izraeli kurr sska me qen i rrahateshem, se jan popull zullumqar. gjak pirsa
Une nuk i kam qejf Turqit dhe e kam thene disa here. Nuk i kam as inat po dhe perzemer nuk i kam. Thjesht e shikoj realitetin sic eshte , pa veshje politike ose fetare. Mos ki merak per canakun e turkut , se nuk ha atje jo.Nuk marr lek ketu , vetem jap.
Dhemb me shume te Serbia dhe Greqia dhe ne fund te Turqia. Serbia na mori Kosoven dhe Greqia Camerine. Italia nga ana tjeter e perdori Shqiperine si vater lufte ne luften Italo-Greke. E dogji tere jugun si i deshi qejfi dhe per me teper Greqia perdori si pretekst "ndihmen" e shqiptareve per okupatorin italian dhe vendosi ti zhdukte gjithe camet. Nuk ka qene me i mire Turku jo , pushtues ishte dhe ai por te pakten nuk na mori asnje pellembe toke.
Po flas per ata disa qe quajne magjyp kedo qe mbeshtet Palestinen. Nuk eshte e thene qe te gjithe mbeshtetesit e Palestines te jene kunder kurdeve. Une pershembull mendoj se meritojne te kene nje shtet , pavaresisht se deri ku i pretendojne kufijt , por me duket teorikisht dhe praktikisht e pa mundur.
Une nuk po flas per ate kategori te anetareve qe u dhimbset feja me shume sesa rraca njerezore. Po flas per ata qe kane pese para mend dhe vene arsyen dhe ndjenjat mbi fene.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Po pse lodhesh o trimi i sulltanit - ne e dijme qe je turk albanofon. Kujte mendon se i intereson mendimi yt antishqiptar?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ca ju ka bere Izraeli mer qe e urreni me kaq shpirt?
Nejse qe ti barazojme te dyja anet e peshores...
![]()
Mendimi im eshte me pro-shqiptar nga cfare mund ta imagjinosh. Une nuk them qe Turku nuk ishte pushtues sepse nuk genjej dot veten , sic beni ju duke thene se vetem turku eshte pushtues , ndersa greku e serbi paskan marre shkas nga turku qe na kane pushtuar (a thua se ky fakt i ben me te mire).
Une jam nga jugu i Shqiperise dhe ate zone e dogji greku ne luften italo-greke. Jam i rrethuar nga ata qe pretendojne se jane greke dhe tere jeten me ka bezdisur ai fakt. Kam shume kusherinj ne Greqi qe trajtohen si qen. Ja keto jane shkaqet qe une e urrej qeverrine greke (te gjitha qeverrite neper vite) me shume se Turken apo se ndonje tjeter. Por kjo nuk me ben kurresesi turk. Te gjeti si himarjotet qe quajne turk kedo qe nuk eshte pro-grek...
Edhe une mund te te quaj trimi i Milloshevicit , po nuk jam ne nje nivel me ty. Di te debatoj me argumenta dhe duke perdorur mendjen ne vend te ndonje pjese tjeter te trupit. Mund te te bej pyetje per Shqiperine qe ti "atdhetari i madh" nuk ua di pergjigjen , po nuk e marr mundimin se do shkosh te kerkosh ne google sic ben per gjithcka. Ti do te uroje te ishe aq atdhetar sa une.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 02-02-2009 mė 05:11
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Per white-knight
Barazim per koken e barazise! Uroj te mos e kesh me shpirt kete sepse te perkrahesh sionizmin eshte nje nder gjerat me te gabuara per nje besimtar te sinqerte kristian (i tille mendoj qe jeni apo jo).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 02-02-2009 mė 05:25
Mos u shqeteso sepse edhe po te jesh pro turk apo pro italian e gjerman eshte me mire sesa te jesh nje pro serb ose pro grek.
Personi nga Kosova nuk e kupton qe ne vitin 1997 kur shikonim Shqiperine lajm te pare ne Euronews, shikonim me pas ministren e jashtme Turke duke kercenuar Greqine qe tentoi te hynte ne Shqiperine e Jugut.
Interes per te shtene Shqiperine ne dore nuk ka as Turqia dhe as ndonje vend tjeter me perjashtim te Serbise (qe do kishte bere mire ti shtypte koken edhe filozofit te forumit z. Baptist) dhe Greqise.
Eh ne fakt jo.Sinqeriteti eshte virtyt i budallait.Me vjen keq por do te zhgenjej.Barazim per koken e barazise! Uroj te mos e kesh me shpirt kete sepse te perkrahesh sionizmin eshte nje nder gjerat me te gabuara per nje besimtar te sinqerte kristian (i tille mendoj qe jeni apo jo).
p.s Kam qene 2 here ne Izrael,dikur kam pasur dhe nje te dashur izraelite qe jetonte ne Angli.
Ishte vajze fantastike...![]()
Krijoni Kontakt