Ke harruar disa raste, poeti.Postuar më parë nga Poeti
Psh, ka plot te pasur qe jane te krimbur ne para dhe prape e lakmojne parane. Se te ishte ashtu, nuk ishin aq doreshtrenguar ndaj parase dhe nuk do rendnin pas saj me aq zell.
![]()
Ke harruar disa raste, poeti.Postuar më parë nga Poeti
Psh, ka plot te pasur qe jane te krimbur ne para dhe prape e lakmojne parane. Se te ishte ashtu, nuk ishin aq doreshtrenguar ndaj parase dhe nuk do rendnin pas saj me aq zell.
![]()
If I Only Could....
A me t'lumte ty . Per njerez si ti-ja ka nevoje shoqeria . lolPostuar më parë nga dielli qe lind
Ashtu vazhdo ... me mund ... djerse ...arrihet cdo gje .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kush ju tha ju qe zoti nuk ti jep ?!
Ja mua pershembull me ka dhene shemtimin me ka bere njeriun me te shemtuar ne bote ato vajzat pak me larte i ka bere te bukura.
Helene aman veten te shikoj njihere ty te lyer edhe te vdes i qet pastaj![]()
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Te kete vertet zot ?!!!!!
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Nuk eshte zoti qe sti jep te gjitha...eshte ligji natyres qe ka ber njeriu qe mos te ngopet as nje here![]()
me shume me plq se si shkruan sesa mendimi qe jep ;Postuar më parë nga FierAkja143
![]()
B
a pika qe sju ha juve ishalla
Zoti ti jep te gjitha munsin ore po SE SE LUNI SUMEN/TRUNIN ju ca faji ka ai
nese ika un ime![]()
Mua mi ka dhene te gjitha psh....po foton s'e nxjerr ketu , se me marrin mesysh![]()
LIVE LOVE LEARN
Jam dakord me ty ... Ta meshtes mendimin deri ne fund ... Per keto mendime dhe fjale qe thua besoj se duhet te jesh adulte dhe e pjekur...nese gaboj dergo nje PM ketu ne forumPostuar më parë nga FierAkja143
![]()
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
po dergoj "PM" ketu ne forum..
Krijoni Kontakt