Close
Faqja 19 prej 170 FillimFillim ... 917181920212969119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 1694
    .... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ta kishe vene emrin e Mark Glenn ne fillim gimi, se do me kishe kursyer kohen te mos lexoja pacavuret e tij.

Anetaret e ketij forumi i marr me seriozisht se fanatike/fondamentaliste si puna e ketij tipit.

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ta kishe vene emrin e Mark Glenn ne fillim gimi, se do me kishe kursyer kohen te mos lexoja pacavuret e tij.

Anetaret e ketij forumi i marr me seriozisht se fanatike/fondamentaliste si puna e ketij tipit.
    Lioness perse kur sjellen faktet njerezit pa fjale ?!
    Edhe dicka sa per informim Izraeli eshte vend i cili deshiron te jete shtet ne toke te huaj ?!!

S'eshte thene kot Lioness " Dielli njeriut te verber si ben dobi fare "
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga gimi3
    Lioness perse kur sjellen faktet njerezit pa fjale ?!
    Edhe dicka sa per informim Izraeli eshte vend i cili deshiron te jete shtet ne toke te huaj ?!!

S'eshte thene kot Lioness " Dielli njeriut te verber si ben dobi fare "
    Gimce, te kishim te gjithe te njejtin opionin, s'do kishte as forum, as kriza nderkombetare. Keshtu qe ti ne tenden, une ne timen. Proverbat pastaj shyqyr ka nxjerre plot populli, edhe keshtu, edhe ashtu.

Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Gimce, te kishim te gjithe te njejtin opionin, s'do kishte as forum, as kriza nderkombetare. Keshtu qe ti ne tenden, une ne timen. Proverbat pastaj shyqyr ka nxjerre plot populli, edhe keshtu, edhe ashtu.
    Lioness , vetem desha te shtoj edhe dicka :

Miresjellja dhe Toleranca jane themel i nje diskutimi te suksesshem ! Ti mund te vazhdosh tenden , por nje gje kuptoje :

" Mendjemadhesi eshte Mohimi i se Vertetes dhe Nenēmimi i Njerezve "

Njeriu ska arsye te jete mendjemadh .

Respekte ,
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Lioness, vetem desha te shtoj edhe dicka :

Miresjellja dhe Toleranca jane themel i nje diskutimi te suksesshem ! Ti mund te vazhdosh tenden , por nje gje kuptoje :

" Mendjemadhesi eshte Mohimi i se Vertetes dhe Nenēmimi i Njerezve "

Njeriu ska arsye te jete mendjemadh .

Respekte ,
    Une s'e marr vesh mor djale, ke gjysem ore lart e poshte qe me ben biografine, me gjykon, e me the te thashe, dhe une qenkam mendjemadhe? Qe as nuk thashe asgje per personin tend, sepse ne fund te fundit, ne virtualistan asnje s'mund te njohe tjetrin, pale ta gjykoje pastaj.

Sa per ate "respekte" ... me te thene e me te bere eshte ne mes nje lum i tere thote populli, meqe te pelqekan theniet popullore.

Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Une s'e marr vesh mor djale, ke gjysem ore lart e poshte qe me ben biografine, me gjykon, e me the te thashe, dhe une qenkam mendjemadhe? Qe as nuk thashe asgje per personin tend, sepse ne fund te fundit, ne virtualistan asnje s'mund te njohe tjetrin, pale ta gjykoje pastaj.

Sa per ate "respekte" ... me te thene e me te bere eshte ne mes nje lum i tere thote populli, meqe te pelqekan theniet popullore.
    Lioness , une thjesht nuk te gjykova por te vleresova ty permes temave te cilat ti i ke hapur ! Tani me trego ēfare qellimi kishe , ēfare doje te arrije me keto tema :

1.NACIONALIZMI , BASHKIMI ARAB / ISLAMIK ? - Teme e hapur nga Lioness

2.ALI GUMA DHE SEKSI - Teme e hapur nga Lioness

3.KONFERENCA E ISLAMIT SEKULARIST - Teme e hapur nga Lioness

4.BURRI SUDANEZ DETYROHET TE MARTOHET ME NJE DHI – Teme e hapur nga Lioness !!!

Lioness : Shkurt ne shqip, nje burr ne Sudan eshte kapur duke bere seks me dhine e nje tjetri dhe Keshilli i Pleqve te fshatit i tha pronarit te mos e denoncoje ne polici, por te paguaj pajen per dhine (nusen dmth ) dhe te martohen. Paja ishte rreth 15,000 dinare sudaneze, peraferisht 50 dollare. Sipas pronarit te dhise, Mr Tombe vazhdon te jetoje me dhine .

Postimi i dyte nga Lioness :

Lioness : Varet, mund ta ndalosh apo ta rregullosh me ligj.
    Psh sipas ligjeve islamike ne shume shtete ne Lindjen e Mesme mishi i derrit eshte i ndaluar te hahet, por ka rrethana qe dhe mishi i qengjit nuk hahet ... pas seksit me qengjin. Ligji thote: "After having sexual relations with a lamb, it is a mortal sin to eat its flesh."
    Ne Oman rregullohet me ligj qe pas seksit me gamiljen, lopen etj, qumshti i tyre eshte prishur dhe nuk eshte me per konsumim, kafsha duhet therrur dhe djegur sipas ligjit. Dhe personi qe beri seks me kafshen duhet t'i paguaj pronarit te kafshes vleren sipas tregut.
    Ne Liban, eshte e ligjshme vetem per meshkujt te bejne seks me kafshet, por kafsha perkatese duhet te jete femer, sepse nqs eshte e gjinise mashkull, burri qe beri seks denohet me vdekje. Ndersa femrat nuk lejohen ne asnje menyre.
    Pergjigjen me te bukur per ty Lioness e mora nga ky citim ne temen e juaj te hapur :

Hajna, shpifesa, tradhetar, mosmirnjohes, kriminele, uzurpator, dhunues, etj
    ka gjithund ne mesin e secilit popull ne bote, por kjo absolutisht nuk i bene ata popuj, popuj kriminel, dhunues, uzurpator etj.
    Ka ligj per keso gjerash. C'eshte kjo vetedije provinciale me kendveshtrim boteror keshtu si prej kulmi te shoqerise njerezore?
    Te lumte Tulipan i Zi.
    Ti mund te besh budalla disa njerez ne nje kohe te caktuar , mirepo s'mund ti besh budalla njerezit tere kohen !?
    You know what am I saying ?!

Meqe jemi tek termi " budalla " ( s'eshte per ty , mos e merr si ofendim ) ,

Budallai zakonisht urdheron femren te ndalet se foluri ( kete une do ta konsideroja si thyerje te kodit moral ) , por njeriu ( siē jam une ) , i jep komplimente ( femrave siē je ti ) , se goja juaj duket teper e mrekullueshme kur buzet tua jane te mbyllura !

Une nuk them se duhet patjeter te mbash gojen e mbyllur , mirepo kur te hapesh gojen ( kur shkruan ) eshte mire nganjehere te flasesh me pranine e mendjes ... ose thene ndryshe " Heshtja nganjehere eshte flori " , sepse pergjat kohes qe nuk flet dukesh me e menēur .

P.S. Pres pergjigje nga ty , cfare deshe te arrish me temat e lartepermendura ?!?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 23-05-2007 mė 14:25

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Do jene te zene smod dhe mod, qe s'i kane fshire replikat e tua dhe te miat qe mbreme. Prandaj vazhdon me nje avaz ti. Une pergjigjen ta dhashe ne postimin 191.

por njeriu ( siē jam une ) , i jep komplimente ( femrave siē je ti ) , se goja juaj duket teper e mrekullueshme kur buzet tua jane te mbyllura !
    Mentalitet anadollak me petk "modern" gjoja?!

Gimce, paske kohe teper ti lal. Do te sygjeroja ta kaloje ne menyre me te kendshme. Ka kush me gjykon mua. Kaq per/me ty.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049

Nga BBC News

Mijėra refugjatė ikin nga kampi libanez

Mijėra refugjatė palestinezė po braktisin kampin e refugjatėve nė veri tė Libanit qė ka qėnė skenė e luftimeve tė ashpra mes ushtrisė libaneze dhe njė grupi militant.

Eksodi filloi gjatė njė pushimi tė luftimeve. Nuk ėshtė e qartė se sa palestinezė janė larguar deri tani.

Refugjatėt palestinez tė cilet kishin mbetur tė izoluar nėpėr shtėpitė e tyre me pak furnizime, ose pa ushqime dhe ujė vendosėn tė shfrytėzojnė momentin.

Ata ngarkuan makina dhe kamionė ose thjeshtė u nisėn mė kėmbė.

Siē e tha njėri prej refugjatėve, ne menduam se ky do tė ishte shansi ynė i fundit pėrpara se ushtria libaneze tė shkatėronte me buldozerė kampin.

Mė herėt njė autokolonė e OKB-sė me ndihma humanitare mė nė fund arriti tė hynte nė kamp dhe shpėrndau ushqime dhe ilaēe, por u gjend nė mes tė zjarrit dhe punonjėsit e ndihmės u detyruan tė largohen me shpejtėsi.

Nderkohe Ministri i Mbrojtjes ne Liban shprehet si me poshte:

Lebanese minister warns militants

Lebanon's defence minister has said Islamist militants entrenched in a Palestinian refugee camp must surrender or face further military action.

Elias Murr told al-Arabiya TV that the army would not negotiate with "a group of terrorists and criminals".

Earlier, thousands of people used a lull in fighting between troops and militants from Fatah al-Islam to flee the Nahr al-Bared camp.

At least 50 soldiers and militants have died. The civilian toll is unknown.

Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Do jene te zene smod dhe mod, qe s'i kane fshire replikat e tua dhe te miat qe mbreme. Prandaj vazhdon me nje avaz ti. Une pergjigjen ta dhashe ne postimin 191.

Mentalitet anadollak me petk "modern" gjoja?!

Gimce, paske kohe teper ti lal. Do te sygjeroja ta kaloje ne menyre me te kendshme. Ka kush me gjykon mua. Kaq per/me ty.
    Lioness faleminderit per kompliment ! mirepo me sa duket ti ishe ajo qe thoje se permes internetit virtual veshtire e ke te vleresosh mentalitetin e dikujt , a i bie kjo qe ti e tregove mentalitetin tuaj ?!

Ashtu mendoj edhe une , ka kush i vlereson keto postime

edhe dicka , nese me urren une prap te dua sepse e di qe i njejti gjak anadollak ( ashtu sic ti e ceke ) na ecen neper vena , dhe te njejten gjuhe e flasim

Te uroj suksese ne te gjitha sferat e jetes

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    edhe dicka , nese me urren une prap te dua sepse e di qe i njejti gjak anadollak ( ashtu sic ti e ceke ) na ecen neper vena , dhe te njejten gjuhe e flasim
    Une kam gjak arnaut . Edhe per gjuhen, s'po e marr vesh shume, se njeri gozhdes e tjetri patkoit lol.

PS: Lus smod te fshijne replikat jashte teme.

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •