Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Asnje anetar i stafit nuk lexon mesazhet private!

Stafi i Forumit nuk i fshi mesazhet private edhe kur tejkalohet numri. Nese mesazhet tuaja jane fshire, kjo nuk eshte bere nga stafi i forumit por nga dikush qe ka akses ne llogarine tuaj. Qellon shpesh qe anetare te pakujdesshem nuk dalin sic duhet nga forumi, ose ua thone fjalekalimin miqve apo shokve qe hyjne me emrin e tyre. Kete problem e kemi hasur tek ata qe futen nga net kafe apo kompjutera publike neper shkolla nga ku hyjne shume veta.

Ndrysho fjalekalimin e emrit, sigurohu qe adresa e email eshte e sakte, dhe sa here qe ngrihesh nga kompjuteri dil nga forumi. Menyra me e mire e sigurise eshte qe te hysh nga nje kompjuter personal, qe vetem ju e perdorni.

Albo
    Albo kur shkruaj ne forum, shkruaj nga puna edhe sa per sqarim gjithmone jam i kujdesshem qe te dal nga forumi (pra klikoj dy hera ke dalja ) para se te largohem.
    Por e forta eshte se personi qe vjen mbas meje mbasdite ne pune sja ka haberin fare forumit edhe jo me te dije te fshije Mp-te.
    Tani nuk mund te them me nje siguri 100% qe une kam te drjete sepse edhe mund ta kem harruar, por me duket pak absurde!!!!!
    Gjithsesi do doja nqs ti do kishe mundesine ta kontrolloje, pra nqs eshte e mundur te shikosh dhe ta dallosh nqs e ka bere ndonje mod apo eshte bere direkte nga acounti im fshirja e MP-ve!?!
    Do te ta dija per nder kete gje...
    RESPEkT

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Lol po ju re dashuricka me MP beni ;p Edhe po ti shofin Mp ska na i gje te keq se dashuricka po beni spo shisni drog
    B

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ath po pergjigjem edhe une pak shkrut meqe marr vesh pak a shume ne administrimin e forumit.

Anetaret vetem Administratoret mund ti modifikojne apo ti kontrollojne Mp as Super Moderator as Moderator.

Stafi nuk ka pse nderhyn tek mesazhet private aq me shume qe ketu nuk jane 200 apo 2.000 vizitore po jane mbi 20.000 edhe sikur te donin do ta kishin te veshtire plus qe nuk kane kohe te merren me budallalliqe te tilla sepse nuk u intereson se cfare beni ju ne MP tuaja.

Per punen e Mp te swat69 mos harro qe para disa ditesh nje person me llogarine tuaj filloi te ofendonte ne Forum pasi ju kishit lene hapur llogarine ne Forumin Shqiptar.

Sa per ju DeuS Forumi Shqiptar eshte shume i mbrojtur ndaj sulmeve e nuk mund te hyhet kollaj ne llogarite e tjetrit jo vetem Forumi Shqiptar po kushdo Forum qe perdor kete lloj version.

E mira do ishte te ruanit fjalekalimet qe te mos keni probleme.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga Fiori
    Zgjidhja eshte fare e thjeshte per te gjithe te uriturit te cilet paranoja i ngacmon aq shume sa po i le skelet nga sikleti, mjafton mos perdorin sistemin e MP ne forum dhe te gjithe jemi te qete.

Shendet
    Fiori, une jam nje antare e thjeshte, dhe deri tani kemi komunikuar kendeshem bashke. Por fakti qe dikush eshte kurioz te beje nje pyetje nuk do te thote qe duhet te marri nje pergjigje te tille. E di qe te jesh Admin duhet te jete e lodhshme, por qe te jesh antar ne FSH eshte frustruese, sepse dhe mesazhin qe e poston vete nuk ke opsion ta fshish, edhe atehere kur gabimisht postohet dy here rresht. Nderkohe qe ne forume te tjera ne pergjithesi, nje antar eshte ne kontroll te plote te kontos se tij, cdo mesazhi qe poston ne forum apo privat ke te drejte ta modifikosh apo ta fshish (per aq kohe sa nuk e ka lexuar akoma marresi ne MP).
    Edhe une kam pas plot mesazhe qe me jane fshire por kjo ka te beje me problemet qe ka pasur forumi keto kohe. Por nqs fshirja e mesazheve te mia nuk do te perkonte me problemet e forumit, dhe une do te behesha kurioze, si dhe kushdo tjeter pa perjashtime, e do beja pyetjen "kush tjeter i sheh mesazhet e mia"?.
    Gjithe te mirat
    Julie
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 03-02-2006 mė 18:21
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dashkan dhe privacy njerezit ne forum sot ? Shih shih ....
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Per punen e Mp te swat69 mos harro qe para disa ditesh nje person me llogarine tuaj filloi te ofendonte ne Forum pasi ju kishit lene hapur llogarine ne Forumin Shqiptar.
    ClaY_MorE pikerisht sepse me ka ndodhur tashme jam me i kujdesshem edhe nuk behet fjale qe te kete ndodhur kjo gje....
    Gjithsesi thashe edhe njehere qe nuk i dihet keshtu qe nuk dua as une qe ta zgjas mė me kete muhabet, por thjesht vura ne dukje nje fakt qe per mua eshte disi i cuditshem....
    Por mund te jete edhe nje pakujdesi e imja qe ta kem haruar hapur (Disi e veshtire per tu besuar por paksa e pamundur...)
    Gjithsesi RESPEkTE stafit te Forumit Shqiptar dhe te Albasoulit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •