Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Ja te te bej nje pyetje direkte qe te kuptosh se e ke gabim. Mund ti plotesosh nevojat e tua pa dashuruar? Vetmine psh apo sic e thua ti boshllekun shpirteror?
    JO!Eshte dicka qe nuk egziston ne konceptet e mia.Pastaj ka njerez qe dashurojne fizikisht,dhe te tjere mendurisht...cfare te ben te mendosh qe s'hyj tek keto te fundit?
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Sokrati i madh ka thene: "Di nje gje qe nuk di asgje" Mos ti Blue Sky di me shume se Sokrati? Po te dish me shume na thuaj. Me flamurin e diturise nuk i mbush dot kujt mendjen ne temat e romances.
    Dhe une di dicka,di qe dituria e cdonjerit eshte dicka unike,nuk mund te krahasohet as me Socrates,as me ndonje leckaman te thjeshte te shekullit te XXI-te.
    Je ti qe ne mendjen tende krijon "flamure imagjinare" per te mbrojtur ate qe mendon qe ke fituar.

Persh.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Mendimi im!

Me vjen keq qe tema eshte keqkuptuar nga shume veta, megjithate fajin e mar un pasi mbase jam shpjeguar gabim. Flm te gjithve per pergjigjet e juaja dhe vecanerisht atyre qe e kuptuan idene e temes!

Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Pa pritur me erdhi ne mendje nje pyetje, po mire te gjithe po flasim per dashurine po ne ne te vertete, cfare dashurojme?

Dashurojme sjelljen, ngrohtesine qe na percjell, dashurine qe ka per ne, pamjen fizike, inteligjencen.......cfare pra dashurojme ne te vertete, ose me mire na ka bere qe ta dashurojme ate person?

Pergjigjet mund te shtrihen edhe me tej ne baze te asaj qe keni thene. A ndikon "pergjigja" ne ecurine e nje dashurie?

cfare dashurojme?
    Me ket pyetje kerkoja te dija se cfare na ben ke personi, qe ne e dashurojme ate.

Personalisht, mua me ben per vete ose me mire te dashuroj inteligjenca dhe shpirti i bukur te nje femer. Dhe e theksoj "te dashuroj", jo te me pelqeje qe jane shume te ndryshme si koncepte po qe fatkeqsisht ngatrohen dhe bashkohen nga shume persona.Nuk jam hipokrit te them qe nuk shikoj pamjen e jashtme, por ajo ben pjese e njohjes.

Pergjigjet mund te shtrihen edhe me tej ne baze te asaj qe keni thene. A ndikon "pergjigja" ne ecurine e nje dashurie?

Ky mund te ishte vazhdimi i pergjigjes suaj, nese do ta shikonit te arsyeshem!

Ne baze te pergjigjes se dhene me pare mendoj qe te dashurosh shpirtin dhe inteligjencen e nje personi, pra jo formen por permbajtjen e tij mendoj qe jane te gjitha premisat per nje dashuri sa me te shendoshe dhe jetegjate. Te pakten nga ana ime,pastaj normal qe gjithcka te shkoje sa me mire duhet te jete nje pelqim analog nga ana tjeter. Megjithate sic kishte thene dhe Matjani : "dicka si tip kodi shpirtnor" eshte me kompleks per te patus sado pak siguri per nje gje te tille.

romeoOOO
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga romeoOOO : 26-01-2006 mė 18:09 Arsyeja: Harrova dicka! ;)

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Inteligjenca dhe shpirti bukur jane bere shume te vjetra. Le qe si zor ti gjesh ne nje vend. Pastaj se kuptoj pse duhet ti ndash? Dashuroj kete, dashuroj ate... Mos e stresoni shume veten, lereni te lire nga mendimet e teperta dhe dashuroni sa me shume

Macho
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Ja dhe postimi i nji Muratori me ndjenja te thella

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Mos dashuro ate qe eshte perfekt, por be perfekt ate qe do.
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Meqenese une mendoj qe njeriu dashuron ne tre nivele , pergjigja ime do te jete respektivisht me nivelet qe une mendoj.
    Njeriu dashuron ne nivelin Fizik----- ne kete aspket Une dashuroj Syte, gjithnje tregojne ate qe ndjen dikush ne te vertete, jane pasqyre e shpirit.
    Njeriu dashuron ne nivelin Shpirteror---ne kete aspket Une dashuroj Sekretin, nqs nuk do te kishim nje terheqhje derjt se panjohures, se paarritshmes , te pakapshmes, te asaj qe ehste e *ndaluar*...nuk do te ishim hmmm NE, NJerzit.
    Edhe e fundit, Neriu dashuron ne nivelin Mendor---ne kete aspekt Une dashuroj Sfiden, ne kuptimin e plote te fjales.

Personalisht besoj shume tek "lifemate", tani pyetjes perse dashurojme ate qe dashurojme nuk mund ti jap pergjigje, pasi nuk jam e tille qe te bej nje krahasim midis asaj qe isha edhe asaj qe do te isha , sikur te isha e dashuruar....

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Mos dashuro ate qe eshte perfekt, por be perfekt ate qe do.
    lol besoj qe eshte

smund te jesh kurr PERFEKT
    por puna nuk eshte te jesh PERFEKT
    por te jesh PERFEKT per njeri-tjetrin

DAshuria? hmmm

kur ta takoj te verteten do ju bej nje zile
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Marseli ! Maska e CeLi
    Anėtarėsuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Dashurojme Goca , Shoket tane, macen,qenin,lopen gjithcka mund te dashurosh loool

Marseli ! Maska e CeLi
    Anėtarėsuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Cdo lloj kafshe qe mbizoteron ne toke :P

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Ncncncncnc si e kam kete Shokun tim Celin ka mare shume nga une qeni
    Mi mori te gjitha huqet.
    Rrofsh Celi se kush shkruante. Skam ca te shtoj me i ka thene Celi te gjitha
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A mund tė dashurojmė mė tepėr se njė herė?!
    Nga mije nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 10-11-2009, 09:10
  2. Si tė dashurojmė...
    Nga maratonomak nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 18:18
  3. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  4. Pėrse dashurojmė dhe pėrse vdes dashuria?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 00:05
  5. Si dhe pse dashurojme?
    Nga Belina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •