Ne qofte se do te kishit vetem nje mundesi per te zgjedhur ke do te zgjedhni midis (Dashurise dhe Pasionit)??
??
![]()
Ne qofte se do te kishit vetem nje mundesi per te zgjedhur ke do te zgjedhni midis (Dashurise dhe Pasionit)??
??
![]()
Jeta duhet jetuar.........
kjo eshte pyetja me e cuditshme ne te gjithe forumin......................
Pasioni zgjat nje moment ( mbase dhe muaj)
Dashuria pergjithmone ( mbase nje sekonde)
Dhe pasioni i dashurise nuk mund te matet ne terma kohor apo te tjere si vendor etj.
Pyetja mund te vihej vetem nga nje person qe s'ka njojtur as njeren e as tjetren.
Sikur pasioni im te ishte DASHURIA ?? do te ishte me mirePostuar mė parė nga tili_84
KTe po zgjedh ... sepse pasion kam dashurine![]()
pasionin, sepse te pakten arrin te logjikosh nga pak :P
Te dyja bashke sepse kur ka dashuri ka dhe pasion.
NqS nuk ka pasion nuk ka as dashuri kjo eshte normale per ato qe nuk arrin ta kuptojne asnjehere nuk kan per te arritur ta kuptojne.
Dashuria & Pasioni jane se bashku.![]()
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
ka dhe dashuri si cope akulli per ate pune... dhe nuk eshte se ka shume pasion ne nje cope akulli, me beso.
hahhahhahahhaha po ajo nuk quhet dashuri mer lal ajo quhet interes.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
dashuria si cdo gje tjeter nuk ecen ne nje vije te drejte... nese ti sheh interes, eshte kendveshtrimi yt personal... une shoh dashuri te akullt![]()
KEni dshuruar ndonjehere ti lal se me duket se nuk e paske iden e pasionit dashurise & Dashurise se akullt si that dhe ju.
Dashuri me interes eshte ajo kur nuk ka as pasion dhe ka vec nje interes per dicka te caktuar ok
Krijoni Kontakt