Close
Faqja 128 prej 170 FillimFillim ... 2878118126127128129130138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,271 deri 1,280 prej 1694
    Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Izraelitet e bejne gjithcka cnjerezore kunder Palestinezve. Palestina ashtu se ashtu eshte shtet, shtet qe ka eksiztuar kur nuk ka ekzsitruar Izraeli. Lufta nuk eshte lufte Palestine - Izrael apo Musliman-Cifut. Lufta eshte Jeruzalemi. Eksizton nje hipoteze qe thuhet qe kush e sundon Jeruzaelmin sundon boten. Deri diku eshte e vertete. P.Osmane ka sundu Jeruzalemin, ka sundu gjysen e botes. Izraelitet sundojne Jeruzalemin, sundojne krejt boten.

Citim Postuar mė parė nga COB Lexo Postimin
    Izraelitet e bejne gjithcka cnjerezore kunder Palestinezve. Palestina ashtu se ashtu eshte shtet, shtet qe ka eksiztuar kur nuk ka ekzsitruar Izraeli. Lufta nuk eshte lufte Palestine - Izrael apo Musliman-Cifut. Lufta eshte Jeruzalemi. Eksizton nje hipoteze qe thuhet qe kush e sundon Jeruzaelmin sundon boten. Deri diku eshte e vertete. P.Osmane ka sundu Jeruzalemin, ka sundu gjysen e botes. Izraelitet sundojne Jeruzalemin, sundojne krejt boten.
    Sipas kesaj hipoteze i bie qe s'do kete kurre paqe sepse normalisht edhe po ta marri Palestina Jeruzalemin po prape do kete lufte per ta marre. Cuditem pse Amerika nuk po perpiqet ta marri qe te sundoj boten...

Izraelitet nuk sundojne boten, e nuk jam aspak dakord kur thua qe izraelitet bejne gjithcka cnjerezore ndaj palestinezve. Ne te tilla probleme duhen pare te dy kendveshtrimet... lexo ca thone palestinezet e lexo ca thone izraelitet! Qe te dy keto shtete kane gabime ne sjelljet e tyre...

La vita non si spiega, si VIVE!

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Sipas kesaj hipoteze i bie qe s'do kete kurre paqe sepse normalisht edhe po ta marri Palestina Jeruzalemin po prape do kete lufte per ta marre. Cuditem pse Amerika nuk po perpiqet ta marri qe te sundoj boten...

Izraelitet nuk sundojne boten, e nuk jam aspak dakord kur thua qe izraelitet bejne gjithcka cnjerezore ndaj palestinezve. Ne te tilla probleme duhen pare te dy kendveshtrimet... lexo ca thone palestinezet e lexo ca thone izraelitet! Qe te dy keto shtete kane gabime ne sjelljet e tyre...
    Kur vete qifutet e vetedijshem dalin e tregojne gjitqka qe behet nga ana e hebrenjeve, ose me haptas Sionisteve, kunder popullates muslimane e krishtere ne Palestine. Prej se eshte formuar shteti i Izraelit, nuk kishte paqe me ne lindjen e mesme. Pasi qe sionistat gjithmone bejne plane ne prapaskene per shfarrosjen e muslimaneve dhe te krishtereve, pasi sipas religjionit tyre "Ata qe nuk jane hebrenj, jane kafshe te cilat duhet sherbejne qifuteve". Dhe per shkak te ketij "Marrja e prones se tyre, mbytja e tyre, torturimi i tyre nuk eshte e ndaluar". Pra hebreu sheh veten ma i madhi, dhe edhe nese mbyt njerezit nuk eshte e madhe.

Kane vjedhur tokat e Palestinezeve, ne menyre Ilegale shperngulin Palestinezet nga Jeruzalemi, vrisin kon te dojne pa problem edhe nuk marrin pergjegjesi. Izraeli mbyt gati 1000 njerez ne Gaza, njerezve i duket normal. A Hamasi merr peng nje ushtar qifut quajtur Gilad Shalit, krejt bota qohet. Ke po e mashtroni ? 1000 veta po vdesin nuk ka ze, e nje ushtar po mirret peng, krejt bota po qohet ne kembe. Sa padrejtesi ka. Keta sionistat kane ne dore median.

Citim Postuar mė parė nga COB Lexo Postimin
    Kur vete qifutet e vetedijshem dalin e tregojne gjitqka qe behet nga ana e hebrenjeve, ose me haptas Sionisteve, kunder popullates muslimane e krishtere ne Palestine. Prej se eshte formuar shteti i Izraelit, nuk kishte paqe me ne lindjen e mesme. Pasi qe sionistat gjithmone bejne plane ne prapaskene per shfarrosjen e muslimaneve dhe te krishtereve, pasi sipas religjionit tyre "Ata qe nuk jane hebrenj, jane kafshe te cilat duhet sherbejne qifuteve". Dhe per shkak te ketij "Marrja e prones se tyre, mbytja e tyre, torturimi i tyre nuk eshte e ndaluar". Pra hebreu sheh veten ma i madhi, dhe edhe nese mbyt njerezit nuk eshte e madhe.

Kane vjedhur tokat e Palestinezeve, ne menyre Ilegale shperngulin Palestinezet nga Jeruzalemi, vrisin kon te dojne pa problem edhe nuk marrin pergjegjesi. Izraeli mbyt gati 1000 njerez ne Gaza, njerezve i duket normal. A Hamasi merr peng nje ushtar qifut quajtur Gilad Shalit, krejt bota qohet. Ke po e mashtroni ? 1000 veta po vdesin nuk ka ze, e nje ushtar po mirret peng, krejt bota po qohet ne kembe. Sa padrejtesi ka. Keta sionistat kane ne dore median.
    Aman ca termash paske perdorur! Jam dakord me ty kur thua qe izraeli ka shtrire territoret e tij jashte kufijve qe ju dhane ne vitin kur u formua... Si shtet i ri qe ishte ka ndertuar e ndertuar gjate gjithe kohes, normalisht pasi edhe popullsia sa vinte e rritej por edhe une nuk jam pro faktit qe eshte zgjeruar mbi territoret qe nuk i takonin.

Per sa i perket vrasjeve : vrasin ke te duan pa problem! Eshte shprehje e ekzagjeruar per mendimin tim, izraelitet kane vrare plot por mos harro se sa izraelit kane hedhur ne ere palestinezet. Pranoje qe palestinezet jane njohur gjithmone per terrorizmin, si njerezit qe vetesakfrikohen duke vene bomba ne trup e duke i shperthyer ato ne vende te ndryshme plot me njerez. Normalisht, nuk kane vdekur vetem burra, por edhe gra e femije... ashtu si shume gra e femije palestinez. Te besh krahasime ne numer eshte e kote, pasi dihet fare mire se sa i fuqishem eshte si shtet izraeli. Qofte vajzat e qofte djemt izraelit bejne 2-3 vjet ushtri, pikerisht per ti pergatitur per nje lufte te ardhshme te mundshme ( e nuk dua te permend ketu fakitn qe palestinezet i mesojne te perdorin arme nje femije 5-6 vjecar).

Keto dite eshte folur per faktin qe kryeministri palestinez ka kerkuar shume shteteve te botes qe te firmosin per te njohur rikthimin e territoreve palestineze... kjo po eshte nje menyre e mire, me ane te diskutimeve.... e jo duke vrare e prere. Gjithashtu, nuk eshte e vertete qe kane ne dore tere median sepse jo te gjithe flasin mire per izraelin, ke plot video e plot gazeta qe kritikojne sjelljet e izraelit. Po te ishte e vertete qe per nje ushtar qe u kap nga Hamasi u ngrit tere bota ne kembe, do ishte liruar tashme ai...

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Kleadoni

me lejo te citoj kete postim tendin,por qe jane ata izraelitet qe kontrollojne boten.

PADYSHIM PO.

Jane ata qe kontrollojne ekonomine mbare boterore,me firma banka kompanite e tyre,edhe me nje strategji te fortifikuar ,qe eshte per tu admiruar se si e menaxhojne ate.
    Amerika s'ka si mund t'ia ktheje atij,perderisa jane ata qe e qeverisin.

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Kleadoni

me lejo te citoj kete postim tendin,por qe jane ata izraelitet qe kontrollojne boten.

PADYSHIM PO.

Jane ata qe kontrollojne ekonomine mbare boterore,me firma banka kompanite e tyre,edhe me nje strategji te fortifikuar ,qe eshte per tu admiruar se si e menaxhojne ate.
    Amerika s'ka si mund t'ia ktheje atij,perderisa jane ata qe e qeverisin
    .
    Komenti im i referohej shkrimit qe kush ka jeruzalemin sundon boten! Une mendoj qe edhe sikur mos ta kene jeruzalemin, izraelitet serish do jene sh te afte. Kete e them pasi edhe para se te krijohej si shtet izraeli, izraelitet kane qene konsideruar gjithmone si njerez te afte dhe qe kishin vendet e punes me me nivel ne mbare boten, pikerisht sepse ishin te afte. Komenti mbi ameriken normalisht ishte ironik per te lene te kuptohej qe po te varej gjithcka nga jeruzalemi do ja kishte marre amerika izraelit ate e sdo kishte me lufte me palestinen.

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Aman ca termash paske perdorur! Jam dakord me ty kur thua qe izraeli ka shtrire territoret e tij jashte kufijve qe ju dhane ne vitin kur u formua... Si shtet i ri qe ishte ka ndertuar e ndertuar gjate gjithe kohes, normalisht pasi edhe popullsia sa vinte e rritej por edhe une nuk jam pro faktit qe eshte zgjeruar mbi territoret qe nuk i takonin.

Per sa i perket vrasjeve : vrasin ke te duan pa problem! Eshte shprehje e ekzagjeruar per mendimin tim, izraelitet kane vrare plot por mos harro se sa izraelit kane hedhur ne ere palestinezet. Pranoje qe palestinezet jane njohur gjithmone per terrorizmin, si njerezit qe vetesakfrikohen duke vene bomba ne trup e duke i shperthyer ato ne vende te ndryshme plot me njerez. Normalisht, nuk kane vdekur vetem burra, por edhe gra e femije... ashtu si shume gra e femije palestinez. Te besh krahasime ne numer eshte e kote, pasi dihet fare mire se sa i fuqishem eshte si shtet izraeli. Qofte vajzat e qofte djemt izraelit bejne 2-3 vjet ushtri, pikerisht per ti pergatitur per nje lufte te ardhshme te mundshme ( e nuk dua te permend ketu fakitn qe palestinezet i mesojne te perdorin arme nje femije 5-6 vjecar).

Keto dite eshte folur per faktin qe kryeministri palestinez ka kerkuar shume shteteve te botes qe te firmosin per te njohur rikthimin e territoreve palestineze... kjo po eshte nje menyre e mire, me ane te diskutimeve.... e jo duke vrare e prere. Gjithashtu, nuk eshte e vertete qe kane ne dore tere median sepse jo te gjithe flasin mire per izraelin, ke plot video e plot gazeta qe kritikojne sjelljet e izraelit. Po te ishte e vertete qe per nje ushtar qe u kap nga Hamasi u ngrit tere bota ne kembe, do ishte liruar tashme ai...
    Po thua qe nuk kan tejkaluar kufijte qe meritojne ? Ja ku eshte nje fotografi qe tregon se Izraeli edhe nuk e ka respektuar vendimin e Kombeve te Bashkuar, e ende sot vazdhon vjedhjen e tokes Palesineze:

Pasi qe Palestinezet jane terrorist ne sy te juaj, ok ta bejme nje karahasim. Nese ruajtja e atdheut eshte terrorizem ateher del qe edhe UCK'ja ka qen terrorist. Ne baze teorise se juaj del kjo. Por do te them diqka tjeter. Ta numerojme se prej krijimit te Izraelit e deri me sot sa Palestineze kan vdekur, e sa Izraelite nga fushatat ushtarake. Por edhe vet ti je duke thene se ka me shume mbytje nga Izraelitet. Normalisht qe ka ma shume. Pse kur nje shtet ben Terrorizem shteteror ateher numri i viktimave eshte i shumte. Sa i perket Palestinezeve, edhe ti me jetu ne Palestine, edhe ti ja kishe dhene pushken djalit, pasi qe nuk ka siguri per djalin tend ne ate vend. Mund te shkel nje tank e Izraeliteve, mund te vrasin per hobi. Rrezistenca e Palestinezeve eshte heroike, dhe nuk e lejne te rahat forcen okupuese. Sikurse Shqiptaret kunder Serbise. Por neve na ndihmoi edhe SHBA ja paqedashes, ndersa i njejti SHBA paqedashes nuk interesohet fare per situaten ne Palestine. Pasi qe Izraeli eshte subjekti kryesor i diplomacise amerikane.

E qka do te behet me njohje ? Izraelitet valle e lejne diqka te tille ? A e dini qe mu per shkak te Izraelit, Palestina nuk eshte anetare e OKB'se? Sa dojne te njohin le ta njohin, Palestina nuk do te thyej blokaden Izraelite.

Sa i perket medias. Kerko njeher ne Youtube per 11 Shtatorin, dhe fotomontagen me profesional qe ka pa njerezimi, nje akt i kryer nga shteti amerikan, e qe fajesohen muslimanet se kinse me aeroplan kan goditur ndertesen, nuk e di une si po mundet keshtu kur nuk ka pas aeroplan bile ne ate dite. Ja forca e medias. Te ben fotomontazh dhe ti mendon se eshte e vertete. Pse ? Sepse publikon CNN, publikon ABC, SKY etj. e keto servirin keto video te montazhuara krejt mediave boterore. Media eshte ndoshta armata me e forte ne bote, sepse ne baze te medias po behen shume te keqija.

Sa i perket Gilad SHalit'it, nuk paske percjellur lajmet. 1000 veta mbyten ne Gazza, ne bote thuhet qe eshte mbytje kunder Hamasit, e jo civileve. Ne anen tjeter nje lajm i vogel per Gilad Shalit ben BOOOOM ne bote. Pse ? Fuqia e medias. E kush kryeson median ? Sionistat...

Nuk jam absolutisht pro marrjes se territoreve! E rilexova dhe njehere shkrimin tim dhe vura re qe kam vene pa dashur fjalen "nuk " aty.... sepse kam shkruar "edhe une nuk"... nderkohe qe doja te thosha qe edhe une jam pro faktit qe izraeli i ka tejkaluar territoret qe i ishin vendosur ne fillim dhe kjo eshte ajo qe mua nuk me pelqen fare ne politiken izraelite.

Mos bej krahasim me UCK - une te mora shembullin e palestinezeve ne izrael e jo izraeliteve qe jane ne palestine. UCK luftoj kunder serbve qe i erdhen ne tokat e tyre, nderkohe qe terroristat kane shperthyer bombat ne qytet izraelite... ndaj nuk i bie te jete e njejta gje. Po kosovaret pse nuk ja dhane armet femijeve te tyre kur u pushtua nga serbia meqe sipas mendimit tend qenka dicka normale ne raste te tilla??
    Akoma vazhdon i bindur me idene qe i vrasin se ashtu ja ka qejfi... si mund te thuash: kalon tanku e vret per hobi??

Ti thua gjithashtu qe ajo qe u tregua ne tv ne lidhje me 11 shtatorin ishte tersisht fotomontazh, nuk ishin avjone ato qe u perplasen me kullat? Wow!!! Me sa shoh paske pare ate dokumenarin ku mendohet qe kane qene bomba brenda ne kullat binjake dhe kane shperthyer... cudi qe disa njerez komentuan qe i kane pare avjonet me sy.....
    Jo te gjitha mediat jane te lidhura me sionistat, ndaj po te ishin shume gjera keshtu si i thua ti do ishte bere bum lajmesh duke kundershtuar njeri - tjetrin, do kishin dale fakte definitive per disa tema e jo thjesht nje dokumentar edhe aq....
    Shume tv dikur thonin qe izraeli nuk lejon te dergohen ndihma ushqimore dhe veshmbathje ne gaza... nderkohe qe une personalisht kam pare disa video ku ne kufinj kalonin kamjon izraelit e egjiptian me ndihma... madje madje, kam pare dhe video ku mjek izraelit i kane ardhur ne ndihme popullit te gazes ne raste te nevojshme. Nuk e mbaj mend se ku e kam pare por do perpiqem ta gjej!
    Per ate ushtarin izraelit degjohet nje here ne vit, kur Hamasit ja jep truri qe te dergoj ndonje video te tij ne Izrael... ndaj media mund ta kete permendur ne fillim te grabitjes se tij, ashtu sic ndodh edhe ne shtete te tjera te botes... humb dikush ose e grabisin, media flet e flet per pak kohe e pastaj harrohet!

Gjithsesi, se u zgjata cik si shume... une vazhdoj te jem e mendimit qe te dy shtetet kane gabimet e tyre... ato qe jane ne humbje jane palestinezet pikerisht per ate qe shkruajta me lart, dmth sepse izraeli eshte sh here me i zhvilluar dhe me i forte.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Gjithsesi, se u zgjata cik si shume... une vazhdoj te jem e mendimit qe te dy shtetet kane gabimet e tyre... ato qe jane ne humbje jane palestinezet pikerisht per ate qe shkruajta me lart, dmth sepse izraeli eshte sh here me i zhvilluar dhe me i forte.

Kleadoni.

Ajo c'ka thua qe eshte me i forte s'vihet ne dyshim,por COB ka sjelle argumenta te cilat besoj qe shumkush i di.

Eshte me i forte Izraeli,pasi para disa vitesh ndihme nga Amerika mirrte 24.5 miliard dollae,edhe Palestina 500 mije dollare.

Shikon diku ti qe Palestina ka dicka ne favor te saja.

S'ka mbetur gje tjeter vec veteflijim,edhe ne hedhim teza

mire apo keq.

Asaj i behen padrejtesi,edhe te gjithe jane te vetedijshem

c'do shtet-c'do qeveri,por askush s'guxon ta kundershtoje,sepse fshihen nje sere misteresh pas atij populli qe quhen.

''TE ZGJDHURIT E ZOTIT,,

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Nuk jam absolutisht pro marrjes se territoreve! E rilexova dhe njehere shkrimin tim dhe vura re qe kam vene pa dashur fjalen "nuk " aty.... sepse kam shkruar "edhe une nuk"... nderkohe qe doja te thosha qe edhe une jam pro faktit qe izraeli i ka tejkaluar territoret qe i ishin vendosur ne fillim dhe kjo eshte ajo qe mua nuk me pelqen fare ne politiken izraelite.
    Une lexova ne pas te shkrimit juaj, gabimet teknike ndodhin gjithkund. Tashme e kam kuptuar me mire mendimin e juaj ne kete aspekt.

Mos bej krahasim me UCK - une te mora shembullin e palestinezeve ne izrael e jo izraeliteve qe jane ne palestine. UCK luftoj kunder serbve qe i erdhen ne tokat e tyre, nderkohe qe terroristat kane shperthyer bombat ne qytet izraelite... ndaj nuk i bie te jete e njejta gje. Po kosovaret pse nuk ja dhane armet femijeve te tyre kur u pushtua nga serbia meqe sipas mendimit tend qenka dicka normale ne raste te tilla??
    Akoma vazhdon i bindur me idene qe i vrasin se ashtu ja ka qejfi... si mund te thuash: kalon tanku e vret per hobi??
    Po si mos te bejme krahasim mes Hamasit dhe UCK'se. Parimi apo qellimi kryesor i te dyja ketyreve eshte qlirimi i vendit nga okupatori. Dakord? Palestinezet e bejne ne menyre te ndryshme e UCK ne menyre te ndryshme, por qellimi eshte i njejte. Edhe nese behet krahasim mes okupatorit Serb dhe okupatorit Izraelit ka dallime te shumta psh: . Ne Palestine, ne lagjet e muslimaneve u prehen qarkullimi i ujit, ndersa une ne kohe lufte kam qene ne Kosove, dhe gjithmone kena pas uj. Izraelitet pa kurrefar pergjegjesie kane mbytur palestinez, ndersa Serbet qe kane kryer jane ne Hage. Palestinezet nuk kane arme te tilla per lufte, ndersa UCK ka qen i ndihmuar nga disa shtete per nga aspekti militarist. Krahasimi nuk behet vetem duke thene se Palestinezi shperthen me bomb e UCK jo. Palestinezi mer bomben edhe shkon e i mbyt ushtare Izraelit, a ki disa injoranta qe "kurrefar lidhje nuk kane me Islamin" shperthejne bombat ne mes te civileve, e i cili eshte totalisht i ndaluar. Ti mund te shperthesh veten, por nese e shperthen, mbyte edhe ushtar te okupatorit, e jo civilet. te Krahasosh djalin Palestinez me ate Kosovar eshte totalisht ndryshe. Djali Kosovar ka edhe rrugedalje, baba vet gjen rrugedalje se eshte ne Kosove, por djali Palestinez nuk ka kurrefar rrugedalje, e di qe ne fund do te mbyted do e mosdo. Jam e bindur se Izraelitet frigohen me Tenka me hy ne brendesi te Gazza's. Por keta te fundit gjate luftes i kane vrare nje vajze 9 vjeqare, qe kerkoja prej teje te me tregoje se qfar eshte faji i saj ? E qfare eshte faji i sionisteve qe mburren me mbytjet ne Palestine, qofte femije, gra etj.

Ti thua gjithashtu qe ajo qe u tregua ne tv ne lidhje me 11 shtatorin ishte tersisht fotomontazh, nuk ishin avjone ato qe u perplasen me kullat? Wow!!! Me sa shoh paske pare ate dokumenarin ku mendohet qe kane qene bomba brenda ne kullat binjake dhe kane shperthyer... cudi qe disa njerez komentuan qe i kane pare avjonet me sy.....
    Jo te gjitha mediat jane te lidhura me sionistat, ndaj po te ishin shume gjera keshtu si i thua ti do ishte bere bum lajmesh duke kundershtuar njeri - tjetrin, do kishin dale fakte definitive per disa tema e jo thjesht nje dokumentar edhe aq....
    Shume tv dikur thonin qe izraeli nuk lejon te dergohen ndihma ushqimore dhe veshmbathje ne gaza... nderkohe qe une personalisht kam pare disa video ku ne kufinj kalonin kamjon izraelit e egjiptian me ndihma... madje madje, kam pare dhe video ku mjek izraelit i kane ardhur ne ndihme popullit te gazes ne raste te nevojshme. Nuk e mbaj mend se ku e kam pare por do perpiqem ta gjej!
    Per ate ushtarin izraelit degjohet nje here ne vit, kur Hamasit ja jep truri qe te dergoj ndonje video te tij ne Izrael... ndaj media mund ta kete permendur ne fillim te grabitjes se tij, ashtu sic ndodh edhe ne shtete te tjera te botes... humb dikush ose e grabisin, media flet e flet per pak kohe e pastaj harrohet!
    Edhe un sot mundem te japi disa fjalime qe kam pare se ne Prizren naten nje avion goditi lidhjen e prizrenit, po a kam fakte ? jo. E servimi i videove te fotomontazhuara jane manipulime te amerikaneve. Te pyesi logjikisht. Si e shohish ti shancen e nje avioni, qe sipas amerikaneve nuk dihet prej kahit vjen, e hyn ne hapesiren ajrore te amerikes, e amerika nuk e veren ? A po te duket e logjikshme ?Nese jo. Ta japi nje rast ne lidhje me Turqine dhe Greqine. Aeroplanet Grek nese 2 kilometra hyjne ne hapesiren ajrore te Turqise, menjeher reagon Turqia dhe dergon aeroplanat ushtarak ne kufi. E ku eshte tan ai aeroplan qe e ka kalu Oqeanin Atlantik ku egziston minimum 10 submarina Amerikane me radare me te sotisfikuar, e nuk shihet. Pasi qe SHBA me armate dhe me teknologji eshte me e larta, nuk ka shance te hyje nje aeroplan ne hapesiren ajrore te SHBA'se e qe SHBA'te te mos verejne.

Ju pretendoni qe keni pare qe Izraeli ndihmon edhe Palestinezeve. Ok ani nje pytje te thjeshte. Pse sulmua anija turke e ndihmes ne ujerat nderkombetare nga IZraeli ? Pse nuk u lejua qe ndihma te arrije ne Gazza ? Mos te flasim hiq per Egjiptin, pasi qe Egjipti eshte si fajtori kryesor i sulmeve te Gazza's. Veq duke mbyllur kufirin me Gazzen, servirohen Izraelit.

Sa i perket Mediave, ka nje marreveshje qe per fat te keq kam haruar emrin, ku nje numer teper e madhe dhe popullarizuar kane nenshkruar nje marreveshje mediatike ku ne nje nen te caktuar shkrun "Te ruhen te drejtat e shtetit te Izraelit". Do te perpiqem te gjej, se eshte shume interesant. Pra edhe mediat kane detyre te ruajne Izraelin qka e mos ato te bejne. Ata kontrollojne biznesin,mediat ne bote. Dy arme me te forta ne ditet e sotme- Pra. Paraja dhe Propaganda.

Mendimi i gjithkujt gjen respekt per nga ana ime. Jeni te mireseardhur. Gabimet ka qdo shtet, por gabimet e Palestines dhe Izraelit ka te bej me nje krahasim si Mali i Korabit, dhe Mount Everest'i. Sa here krime qe ka kryer Izraeli ne Palestine, OKB ja ka perpjekur te nxjerri nje rezulute, i cili per fat te keq per Shqiptaret qe mendojne se SHBA'te jane Paqedashes, Bllokohet apo jipet Vetoja vetem nga SHBA'te. Pra ata qka dojne te bejne kane legjitim. Sepse kane karrigen (SHBA'ne) ne Keshillin e Sigurimit te OKB'se.

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •