Hahahahahahahahaha PaToSaRaK :P Shiko sa shkruajta une shiko sa shkrujate ti dhe thua pertoj ?:PPostuar mė parė nga PATOSARAK
Hahahahahahahahaha PaToSaRaK :P Shiko sa shkruajta une shiko sa shkrujate ti dhe thua pertoj ?:PPostuar mė parė nga PATOSARAK
Icush, po te njejten gje tham apo jo?..ja dhe nje me shume, sa per te then qe di me shume se ty lol :P... "Ne jemi ne kete bote, jo per te gjetur nje njeri qe eshte perfekt, por per ta pare nje njeri qe seshte perfekt ne menyr perfekte "..Postuar mė parė nga ice_storm
ps: sa per temen do shtoja dhe dicka...Dashurojm ate qe na ben te vuaj, dhe bejm te vuaj ate qe na do..kshu kshu.
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
PERESHENDETJE DHE URIME PER TEMEN .
KE TE DREJTE CFARE DASHUROJME?ESHTE KJO NJE PYETJE SHUME EBUKUR DHE KA KUPTIMIN ESAJ , SA PER MENDIMIN TIM DASHUROJME NJERIUN , KARAKTERIN E TIJ, DASHUROJME ZEMERN E TIJ, SHPIRTIN E TIJ, DUKE PERFSHIRE KETU EDHE PAMJEN , POR SA PER MUA JO DHE AQ SHUME ME RENDESI,POR ME PAK FJALE DASHURON ATE QE NEJRIU KA NE BRENDESI DMTH REALITETIN QE AI ESHTE. dhe nje here pereshendetje nga une.
sipas meje njeriu dashuron gjithcka tek tjetri... e ngre ne qiell, ja heq cdo te mete ne syte e vet (ose e pakta ja zbut) dhe i jep cdo gje pa kerkuar asgje si shperblim. dhe e le te beje cdo gje, i ploteson cdo deshire sepse she's the one...
pastaj eshte edhe dashuria ne te cilen dikush do ta "posedoje" tjetrin... do ta kete te vetin, te mos ta ndaje me askend, ta doje me shume se cdokush, etj etj...
po per mendimin tim dashurojne hormonet, as zemra as truri.
... mundesine qe na jepet te pershtasim dike- pra, i bie te dashurojme egoizmin.
Kjo mund te them qe eshte me reale,pra te dashurosh eshte dicka e bukur por duhet te perfeksionosh ate dashuri qe ke per dike ose per dickaPostuar mė parė nga EllaCaramella
LiNdI
Dashurojme gjithmone te kunderten e asaj qe kemi. Gati gjithmon dicka e ndaluar na shijon me shume ne dashuri
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Gjithmone personin e gabuar Dashurojme.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
un mendoj se pamja fizike ,demek bukurija vetem per nje moment eshte.nuk eshte forever.Postuar mė parė nga romeoOOO
ajo qe ka rendesi eshte ndjenja,mirekuptimi dhe se si te ben sjellja e tij te ndjehesh.te ndjesh that you are the only one for him/her
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Te dashurosh eshte shume bukur, por te gjesh dashurine e vertete eshte e veshtire.
nuk me kujtohet
Krijoni Kontakt