Ore Gimce, qe je futur keto tre ditet e fundit ne forum per t'u kapur me mua, se s'paske pune tjeter, plus qe e shoh qe s'ke deshire te merresh me lajmin por me lajmeruesin ... cektesi intelektuale, por i erresuar nga ideologjia (cfaredo qofte) e shoh qe e ke te "veshtire te mendosh me arsye" (jo verbatum fjalet e tua.)
Une nuk iu pergjigjem pyetjeve te tua, se Lioness ka shkruajtur dizertacione me kohe per Lindjen e Mesme. Dhe nuk jam shkolluar me pacavure si Mark Glenn, por me eksperte ne fushe, si Bernard Lewis, Dershowitz (te keshilloj te lexosh "The case for peace") e te tjere autore.
Do thuash ti qe ato diploma qe ke marre ne US nuk quhen. Profesoret ne US, sic e dine ata/ato qe kane vajtur ne shkolle ketu, jane me pro Palestines se ti apo te tjere qe dalin me flamur.
Kur germove postimet e mia, pse s'germove kete?
http://www.forumishqiptar.com/showpost.php?p=795435&postcount=45
Kjo eshte nje pikepamje, ka dhe shume fakte te tjera qe s'jane permendur aty. Si psh pergjigja qe myftiu i Jerusalemit i dha "Peel Commission" (1937) qe ti si i interesuar per rajonin duhet ta dish.
Te replikova per here te fundit, se s'kam kohe te tepert te merrem me ty.
Si perfundim te kesaj replike do shtoja kete, une nuk jam pro-Izraelit, apo pro-Palestines, une jam pro- Paqes. Situata ne Lindjen e Mesme eshte nje tragjedi, por do te doja qe fundi i kesaj tragjedie te jete Cekovian, dhe jo Shekspirian. (Nga Amos Oz, aktivist per paqe ne Lindjen e Mesme.)
Krijoni Kontakt