Close
Faqja 106 prej 170 FillimFillim ... 65696104105106107108116156 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1694
    Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Baptist eshte e cuditshme se deri ku arrin cmenduria e njeriut , apo jo? Njerezit i bejne realitet ato qe mendojne ne koken e tyre te trazuar.
    Une per shembull ndihem i urryer nga vendasit ketu. Kam qene ne disa vende dhe me kane dashur fort , sidomos ne Greqi me kane pritur me tapet te kuq se isha shqiptar , por ketu me urrejne thellesisht thjesht se jam shqiptar. Do pare kjo pune se keshtu nuk behet.

Edhe dicka tjeter mbetet enigme ne mendjen time...
    Gjermania u beri demin me te madh hebrejve , por jo , nuk mund te shahen ketu. Ketu duhet permendur gjithcka gjere e gjate , brenda e jashte teme , pavaresia e Kosoves e shume e shume gjera , por jo Gjermania. Flitet per historine e sulltaneve gjakpires , kur dihet mire se ka nje histori me te afert dhe me brutale se ajo e para. Por sigurisht , kur ve fene mbi arsyen nuk ka se si te jete ndryshe. Duhet mbyllur njeri sy ndersa tjetri duhet shqyer fare sa te gjakoset dhe ta shikoje te skuqur edhe ate qe nuk eshte e tille.

Cifutet thojne "hail Hitler" pese here ne dite pa Hitlerin nuk do te kishte Israel.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    izraeli kurr sska me qen i rrahateshem, se jan popull zullumqar. gjak pirsa

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Qenkam prapa botes une. Pse c'beri vaki me Ferizaj? Eshte shpallur shteti i 51 i Amerikes?

Kush eshte nje ne nje milion, deshira jote apo fakti?
    LoL Ferizaj mire do behej te shpallej se po shtrehon plot armatim Usa,nje rruge e dy pune si mendon ti?
    Deshira ime eshte e panumerueshme.Ta le ty ti pergjigjesh pyetjes tende.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    Shqiptari i vertete ka antitrupa dmth antiturke ne gjak .......po ti mir e ke,mos e peshty canakun e turkut ku po ha

kur do kthehesh si Skenderbeu ne kruje,se shume medresera ka hap turku ne Shqiperi,pa ka marr dhe albtelekomin,ka bo xhamira etjetj
    Une nuk i kam qejf Turqit dhe e kam thene disa here. Nuk i kam as inat po dhe perzemer nuk i kam. Thjesht e shikoj realitetin sic eshte , pa veshje politike ose fetare. Mos ki merak per canakun e turkut , se nuk ha atje jo.Nuk marr lek ketu , vetem jap.

Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ndalemi atje ku dhemb me shume se s'te la 5 shekuj prapa italiani me serbin e nazistin.
    Ato "miqte" tone turq na i bene te gjitha e si ka mbetur me gje per te bere.Vetem te na zhdukin fare si rrace.
    Sipas meje qe hyj tek keto disa,ato qe nuk mbeshtesin Izraelin ne aktet agresive por mbeshtesin Turqine ne aktet karnibale ndaj kurdve i perkasin atyre kadegorive.
    A e kupton dot qe i gjithe ky shqetesim per Palestinen disa e disave nuk i vjen se po vriten femije e gra por ngaqe jane myslimane?A e di kete?
    Psh thot Ebu ibn Sheik Fisnik...
    Dhemb me shume te Serbia dhe Greqia dhe ne fund te Turqia. Serbia na mori Kosoven dhe Greqia Camerine. Italia nga ana tjeter e perdori Shqiperine si vater lufte ne luften Italo-Greke. E dogji tere jugun si i deshi qejfi dhe per me teper Greqia perdori si pretekst "ndihmen" e shqiptareve per okupatorin italian dhe vendosi ti zhdukte gjithe camet. Nuk ka qene me i mire Turku jo , pushtues ishte dhe ai por te pakten nuk na mori asnje pellembe toke.
    Po flas per ata disa qe quajne magjyp kedo qe mbeshtet Palestinen. Nuk eshte e thene qe te gjithe mbeshtetesit e Palestines te jene kunder kurdeve. Une pershembull mendoj se meritojne te kene nje shtet , pavaresisht se deri ku i pretendojne kufijt , por me duket teorikisht dhe praktikisht e pa mundur.
    Une nuk po flas per ate kategori te anetareve qe u dhimbset feja me shume sesa rraca njerezore. Po flas per ata qe kane pese para mend dhe vene arsyen dhe ndjenjat mbi fene.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po pse lodhesh o trimi i sulltanit - ne e dijme qe je turk albanofon. Kujte mendon se i intereson mendimi yt antishqiptar?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ca ju ka bere Izraeli mer qe e urreni me kaq shpirt?

Nejse qe ti barazojme te dyja anet e peshores...

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Po pse lodhesh o trimi i sulltanit - ne e dijme qe je turk albanofon. Kujte mendon se i intereson mendimi yt antishqiptar?
    Mendimi im eshte me pro-shqiptar nga cfare mund ta imagjinosh. Une nuk them qe Turku nuk ishte pushtues sepse nuk genjej dot veten , sic beni ju duke thene se vetem turku eshte pushtues , ndersa greku e serbi paskan marre shkas nga turku qe na kane pushtuar (a thua se ky fakt i ben me te mire).
    Une jam nga jugu i Shqiperise dhe ate zone e dogji greku ne luften italo-greke. Jam i rrethuar nga ata qe pretendojne se jane greke dhe tere jeten me ka bezdisur ai fakt. Kam shume kusherinj ne Greqi qe trajtohen si qen. Ja keto jane shkaqet qe une e urrej qeverrine greke (te gjitha qeverrite neper vite) me shume se Turken apo se ndonje tjeter. Por kjo nuk me ben kurresesi turk. Te gjeti si himarjotet qe quajne turk kedo qe nuk eshte pro-grek...

Edhe une mund te te quaj trimi i Milloshevicit , po nuk jam ne nje nivel me ty. Di te debatoj me argumenta dhe duke perdorur mendjen ne vend te ndonje pjese tjeter te trupit. Mund te te bej pyetje per Shqiperine qe ti "atdhetari i madh" nuk ua di pergjigjen , po nuk e marr mundimin se do shkosh te kerkosh ne google sic ben per gjithcka. Ti do te uroje te ishe aq atdhetar sa une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 02-02-2009 mė 05:11
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Per white-knight
    Barazim per koken e barazise! Uroj te mos e kesh me shpirt kete sepse te perkrahesh sionizmin eshte nje nder gjerat me te gabuara per nje besimtar te sinqerte kristian (i tille mendoj qe jeni apo jo).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 02-02-2009 mė 05:25

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Mendimi im eshte me pro-shqiptar nga cfare mund ta imagjinosh. Une nuk them qe Turku nuk ishte pushtues sepse nuk genjej dot veten , sic beni ju duke thene se vetem turku eshte pushtues , ndersa greku e serbi paskan marre shkas nga turku qe na kane pushtuar (a thua se ky fakt i ben me te mire).
    Une jam nga jugu i Shqiperise dhe ate zone e dogji greku ne luften italo-greke. Jam i rrethuar nga ata qe pretendojne se jane greke dhe tere jeten me ka bezdisur ai fakt. Kam shume kusherinj ne Greqi qe trajtohen si qen. Ja keto jane shkaqet qe une e urrej qeverrine greke (te gjitha qeverrite neper vite) me shume se Turken apo se ndonje tjeter. Por kjo nuk me ben kurresesi turk. Te gjeti si himarjotet qe quajne turk kedo qe nuk eshte pro-grek...

Edhe une mund te te quaj trimi i Milloshevicit , po nuk jam ne nje nivel me ty. Di te debatoj me argumenta dhe duke perdorur mendjen ne vend te ndonje pjese tjeter te trupit. Mund te te bej pyetje per Shqiperine qe ti "atdhetari i madh" nuk ua di pergjigjen , po nuk e marr mundimin se do shkosh te kerkosh ne google sic ben per gjithcka. Ti do te uroje te ishe aq atdhetar sa une.
    Mos u shqeteso sepse edhe po te jesh pro turk apo pro italian e gjerman eshte me mire sesa te jesh nje pro serb ose pro grek.
    Personi nga Kosova nuk e kupton qe ne vitin 1997 kur shikonim Shqiperine lajm te pare ne Euronews, shikonim me pas ministren e jashtme Turke duke kercenuar Greqine qe tentoi te hynte ne Shqiperine e Jugut.
    Interes per te shtene Shqiperine ne dore nuk ka as Turqia dhe as ndonje vend tjeter me perjashtim te Serbise (qe do kishte bere mire ti shtypte koken edhe filozofit te forumit z. Baptist) dhe Greqise.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Barazim per koken e barazise! Uroj te mos e kesh me shpirt kete sepse te perkrahesh sionizmin eshte nje nder gjerat me te gabuara per nje besimtar te sinqerte kristian (i tille mendoj qe jeni apo jo).
    Eh ne fakt jo.Sinqeriteti eshte virtyt i budallait.Me vjen keq por do te zhgenjej.

p.s Kam qene 2 here ne Izrael,dikur kam pasur dhe nje te dashur izraelite qe jetonte ne Angli.
    Ishte vajze fantastike...

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •