Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Tani e mora vesh. Per kuajt spashe gje ama, po kam digjuar qe zakonisht kane 800 e siper me duket.
    Po pak a shume ashtu eshte, siper 800 HP jane. Biles nje makine normale sikur t'ia heqish `catalytic converter`(si i thone ne shqip nuk e kam shume idene) i rritet fuqia e kuajve edhe harxhon me pak benzine. E kam pare nje makine te tille por eshte ilegale ta perdorish ne rruge.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Tani e mora vesh. Per kuajt spashe gje ama, po kam digjuar qe zakonisht kane 800 e siper me duket.
    Po pak a shume ashtu eshte, siper 800 HP jane. Biles nje makines normale sikur t'ia heqish `catalytic converter`(si i thone ne shqip nuk e kam shume idene) i rritet fuqia e kuajve edhe harxhon me pak benzine. E kam pare nje makine te tille por eshte ilegale ta perdorish ne rruge.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 28-01-2006 mė 16:06
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Williams Cosworth e re.

Ka kete pilotin me te ri ne F1, Gjermanin Niko Rosberg.

But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Reanult R26

Prezantohet makina kampjone bote me Nr 1 te Fernando Alonsos.

But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

x Maska e Juvi
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    ej

ou sorry

paskam ardh gabim

se sjam shume i ineteresum per keta kater rrotaket

gjithsesi meqe erdha, po e them i llaf

fito Alonso prap

ku eshte futbolli tani ....
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Prit tani se nuke mora vesh! Vec BMW dhe vec Williams?
    Vec Mild Seven dhe vec Renault!
    U bona lomsh!

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

per i pakapshm dhe panchoville

Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Po pak a shume ashtu eshte, siper 800 HP jane. Biles nje makine normale sikur t'ia heqish `catalytic converter`(si i thone ne shqip nuk e kam shume idene) i rritet fuqia e kuajve edhe harxhon me pak benzine. E kam pare nje makine te tille por eshte ilegale ta perdorish ne rruge.
    Kuajt fuqi varen me shume se nga "catalytic converter" (cc). Roli i cc eshte te eliminoje gazet e demshme per ambientin ne varesi te shtetit qe je kur ben inspectim te makines (mund te te bejne ose jo) nje te test per gazrat qe nxjerr makina.

Kuajt fuqi jane ne lidhje te drejte me sa RPM ka makina ( sa xhiro per minute), me kapacitetin e motorit dhe me numrin e pistonava. Ulja nga V10 ne V8 duke menduar qe cdo gje tjeter do rrije konstante do kushtoje rreth 200 kuaj fuqi. Sa kuaj fuqi nxjerr nje makine varet dhe nga efikasiteti i motorit; ketu mund te hyje catalytic converter; shumica e makinave qe jane ne rruge punojme vetem me rreth 40% efikasitet.

Pritet qe xhirot te jene rreth 5 sekonda me te ngadalta me motorin e ri. Mgjate ndryshime ne aerodinamike si dhe ne llojin e benzines mund te bejne qe shume shpejt keto makina te arrijne shpejtesite e V10.

Motorat V10 kane deri ne 18,000 dhe 20,000 RPM keshtu qe shume kollaj mund te arrijne shume kuaj fuqi. Motori i ri do jape avantazh per te parakaluar. Me shume parakalime d.mth me shume spektal. Motori me i vogel konsumon me pak gje qe do beje nje barazi mes skuadrave te shohim.

32 dite nga gara e pare ne Bahrain.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

ŲŠЮ§ ® Maska e White_Wolf
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Vendndodhja
    ŦǾЯÖйЂŌ ®
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Une postoj shume ne forum dhe kur postoj dicka te huazuar nga nje faqe tjeter gjithmone shenoj burimin e lajmit ne fund, por kete gje tek sporti nuk e bej sepse materialet qe i huazoj une jane vetem tė Sportit Shqiptar. (Sepse i vetmi burim i lajmeve sportive shqip ne internet eshte kjo gazete, prandaj nuk shoh te arsyeshme pas cdo shkrimi te shenoj burimin ) Kete e beje qe kjo kategori ku une jam moderator te jete sa me pasuruar me materiale te ndryshme qe anetaret te gjejne gjera qe ju interesojne.

Edhe nje here e them: une kurr nuk nderhyj ne shkrimet origjinale qe shkruan apo perkthen dikush tjeter sepse ajo do te ishte idiotsi te preket origjinaliteti i dikujt.

Edhe mua s'me pelqejne shqiptarizimet e emrave te sportisteve nga gazetaret shqiptare qe behen, por s'kemi cka te bejme, gjersa s'kemi asgje ne dore, duhet t'i lexojme, sic na shkruajne tjeret: Shumaker ne vend te Schumacher ose ato qe kishte shkruar me larte leci...

Personalisht, kur perkthej dicka dhe sjell ne forum, emrat e sportisteve ose te personaliteteve tjera jane te shkruara ne origjinal, per kete kam edhe fakte, e ke forumin e futbollit dhe hedh nje sy andej shkrimeve te mia dhe si i perdor emrat e sportisteve... (kete politike e kam ndjekur edhe ne kohen kur punoja si gazetar/perkthyes ne nje gazete ditore sportive).
    Shume e lezeteshme kjo Davius.Kur dikush shkruan keq emrin e nje sportisti apo te Schumacherit apo te nje aktori te huaj etj etj shumices i ben pershtypje.
    Kurse mua me ben akoma me shume pershtypje "indinjata" jote Davius per nje emer te shkruajtur keq,ose fundja fundja shqip (si psh. jo Schumacher por Shumaker) dhe per nje artikull te lexuar ne nje gazete apo faqe interneti dhe hedhur ketu ne forum qe nuk i ke shkruajtur burimin e autorit etj etj bla bla bla,nderkohe qe shumica ketu ne forum nuk dine te shkruaje as pika as presje as shkronja te medha dhe as dreqi me te birin.

DHE TY TE BEN PERSHTYPJE SE U SHKRUA KEQ EMRI I SHUMIT????

P.S. E shkruajta me shkurtim emrin e Shumit se se mbaja mend se si shkruhej tamam.Te me falin moderatoret per gabimin.
    A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.

ŲŠЮ§ ® Maska e White_Wolf
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Vendndodhja
    ŦǾЯÖйЂŌ ®
    Postime
    59
    Edhe nje pyetje Davius.Lexova vendndodhjen tende Prishtine.Mos je gje nga Kosova?
    A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 12:49
  2. Makinat e reja qė hyjnė nga BE nė Shqipėri nuk paguajnė doganė
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 03:56
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2006, 20:43
  4. Bie perdja nė Formula 1 - (2005)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 13:55
  5. Taksat ne Shqiperi
    Nga Estella nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 17-03-2005, 08:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •