Une postoj shume ne forum dhe kur postoj dicka te huazuar nga nje faqe tjeter gjithmone shenoj burimin e lajmit ne fund, por kete gje tek sporti nuk e bej sepse materialet qe i huazoj une jane vetem tė Sportit Shqiptar. (Sepse i vetmi burim i lajmeve sportive shqip ne internet eshte kjo gazete, prandaj nuk shoh te arsyeshme pas cdo shkrimi te shenoj burimin

) Kete e beje qe kjo kategori ku une jam moderator te jete sa me pasuruar me materiale te ndryshme qe anetaret te gjejne gjera qe ju interesojne.
Edhe nje here e them: une kurr nuk nderhyj ne shkrimet origjinale qe shkruan apo perkthen dikush tjeter sepse ajo do te ishte idiotsi te preket origjinaliteti i dikujt.
Edhe mua s'me pelqejne shqiptarizimet e emrave te sportisteve nga gazetaret shqiptare qe behen, por s'kemi cka te bejme, gjersa s'kemi asgje ne dore, duhet t'i lexojme, sic na shkruajne tjeret:
Shumaker ne vend te
Schumacher ose ato qe kishte shkruar me larte
leci...
Personalisht, kur perkthej dicka dhe sjell ne forum, emrat e sportisteve ose te personaliteteve tjera jane te shkruara ne origjinal, per kete kam edhe fakte, e ke forumin e futbollit dhe hedh nje sy andej shkrimeve te mia dhe si i perdor emrat e sportisteve... (kete politike e kam ndjekur edhe ne kohen kur punoja si gazetar/perkthyes ne nje gazete ditore sportive).
Krijoni Kontakt