ose nuk di se c'thote ose i beson Hamasit! Lexoni me vemendje historine arabe dhe islame dhe do me kuptoni (megjithese eshte normale qe ku nuk ka shtet te forte e te pavarur te ket percarje midis sfiduesve per pushtet)!
    flm
    S'u mjaftuan me kaq, pasi "mori" Gazen Hamas, organizoi parade jeshile. Nga ana tjeter shkaterruan, plackiten, vodhen, i vune zjarrin zyrave te Fatah, ne vend qe psh (nje ide lol) t'i perdorin per veten e tyre. Pasi mbaruan me zyrat iu futen me kazme nje hoteli buze detit, se me demek atje ishte shitur alkol, dhe femrat venin ne plazh me rroba banje .

Per "post scriptum" ke te drejte. Por si gjithmone eshte me e lehte t'u vesh fajin te tjereve per fatkeqesite e tua. Ne kete rast eshte tragjike mosnjohja e historise, ne nje vend ku e tashmja, e ardhmja jane te "zinxhirosura" me te kaluaren ne menyre makabre.

i/e regjistruar Maska e Stefan07
    Anėtarėsuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140
    Amerika inkurajon luftėn nė Palestinė
    Nė njė kohė kur organizmat ndėrkombėtarė vėnė theksin nė vendosjen e paqes qetėsisė nė Palestinė, Amerika inkurajon grupin Fatah nė vazhdimin e agresionit.
    15.06.2007
    Nė njė kohė kur organizmat ndėrkombėtarė ftojnė Hamasin dhe Fatahun tė ulin armėt dhe t'i japin fund dhunės, znj. Kondoliza Rice sekretarja amerikanė e shtetit ka mbėshtetur vendimin e Mahmud Abas nė shpėrndarjen e qeverisė sė Palestinės.

Nga ana tjetėr Anglia nė njė veprim krejt kundėr nga ai i shtėpisė sė bardhė ka shprehur keqardhjen pėr kėtė vendim tė kreut tė autoriteteve palestineze z. Mahmud Abas. Znj. Margaret Beket ministrja e jashtme e Anglisė ka shprehur keq ardhjen pėr pėrfundimin e punės sė qeverisė sė Unitetit Kombėtar palestinez.

Beket gjithashtu ka kėrkuar zhvillimin e bashkėbisedimeve dypalėshe pėr vendosjen e paqes sė qėndrueshme nė Palestinė.

Por Mustafa Barguthi ministri palestinez i informacionit nė qeverinė e Unitetit Kombėtar ka deklaruar se ajo qė po ndodh nė Rripin e Gazės ka ardhur si rezultat i varfėrisė, humbjes sė shpresave, mosnjohja e qeverisė sė Unitetit Kombėtar, vazhdimi i sanksioneve ndėrkombėtare, si dhe rrethimi dhe bllokada e regjimit tė izraelitėve. Ai mė tej shpjegon se fenomeni i ndodhur nė Palestinė ka ardhur si rezultat i mos pėrkushtimit tė faktorit ndėrkombėtar ndaj kėrkesės sė popullit palestinez pėr pavarėsi dhe liri dhe jetė nė demokraci. Ministri palestinez i informacionit shpjegon se edhe pas krijimit tė qeverisė nė Palestinė, faktori ndėrkombėtar nuk ka ofrua mbėshtetje pėr kėtė qeveri.

Frank Walter Shtajnmajer ministri i jashtėm gjerman, gjithashtu nė njė reagim tė tij ka deklaruar se dėrgimi i forcave paqeruajtėse nė Palestinė ėshtė e pamundur. Propozimi pėr dėrgimin e kėtyre forcave ėshtė dhėnė nga sekretari i pėrgjithshėm i OKB-sė z. Ban Ki Mun.
    e vetemja zgjidhe eshte te zhduket me temel Fatiha,tash Hamasi eshte duke korrur suksese ne zhduke te aktiviteti te Fatahit ne palestin...
    Fatahi eshte nje organizat e maskuar anti-palistineze,qe e quan veten si musliman,por keta jan njerzit judaista.:
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Stefan07 : 15-06-2007 mė 13:06

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Fatah e Hamas jane te dyja organizata palestineze dmth qe veprojne vtem ne territoret palestineze.

Ndryshimi kryesor asht se:
    1) Fatah asht organizate nacionaliste, qe synon me krijue nji shtet kombtar palestinez. Flamuri i te ciles asht ai kombetar palestinez.
    2) Hamas asht organizate ideologjike-fetare qe synon me krijue nji shtet islamik, flamuri i te cilit asht jeshil-islamik.

ne te gjitha godinat shtetenore qe pushtoi Hamas ne Gaza e ka zhgule flamurin e Palestines dhe ka vendose ate te vetin islamik.

ne ket kuptin ata ngjajne shum me komunizmin mbasi ja kane nenshtrue interesin kombtar atij ideologjik, si dikur E.Hoxha.
    Edhe metodat e terrorit qe po perdorin ndaj "spiuneve" e "tradhtareve", pro-perendimor, me ekzekutime publike ne sy te familjes, heqje zvarre e trupave neper rruge etj. Nji zyrtar i Fatah ishte perpjeke me u arratise i veshun si grue, por e kishin kape dhe te gjith antaret e Hamas i kishin fute nga 1 plumb krese me rradhe, gjithsejt 40 plumba ne krye, qe dukej sallate.

Pa marre mire pushtetin kane nxjerre lista tradhtaresh per ekzekutim, identike si komunistat ne Rusi, Shqipni etj, bile edhe pa gjyqe fallco, se nuk i pret puna.

Dihet se Hamas financohet prej Iranit per me krijue njifar Hezbullahu palestinez, pra nji organizate qe asht besnike e atyne qe e krijuen dhe jo shtetit te vet.

Nuk dihet se a do ta lejoje Izraeli nji hezbullah te ri ne kufi, sidoqofte popullsia e Gaes duhet te shtrengoje rrypin, per nji kalvar te gjate nen udhheqjen e shkelqyer te diktatures se proletariatit... me fal deshta te them te diktatures se Isamit ... fitorje te reja i presin...

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Pershendetje

Sikurse kam shkruajtur me heret diskutimi mbi konfliktin Palestinezo - Izraelit eshte mjaft kompleks e kete e shumfishojne tendencat ekstremiste te disave per ta trajtuar problemin me emocione dhe ne menyre krejtesisht te njeanshme.

Nga ana tjeter ketu ne forum diskutimi behet akoma me i veshtire nga fakti qe nderkohe qe ne flasim gjendja ne rajon vazhdon te percipitoje. Per kete arsye pa dashur te anashkaloj aspak te rejat nga rajoni jam i mendimit qe lajmet se cfare po ndodh tu lihen agjensive te lajmeve dhe ky diskutim mos ngarkohet dhe mos degradohet ne nje permbledhje lajmesh dhe propagande si per njerin ashtu per tjetrin krah.

Nese do analizojme faktet historike te cilat shume historiane i kane pasqyruar ne librat e veta, perfshi ketu edhe historiane Izraelit si fjala vjen Avi Shlaim, do shohim qarte qe shteti Izraelit u ndertua duke terrorizuar, masakruar dhe debuar popullaten palestineze. Ky eshte fakt historik. Zionistet blene vetem 6-7% te tokave prej feudaleve Otoman, pjesen tjeter te asaj qe ata deklaruan si shtet ne 1948 e grabiten me force prej popullsise vendase.

Levizja Zioniste (sic shprehet diku edhe Luanesha) kishte per qellim krijimin e nje shteti per cifutet. Problemi qendronte ne faktin se si do ta krijonte kete shtet ne nje territor qe ishte i populluar nga nje mase e konsiderueshme jo cifute, ku edhe prej cifuteve pak syresh ishin Zionist. Te permendim ca numra qe te jemi me te qarte.

Ne 1906 ne rajon jetonin 700 000 arab dhe vetem 50 000 cifute.

Lind pyetja si arriten Zionistet te ndertojne nje shtet prodominant cifut ne nje vend ku shumica e popullsise ishte arabe? Zionistet kishin para tyre dy alternativa.

1- Te krijonin nje shtet cifut duke i fshire te drejtat popullsise vendase alla Afrika e Jugut.

2- Te krijonin nje shtet cifut duke asgjesuar dhe debuar popullsine vendase alla Amerika Veriore USA & Canada.

Zionistet zgjodhen kete te dyten. Ne 1948 shpallen shtetin Izraelit qe menjehere u pranua si i tille nga USA.

Prej 1930 Zionistet kishin vendosur ta zgjidhnin dilemen duke transefruar popullaten vendase. Ne librin e tij "Shenjat e luftes dhe plaget e paqes" Shlom Benami ish ministri i jashtem Izraelit ne qeverine e Barakut thote tekstualisht qe :"Po. Palestinezet u spastruan ethnikisht ne 1948"

Tashme historianet e kane hedhur poshte mitologjine e krijuar qe ne 1948 Izraeli ishte i dobet karshi arabeve. Aspak. Izraeli e kishte provuar veten si superfuqi qysh ne ate kohe. Arabet e kishin humbur luften e 48 qysh ne 36 kur luftuan kundra mandatit anglez. Faktet tregojne qarte.

Deri ketu psh une shume i sigurte qe Luanesha dhe te tjere do jene dakort sepse kete si une dhe ju e kemi mesuar ne bankat e universitetit. Ajo qe dallon mendimin tim ne lidhje me problemin prej asaj qe na eshte mesuar ne shkolle eshte si me poshte.

Well na eshte thene e sterthene qe gjate luftrave ka te vrare, ka probleme, ka refugjate etj etj. E vertet eshte qe ka. Ajo qe une dua te theksoj eshte faktori "pergjegjesi" jo vetem pergjegjesi morale te cilen Makiavelistet e perqeshin, por c'eshte me rendesishme "pergjegjesi ligjore"

Si antar i Organizates se Kombeve te Bashkuara cdo shtet ka te drejtat dhe obligimet e tij para Ligjit Nderkombetar. Ne baze te Ligjit Nderkombtar refugjatet kane te drejte te kthehen ne shtepite dhe pronat e veta pasi beteja perfundon.

Le menjane faktin historik sesi u themelua shtati Izraelit, nuk duhet te harrojme qe eshte shkelje flagrante e Ligjit Nderkombetar te ndalosh refugjatet te kthehen ne shtepite e tyre. Pas mbarimit te luftes se 1948 Izraeli e shkeli ligjin nderkombetar dhe nuk lejoi kthimin e refugjateve ne shtepite e tyre. Sot e kesaj dite niprit dhe sterniprit e ketyre te fundit jetojne rrugeve te botes si refugjate. Ke parasysh gjenerata e dyte ose e trete e refugjateve.

Nje korigjim sa i perket numrit nuk eshte 3 milion si ka permendur Luanesha por 5-6 milion.

Konkluzioni i kesaj qe thashe eshte ky:

Izraeli u formua si shtet me dhune, duke shperngulur popullsine vendase dhe qysh ne fillim shkeli Ligjin Nderkombetar duke ndaluar refugjatet te kthehen ne shtepite dhe pronat e veta.
    RIPPR

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Dicka per shokun McZari

E drejta dhe e shtrembta jane dy gjera universale, sado te dridhen e te sperdridhen njeri apo tjetri per ta komentuar ndryshe. Te perqafosh te drejten dhe te luftosh te shtrembten eshte detyre e cdo individi dhe kjo eshte nje nga masat dhe kallepet qe definon karakteret.

E gjithe bota e kundershtoi Aparteidin ne afriken e jugut, e gjithe bota e perkrahu Timorin e Lindjes, e gjithe bota voton pro Palestines ne Asamblene e Kombeve te Bashkuara me vota kunder vetem USA, Izrael, Naru, Palau, Tuvalu dhe ishujt Marshall. Cfare do te thote kjo? Kjo do te thote qe problemi eshte tek ti shoku McZari dhe jo tek shqiptaret qe fatmirsisht jane shumice muslimane.

Ti dhe mentaliteti yt i takon pikerisht atyre qe jetojne ne Palau, Naru dhe Tivalu. Me gjethe fiku para e mbrapa.
    RIPPR

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Stefan07
    Amerika inkurajon luftėn nė Palestinė
    Nė njė kohė kur organizmat ndėrkombėtarė vėnė theksin nė vendosjen e paqes qetėsisė nė Palestinė, Amerika inkurajon grupin Fatah nė vazhdimin e agresionit.
    15.06.2007
    Ku m'i lexon lajmet e student ne Turqi me vendodhje ne Athine, e me nje shqipe te sakatuar.

Arab League condemns Gaza 'crime'
    Arab nations have condemned the latest infighting in Gaza, pledging fresh support for the embattled Palestinian Authority President Mahmoud Abbas.Mr Abbas' Fatah faction has been ousted from Gaza by rival Hamas militants, ending a week of fierce feuding in which at least 100 people died.
    After talks in Cairo, Arab League foreign ministers urged Hamas and Fatah to end their rivalry and co-operate.
    A key Hamas leader earlier said he remained willing to work with Mr Abbas.
    Khaled Meshaal, Hamas' political leader, who lives in exile in Syria, said Mr Abbas remained the "legitimate" president.
    However, Hamas declared as illegal an earlier decree by Mr Abbas that replaced its Prime Minister, Ismail Haniya.
    Mr Abbas, who is in the West Bank, named former Finance Minister Salam Fayyad as his new prime minister after dissolving the Hamas-led national unity government.

US support

Following emergency talks between Arab League foreign ministers, the body's spokesman, Amr Moussa, said there must be an "immediate and full halt" to the violence, which he described as criminal.
    "We are seeking a national unity in Palestine and we stand against the events that we have witnessed in the last days," he said.
    He said Arab nations wanted to "serve the Palestinian cause, and not one faction against another".
    The Arab League agreed to form a committee that would support efforts by Saudi Arabia and Egypt to mediate between Fatah and Hamas.
    According to the BBC's Heba Saleh in Cairo, these Arab governments regard the Palestinian problem as a festering sore breeding militancy and radicalising populations in the region.
    The group of Middle East mediators known as the Quartet - the US, UN, EU and Russia - have also thrown their weight behind Mr Abbas, pledging him their "full support".

A US state department spokesman said the Quartet was examining ways of helping a new Palestinian government, headed by Mr Abbas' nominee.
    "This is a government that intends to abide by the principles that previous Palestinian governments had prior to the Hamas-led government," the spokesman, Sean McCormack, said.

Western boycott

President Abbas dismissed the three-month-old unity government on Thursday and declared a state of emergency.
    He said he would rule by presidential decree until the conditions were right for early elections.
    His nominee to replace Mr Haniya, Mr Fayyad, is a former World Bank economist.
    Western nations have boycotted Hamas, considered a terrorist organisation by the US and EU, since it won elections in January 2006.
    The BBC's Matthew Price in Jerusalem says the West Bank and Gaza Strip will now effectively be split from one another - Gaza run by the Islamist Hamas and the West Bank by the secular Fatah.
    There are also fears that violence will spread to the West Bank, where Fatah is dominant.
    Human Rights Watch has urged both factions to treat civilians humanely and prevent summary killings.
    Joe Stork, deputy Middle East director, said: "Killing people who are in your custody and under your control... constitutes an extremely grave offence, in fact, a war crime."
    Turqishten e qan, se je ne shkolle atje, anglishten mbase e kupton ca, se per shqipen e shoh qe s'te ka dal koha (as armiqve te tu te betuar "judaistave"s'u adresohesh dot shqip.) Keshtu qe hap syte e lexo me larte, Kuarteti, Liga Arabe mbeshtesin Presidentin Abas dhe Fatah. Ndaj mjaft shpife.

PS: ti e dashuruara e historise, ashtu ma mban pasionin gjalle? Me fjalet e njerezve te rruges? Lum ti per pasion qe ke.

Anėtarėsuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra.
    Ja cili eshte rreziku me i madh i shqiptareve ne te ardhmen, nqs ne nuk spastrojme degjenerimin islam nga Shqiperia.
    e moj moter shqiptare,
    Te mednosh se islami do jete nje perqares i ardhshem i shqiptareve eshte totallisht gabim.Ja nje shembull,
    Une jam shqiptare-muslim nga Presheva,student ne lindje te mesem,arkitekture.
    Te betohem,İslami ka qen faktori kryesor qe ka ruajturt ndjenjat dhe traditen shqiptare ne trojat shqiptare,ne veqanti ne l.Te preshevs,me qe vi nga adje po flas per kete rajon.İslami,nje here e pergjithmon i tha sllavizmit dhe ordodokcizmit-serb se populli shqipate do vdes e kurr nuk do sllavizoj veten.Kjo shifet shue mire tek shqipatet e l.se preshevs kur e krahason me rajonin e Ēameris.Atje,ne Ēameri,greku per veqe qe ka helenizu,ka ordodoksizu shqipatet,duke i konsideruar shqipatert-krishter si grek e jo si shqiptare,ka humbur trqdintat dhe kulturen shqiptare.Une kam shqipate nga Ēameria,qe fare nuk i ja ha per kombe,bile de nuk merzitet.
    Po ne te ardhmen,prap,do jet islami qe do e ruaj shqiptarizmin,kete po e them jo pse jam musliman,por pse eshte fakte.Nese islami kultifohet sipas normave te nevojshem do korre suksese,e nese ne largohemi prej islamit,sigurishte do jemi te humbur...
    jur kerkoj njese per ndryshim te temes..

Anėtarėsuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ku m'i lexon lajmet e student ne Turqi me vendodhje ne Athine, e me nje shqipe te sakatuar.

Turqishten e qan, se je ne shkolle atje, anglishten mbase e kupton ca, se per shqipen e shoh qe s'te ka dal koha (as armiqve te tu te betuar "judaistave"s'u adresohesh dot shqip.) Keshtu qe hap syte e lexo me larte, Kuarteti, Liga Arabe mbeshtesin Presidentin Abas dhe Fatah. Ndaj mjaft shpife.

PS: ti e dashuruara e historise, ashtu ma mban pasionin gjalle? Me fjalet e njerezve te rruges? Lum ti per pasion qe ke.
    Une shqipen e kam prej qe kam lindur,ndersa,si ju nuk kam shku ne kurse te gj.shqipe per ta mesuar shqipen,kete e bejn shume''shqiptare ne mergim''qe disa fjale te shqipes ti a trashigojn te pasardhesve te tyre...
    Shiko lalush,ti din mire se kush jam une!Njehereit,ti ishe ai qe me bere nje ''Stop wrtting'' ne kete forum pse kundershtova padrejtesin ēifute,por ska gje..
    E vertet,Tmos kishte qene Lideri i Hamasit mason,Aİ do ishte ne palestin,ne Jordan,e jo i arratisur ne Siri.
    2.Liga arabe(perfshire ketu King of Arap and Jordan) dhe Egjipti jan dy mjete judaist anti-islame e palistineze,dhe kjo eshte pse Liga arabe, indireke anti-islame,mbeshtet Fatah dhe Abasin.
    3.GJ.Shqipe e kam qe prej kam lindur,Turqishten qe prej kam ardhur te studijoj ne turqi,anglishte e kam qe prej kur fillofa te studijoj ne universitetin e lindes se mesme,ne anglisht,medium english...
    4.Kur,dikujt i dregohet e vertet,ai nuk beson,jo pse eshte e vertet,vetem e vetem pse nuk e ka qefin mu kon ashtu.
    nje shembull,
    Edhe Muhamedi a.s.(i derguari İ Zotit per mbare njerzimin,kur e luti Zotin qe ta ndaj Henen ne dy pjes qe te jete si nje argument per mushriket,fis arabe,se Ai,Muhamedi a.s. eshte i derguar i Zotit,Ata,arabet,mushriket,prap nuk besuan dhe than se kjo eshte vetem nje magji,nje genjeshter e trilluar e Muhamedi a.s.,İ Lartesuar qoft Zoti,dhe paqe Qofte mbi Muahmedi a.s..
    5,Une nuk jam ēifute e as judaist e as jzaist(jews).Une jam SHQİPTARE,sternip i İSMAİL,İ Naim Frasherit...
    Kaqe,mos te vije xhelozi per judaistet,shoqe,duhesh tas kuptosh te vertete.
    Une kam shoke mason,ai e pranon veten dhe qellime e tyre masonike,edhe ti duhesh ta pranosh te tenden dhe ti besosh te vertetes..
    ,mos me provoko,nese nuk te pelqen temat e mia,te lus ti fshis prej forumit,Mjafte..
    Te dashur pjestare te forumit ju kerkoj falje per dalje nga tema...!!
    Tİ,Liones,spari duhesh te pyes pse Ēifutet luftoj ta okupojn Palestinen?Pse Serbet e quajn Kosove si Djep i Serbis?
    Pra,kjo eshte e vertet;shiko me vemendje,noshta e din edhe me mire se une...
    shiko ne kete qeb,pse lufte ne Plaestin?
    http://www.templemount.org/
    Before the Black Pope's "War on Terror," (2001-2020?)
    Up to 2020,the mosque muslim in palestin must be destroyed...
    After the Black Pope's "War on Terror," (2030?)
    The Pope's Finished Third Hebrew Temple in Jerusalem,
    Seat of Government for the final Pope of Rome, who,
    Upon Recovering from his Mortal Sword Wound to the Head,
    Will Become the Abomination of Desolation; the Beast; the Antichrist;

As foretold in the Scripture of Truth by:

Daniel,
    the Hebrew/Jewish/Israelitish Prophet (Daniel 9:27);
    Joshua/Yeshua (Jesus),
    the Hebrew/Jewish/Israelitish Messiah of Israel (Matthew 24:15);
    and,
    John,
    the Hebrew/Jewish/Israelitish "New Covenant" (Jeremiah 31:31) Apostle (Revelation 11:1)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Stefan07 : 16-06-2007 mė 09:59

Anėtarėsuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140
    Lidhja Arabe dėnon "krimin" e Gazės
    Ministrat e jashtėm tė vendeve arabe qė po takohen nė Kajro kanė dėnuar ato qė ata i cilėsojnė si "akte kriminale" nė Gazė.
    16.06.2007
    Ata i kanė bėrė thirrje fraksioneve palestineze Hamas dhe Fatah qė t'i japin fund luftimeve.

Pėrmes njė deklarate, ministrat u bėjnė thirje tė dy palėve qė tė respektojnė autoritetin e presidentit Mahmoud Abbas i cili kontrollon Bregun Perėndimor.

Ministrat thanė se do tė formonin njė komision faktmbledhės pėr tė hetuar dhunėn nė Gazė dhe pėr tė mbėshtetur pėrpjekjet pėr negociim qė po bėjnė dy vende arabe: Egjipti dhe Arabuia Saudite.

Thirrje e Hamasit

Ndėrkohė, udhėheqėsi i Hamasit, Khaled Meshaal, duke folur nga Siria, tha se organizata e tij dėshiron qė tė bashkėpunojė me presidentin Abbas pėr tė mirėn e popullit palestinez.

Z. Meshaal tha se Hamasi nuk kishte dashur qė ta vendoste gazėn me forcė nėn kotroll, por nuk kishte patur zgjidhje tjetėr sepse atje, sipas tij, mungonte siguria.

Duke folur nga Siria, Z. Meshaal tha se vetėm njė qeveri e unitetit do tė ēonte nė pajtimin e palėve.

"Le t'i lėmė mėnjanė tė gjithė skenarėt qė janė aktualisht nė tryezė. Nuk ka asnjė alternativė tjetėr pėrveē qeverisė sė unitetit kombėtar apo qeverisė sė pajtimit," tha ai.

Mbi 100 vetė kanė humbur jetėn gjatė luftimeve nė Gazė javėn e kaluar.

Pėrpjekje pėr negocim

Nė deklaratėn e lėshuar nė fund tė takimit tė minsitrave arabė, nuk mbahet ana e asnjėrės palė dhe shmanget fajėsimi i tyre.

Ministri i Jashtėm saudit i kishte paralajmėruar palėt ndėrlufteuse se po vinin gozhdėn e fundit nė arkivolin e ēėshtehjs palestineze.

Egjipti dhe Arabia Saudite janėt tė alarmuara pėr zhvillimet e fundit nė territoret palestineze.

Tė dy vendet janė pėrpjekur tė negociojnė mes palestinezėve pėr tė arritur njė farė uniteti qė do tė mundėsonte zhvillimin e bisedimeve paqėsore me izraelitėt.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Luanesha o mbesa Selam Musait upppsss jo e Selamit se ka qene musliman ... u prit po pse a ka lab jo musliman? Ndoshta ka ... nejse leri gerre verret po hajde mu ul perball.
    RIPPR

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •