Fotoja e Erdetes...
Fotoja e Erdetes...
Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
===============================================
Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!
me mire vone se sa kurre pershendetje
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Mireserdhe ne katunin tone moj bije.Ia kalofsh sa me mire.
PnL ppl
edhe une e pershendes dhe i them mire se erdhe :-)
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.
Moj goce po ti nuk paske ndryshyar fare. Te mbaj mend se edhe keshtu ke qene edhe kur ke qene tek pallati 1250 edhe kur ke qene tek Ali Demi. Hallall. Me pelqen. Nejse kisha shume kohe pa te pare edhe kur fap me dole kur po shikoja per kurreshtje fotot e anetareve te forumit.
Ama thua edhe ti per Vloren sikur ca eshte. Po mire moj Vlora nuk ka nevoje fare per reklam. eshte kryqyteti i Shqiperise ne cdo kohe edhe perla nr. 1 e saj.
Nejse Erdeta mu be shume qejfi qe te pashe tani edhe do kontaktojme besoj. Ja tani vihu pak ne pozite kush mund te jem une.
Te fala,
nje cun i ish pallatit tend
hihihi....po teme te pershtatshme paske gjet ku te flasesh edhe ti cunooonejse..... hajde mire se na erdhe
![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
ej, se na lujtet menc tani. ke ali demi e kam pasur shtepine dhe une.
po na mblidhen komshinjte me nje vend me duket.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
ok, cun i ish pallatit tim, faleminderit per te falat,
Tani eshte nje cike e veshtire te gjesh kush je ti, megjithate une kam nja ca emra ne mend po dhe ti duhet te me ndihmosh nje cike. Ti ke qene tek hyrja ime apo jo? Qenke me i madh se une, nja nje vit e ca.... hmmm... nuk je Koli se une dhe Koli kemi nje moshe...Po ku je ti ne Shqiperi tani apo jo? OK po dorezohem tani per tani. Me ndihmo nje cike se pastaj e kam te lehte ta gjej!!!
Ia kalofsh sa me mire
Well behaved women never made history.
Krijoni Kontakt