Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar më parë nga Gunnar
    nga ca postime ketu ketu mu kujtua nje e forte nga nje film komik me J.Carrey.

Jane babe e bir (10vjec). babai, qe ishte nje genjeshtar i papare, po i shpjegonte te birit se edhe genjeshtart jane te nevojshme ndonjehere.

-Ja psh - i thote cunit- kur ishte nena jote me barre dhe ishte fryre si tullumbac une i thoja se ajo dukej shume bukur. kjo eshte genjeshter pasi mami jot nuk dukej e bukur atehere po une ia thoshja vetem per ti bere qejfin.
    -po ne mesuesja na ka thene qe bukuria e vertete nuk eshte ajo e jashtmja por e brendshmja- ia pret femija
    -Degjo bir- i thote i ati- mos i beso se keto jane gjera qe i thone vetem te shendoshet dhe te shemtuarit :P

per mejtimin tim lumturia qe na duket kaq e "shtrenjte" per tu blere sa qahemi qe se perballojme dot, shpeshhere eshte aq e "lire" sa nuk e shohim fare. Kjo varet se si e kerkojme, ku e kerkojme dhe si e presim qe te jete
    lol "Bugiardo Bugiardo"..
    E di qe nga shkrimi im je frymzuar..so e terheq mbrapsh ate punen e dhelpres..lol..se te gaditem un, te me vij anes Parisi:-D,,dhe me vjen keq qe s'kam cik trashgimi, po me pune e perpjekje sa per te hedh ca uje perpjete para do kem..

Ajo qe ke thene (kane thene:-),kush po e merr vesh) per lumturine, eshte shume e vertete. Nenvlersojme shume, asnjeher si shohim gjerat "e vogla" nga te cilat vertet mund te lumturohemi shume. Gjithmone kerkojme per me shume e ja..iku momenti qe duhet shijuar..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Thone qe zoti sti jep te gjitha ... por ka raste kur e ben nje sy qorr dhe nje vesh shurdh dhe ti jep te gjitha qe cke me te .

A do e nderroja anonimitetin me nje jete te tille ? Pse jo .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e delisa
    Anëtarësuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Meqe paska vetem vajza ketu :

Anonimitetin oj te nderruar.. sdo mendohesha dy here

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Citim Postuar më parë nga diikush
    ne bote gjithmone do jete dikush qe eshte me i pasur, apo me i bukur, apo me i gjate, apo me i ri, etj etj se vetja jote apo partneri yt apo njerzit e tjere qe jane afer teje, por kjo sdo te thote qe ti duhet te deshperohesh dhe te rrish te vrasesh mendjen pse sje ky apo ai etj ....
    Une mund te habitem ore, po s'deshperohem jo... Keshtu ne pamje duket sikur Zoti u ka dhene gjithshka
    Sa per anonimitetin, s'e di nese do isha e lumtur po te isha ne vend te tyre, se s'e kam provuar, po dhe keshtu s'jam keq,.....

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    veshja e tualeti ndikojne, po nuk 'te bejne' te bukur po sqe vetvetiu; kjo sdo shume mend...p.sh. ka nerez qe edhe kur zgjohen nga gjumi jane shume me te pamshem se disa te tjere mbas 2 ore tualeti

Kjo per mua eshte shume e vertete, se jo per gje po sado qe te mundohem , s'rregulloj ndonje gje keshtu qe..... ngelem me e bukur kur s'jam e lyer

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anëtarësuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Citim Postuar më parë nga helene
    Ico ka dhe te shemtuara ka plot, po ka dhe shume te tjera si keto qe mesa duket ka qene rehat Zoti kur i ka planifikuar.....Tani po mendohem nese ka pasur ndonje lufte kur jam lindur une...
    prap per komplimente ti

puna eshte qe ato mbasi kane 4 gisht makjazh, trajtime bukurie dalin te tilla.

E rendesishme s'eshte te jesh i pasur materialisht

por te kesh qetesine dhe pasurine shpirterore

tamam si malli hhehehee
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    paris me nicky hilton ta shpifin

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Te nderroja anonimitetin per te qene si ato? boooooooo... po them jo, sepse e di qe ne fund te fundit nuk do ndodhe si gje. dhe nuk me pelqen te mashtroj veten se ju...nje me pak nje me shume, nuk perben ndryshim .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar Maska e psikoterapisti
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    8

Smile gallate e madhe ketu

Hej une dje u futa per here te pare ne kete forum por megjithmend po me pelqeka.

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anëtarësuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Mua personalisht askush nuk me ka dhuruar gje,te gjith te mirat materiale qe une kam sot i kam fituar me mund dhe me djerse...........dhe sigurisht me ndihmen e zotit.
    nuk me kujtohet

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Berisha: Disa prej mediave, hanxharë të mafies
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  5. Standartet demokratike të Kosovës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-11-2005, 07:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •