Close
Faqja 129 prej 170 FillimFillim ... 2979119127128129130131139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,281 deri 1,290 prej 1694
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Long Live ISRAEL.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin

Kleadoni.
    Ajo c'ka thua qe eshte me i forte s'vihet ne dyshim,por COB ka sjelle argumenta te cilat besoj qe shumkush i di.
    Asaj i behen padrejtesi,edhe te gjithe jane te vetedijshem
    c'do shtet-c'do qeveri,por askush s'guxon ta kundershtoje,sepse fshihen nje sere misteresh pas atij populli qe quhen.
    ''TE ZGJDHURIT E ZOTIT,,
    Normalisht, ato argumente per te cilet thua ti i di edhe une sh mire. Ne asnje shkrim timin nuk kam thene qe jane zhvilluar totalisht fale pasurive te tyre pasi Izraeli per pasuri ka qene dobet fare kur u krijua, por jane njerez te afte dhe diten se si ti shfrytezonin ato pasuri qe i vinin nga Amerika apo Gjermania. Te Zgjedhurit e Zotit, jane ato qe e quajne veten!... por nuk arrij te pranoj faktin qe asnje qeveri a shtet nuk guxon ti kundershtoj! Do ishte absurde qe asnje shtet mos te ngrinte zerin e ti thoshte Stop...

QUOTE=COB;2947585]
    Mendimi i gjithkujt gjen respekt per nga ana ime. Jeni te mireseardhur. Gabimet ka qdo shtet, por gabimet e Palestines dhe Izraelit ka te bej me nje krahasim si Mali i Korabit, dhe Mount Everest'i. Sa here krime qe ka kryer Izraeli ne Palestine, OKB ja ka perpjekur te nxjerri nje rezulute, i cili per fat te keq per Shqiptaret qe mendojne se SHBA'te jane Paqedashes, Bllokohet apo jipet Vetoja vetem nga SHBA'te. Pra ata qka dojne te bejne kane legjitim. Sepse kane karrigen (SHBA'ne) ne Keshillin e Sigurimit te OKB'se.[/QUOTE]

Flm per respektin dhe flm qe arrite te beje nje diskutim tamam, pasi shpesh ne kete forum kush ka ide te tjera nga te tuat fillon ofendon e nuk le fjale pa thene Une jam krejtesisht kunder krimit (po te lexosh edhe ne tema te tjera), nuk i justifiokoj fare fare vrajset apo torturat qe behen ne menyre direkte, dmth nese gjate nje hedhje te nje rakete jane vrare dhe femije kjo nuk do te thote qe synimi ishte vrajsa e femijeve, por ishte vrasja masive. Palestina nuk eshte e favorizuar aspak, sidomos ne rripin e Gazes kur izraelitet dhe egjiptianet bejne padronin e shpise... por, gjithsesi e kam te veshtire te pranoj qe vrasjet atje behen kot per hobi, qe izraelitet duan patjeter te vrasin palestinezet e qe shtetet e tjera te botes bejne sikur s'dine gje.

Sa per kullat binjake dhe per anijet une kam pare komente e video te ndryshme, qe perkrahnin mendime te ndryshme. Nuk i them bravo izraelit qe vrau tere ato ndihmes ne anije por i them "budallenj" atyre qe donin te benin te fortet dhe u nisen gjithsesi edhe pse izraeli kishte dhene ultimatum qe nuk do i lejojme te kalojne. Pikerisht kur e di se cfare jane te afte te bejne si shtet, qe nuk i ben syri terr nqs duhet te hapin zjarrin, atehere pse i "shkon ujkut te goja"?

Gjithsesi, une uroj me gjithe shpirt qe ne keto dy vende te marr fund kjo gjendje e te risillet qetesia!

La vita non si spiega, si VIVE!

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Gjithmone je i mireseardhur kleadoni

Per anijen duhet te tregohet mire se sulmi i Izraelit juridikisht eshte shkelje e ligjeve nderkombetare. Pasi qe ata nuk kane te drejte te organizojne nje sulm ne ujerat nderkombetare. Po te ishte ne ujerat brenda kufirit Izraelit, mesiguri se kerkush nuk do te thoshte kurgjo, por kjo u be ne ujerat nderkombetare. Dhe u mbyten 9 aktivist. Por Izrael eshte kjo, gjithqka qe ben eshte legjitim. Ata e mbyten edhe Rachel Corrie'n me buldozer. E kerkush nuk tha kurgjo. Pika e dyte eshte se Anija nuk ishte ne rruge per Israel, por per Gazza, ku kjo pjese nuk eshte ende sot nen juridiksionin e shtetit te Izraelit. Pra Izraeli nuk ka te drejte te perzihet pasi qe kjo ndihme nuk do te hynte ne hapesiren ujore Izraelite. Por me bllokaden qe bejne ne Gazza u pa qe keta nuk dojne lidhjen Gazzes me boten.

Gjithkush kemi shpresim per qetesi ne Lindje te Mesme, por derisa regjimi Sionist vazdhon te sundoj, e te kete arme berthamore besoj qe nuk do te kete paqe. Nuk mund te presim paqe prej njerezve kesisoj:

[YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=KTXTJ...eature=related [/YOUTUBE]

[YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=aPN41...eature=related [/YOUTUBE]

Citim Postuar mė parė nga COB Lexo Postimin
    Gjithmone je i mireseardhur kleadoni

[YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=KTXTJ...eature=related [/YOUTUBE]

[YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=aPN41...eature=related [/YOUTUBE]
    I di te gjitha COB... qe ishin ujra nderkombetar, qe ishin nis per Gaze etj etj. Nejse, per sa i perket videove njerez budallenj ka kudo... ne izrael ka plot etiopian hebrenj te zinj sketerr

La vita non si spiega, si VIVE!

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    I di te gjitha COB... qe ishin ujra nderkombetar, qe ishin nis per Gaze etj etj. Nejse, per sa i perket videove njerez budallenj ka kudo... ne izrael ka plot etiopian hebrenj te zinj sketerr
    Per fat te mire ata pasi qe jane "Hebre" ndoshta nuk ka shume racizem. Por nje Amerikan Katolik bjere ne Izrael. Qka mos bejne ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    tani cifutet jane aty. izraeli ekziston. a u krijua ne menyre te drejte apo jo eshte pune tjeter.
    fakt eshte qe disa milione cifute jetojne ne ato toka ashtu si disa milione palestineze.
    zgjedhja e vetme do te ishte krijimi i dy shteteve. gje qe sot duket krejtesisht e pamundur.

izraeli po tall by**en me te gjitha marreveshjet dhe traktatet nderkombetare...
    ka central berthamor ku nuk lejon te hyjne vezhguesit nderkombetar dhe askush nuk e rruan tra*** (flitet vetem per iranin,) para dy vitesh ka perdorur arme te ndaluara me ligj, po tallet me vendimin me te cilin kombet e bashkuara i caktuan kufijte.
    pushtimet vazhdojne cdo dite dhe komuniteti nderkombetar ben vetem bla bla bla pa ndermarrur asnje mase...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Sharoni vrau 2 fėmijė palestinez para gazetarit

E mėrkure 1 Dhjetor 2010 16:29

Producenti holandez, Xhorxh Sluizer deklaroi se ka qenė dėshmitar okular i vrasjes sė dy fėmijėve palestinezė nga ish-kryeministri izraelit, Ariel Sharon.

Duke treguar kėtė ngjarje rrėqethėse, producenti Sluizer u shpreh: "Nė vitin 1982 nė kampet Sabra dhe Shatilla kam parė me sytė e mi sesi Sharon duke shkrepur armėn e tij vrau dy fėmijė palestinezė, njėri 2 dhe tjetri 3-vjeēar."

Xhorxh Sluizer mori pjesė nė Festivalin Ndėrkombėtar tė filmit dokumentar tė zhvilluar nė kryeqytetin e Holandės, Amsterdam, me dokumentarin “Atdheu”, nė tė cilin flet pėr dhimbjen dhe vuajtjet e popullit palestinez. Nė filmin dokumentar ai paraqet dhe njė ngjarje tragjike nė Sabra dhe Shatilla.

Ja si u shpreh Sluizer nė intervistėn e dhėnė pėr televizionin Al-Xhazira: "Gjatė kohės kur isha nė kampin Sabra dhe Shatilla shkova tek Sharon, i shoqėruar nga dy ushtarė, pėr tė kėrkuar leje pėr ushtrimin e profesionit tė gazetarit.

Rreth nesh nuk kishte njeri, vetėm ca fėmijė tė moshės dy-tre vjeēare. Kėtu kam parė me sytė e mi sesi Sharon qėlloi me armė fėmijėn e parė dhe rrėzimin e tij pėrdhe. Pastaj u drejtua nga fėmija i dytė, krejt i qetė qėlloi dhe mbi tė. Gjithēka ndodhi para syve tė mi. Sharon me gjakftohtėsinė e tij tė frikshme nuk u bezdis fare nga fakti i pasqyrimit tė kėsaj ngjarjeje nė sytė e gjithė botės”. /express/

Izraelet duhet t'i shfarosin te gjithe palestinezet e Libaneset. Evropa ka probleme te medha me kete rrace te felliqet.

Isha dhe une aty kur i vrau. Kjo ishte si kunderpergjigje, se nje palestinez sapo vrau 3 femije cifute perpara kryeministrise.

..................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Paqė

...............
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Paqė

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •